רק אני חושב שהכל עדין אפשרי?
רק אני חושב שהכל עדין אפשרי?
[align=center]אני חושב שסגרנו את הסיפור מוקדם מידי,עם הכוח הגדול של הקהל שלנו,והתמיכה האדירה בטרנר - הכל אפשרי!
תרימו תראש,אמנם ספגנו מכה קשה,אבל תמיד עדיף לקבל אותה מוקדם יותר מאשר בשלב מאוחר יותר,ואני בטוח שיסיקו את המסקנות ואפשר לסמוך על בכר ועל הצוות שיכין את
השחקנים הרבה יותר טוב מאשר הפעם הקודמת.
היו דברים מעולם,ובטרנר בפרט... היה חסר לנו שער אחד נגד סלטיק בשביל לעלות,ניצחנו את אינטר בסן סירו ובטרנר בדקה ה94.
היריבה לא כזו גדולה ולא כזו מפחידה כמו שחשבו,אפשר לעשות את זה! באמונה שלמה ועם 11 גברים שיתנו את החיים שלהם ויתקנו את הטעות שהם עשו במשחק הקודם.
ורק בעזרתנו...הקהל,הדחף,העידוד המסיבי,שטרנר רועד אף אחד לא יכול עלינו..
אפשר לעשות את זה!!![/align]
תרימו תראש,אמנם ספגנו מכה קשה,אבל תמיד עדיף לקבל אותה מוקדם יותר מאשר בשלב מאוחר יותר,ואני בטוח שיסיקו את המסקנות ואפשר לסמוך על בכר ועל הצוות שיכין את
היו דברים מעולם,ובטרנר בפרט... היה חסר לנו שער אחד נגד סלטיק בשביל לעלות,ניצחנו את אינטר בסן סירו ובטרנר בדקה ה94.
היריבה לא כזו גדולה ולא כזו מפחידה כמו שחשבו,אפשר לעשות את זה! באמונה שלמה ועם 11 גברים שיתנו את החיים שלהם ויתקנו את הטעות שהם עשו במשחק הקודם.
Re: רק אני חושב שהכל עדין אפשרי?
שמעשנים רפואי הכל נראה אפשרי...
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אם אנחנו בנס עוברים אותם בטרנר אני לא כותב פה יותר מעכשיו עד יום מותי.
זהו העונה מוקדמות האלופות הסתיים מוקדם מהצפוי
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
בוא אני יגיד לך דבר אחד
אם בן שהר היקר היה כובש מול שער ריק ועושה 5-1
הייתי מאמין שיש סיכוי.
אם בן שהר היקר היה כובש מול שער ריק ועושה 5-1
הייתי מאמין שיש סיכוי.
למה הוא עוד פה?
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
סופסוף קול שפויNoam98 כתב:למה הוא עוד פה?

מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
אנסטיס?Noam98 כתב:למה הוא עוד פה?
אפשר לעשות את זה!!![align=center][/align]LIAV00S כתב:[align=center]אני חושב שסגרנו את הסיפור מוקדם מידי,עם הכוח הגדול של הקהל שלנו,והתמיכה האדירה בטרנר - הכל אפשרי!
[align=center]אם הסגנית ניצחה שם הכל אפשרי!!![/align]
בהחלט
רשעים ארורים
למסגר ולתלות בחדר הלבשהדר אדום בנשמה כתב:אם אנחנו בנס עוברים אותם בטרנר אני לא כותב פה יותר מעכשיו עד יום מותי.
חחחbs war כתב:
למסגר ולתלות בחדר הלבשה
ולנושא עצמו - אין לנו מה לחפש בליגת האלופות, אנחנו לא ברמה, נקבל שם על הראש כמו אתמול בכל משחק
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
- simply-red
זה כבר ברמה של פטריות הזייה....אדום זקן כתב:שמעשנים רפואי הכל נראה אפשרי...
עכשיו בלי צחוק, כבר הוכחנו שטרנר הוא מקום שבו גבולות המציאות והדימיון מטושטשים בטח כשהיריבה באמת לא גדולה אבל, וזה אבל גדול, ביכולת שהראנו אתמול של כל הקבוצה אנחנו לא עוברים גם את עכו
הנה משהו לשחק בשבילודר אדום בנשמה כתב:אם אנחנו בנס עוברים אותם בטרנר אני לא כותב פה יותר מעכשיו עד יום מותי.

אחי תשמע טוב אם מנצחים אני מספר יום אחרי חינם
אין סיכוי
בגג ננצח 2 3 מה אתם חושבים זה פלורה ?
זה שי !
אין סיכוי
בגג ננצח 2 3 מה אתם חושבים זה פלורה ?
זה שי !