אלונה, השמיעי קול.
אלונה, השמיעי קול.
בשעה טובה, העונה הזו מגיעה לסיומה.
אם לאורך כל העונה כולנו היינו אסירי תודה עבור 3 שנים חלומיות וקיבלנו כל החלטה של אלונה בהבנה למרות חוסר הוודאות, העונה הבאה תהיה הרבה יותר קצרה בסבלנות כלפי כל מיני החלטות משונות ומוזרות.
אין לנו שום סיכוי לשחזר את ההצלחה אם נמשיך בחוסר הוודאות הנורא שאפף אותנו בעונה הזו, אין לנו שום סיכוי ליצור מעטפת שתגרום לשלם להיות גדול מסך חלקיו אם בעלי הקבוצה לא תצא בהצהרות ברורות לגבי הכוונות שלה והמטרות שלה בעתיד.
נקבל הכל ונתמודד עם כל החלטה, האהבה לאלונה תהיה בליבנו עד אחרית הימים של המועדון הזה, רק דברי איתנו.
אם לאורך כל העונה כולנו היינו אסירי תודה עבור 3 שנים חלומיות וקיבלנו כל החלטה של אלונה בהבנה למרות חוסר הוודאות, העונה הבאה תהיה הרבה יותר קצרה בסבלנות כלפי כל מיני החלטות משונות ומוזרות.
אין לנו שום סיכוי לשחזר את ההצלחה אם נמשיך בחוסר הוודאות הנורא שאפף אותנו בעונה הזו, אין לנו שום סיכוי ליצור מעטפת שתגרום לשלם להיות גדול מסך חלקיו אם בעלי הקבוצה לא תצא בהצהרות ברורות לגבי הכוונות שלה והמטרות שלה בעתיד.
נקבל הכל ונתמודד עם כל החלטה, האהבה לאלונה תהיה בליבנו עד אחרית הימים של המועדון הזה, רק דברי איתנו.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

Re: אלונה, השמיעי קול.
1000+
- dardasmiley
You either die as a hero or you live long enough to become the villan
אפשר תרגום לדבעים?
- dardasmiley
זה מתוך באטמן האביר האפל, או שאתה מת כגיבור או שאתה חי מספיק לראות עצמך הופך לנוול
איזה חוסר וודאות? חזרה להיות יותר מעורבת, כל העניין הזה עם אתלטיקו עשה לה רק טוב
תמתינו, יש ריח של בחירות באופק.
אתה רומז שאלונה תהיה נבל ?dardasmiley כתב:זה מתוך באטמן האביר האפל, או שאתה מת כגיבור או שאתה חי מספיק לראות עצמך הופך לנוול
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
*to see yourself become the villain.dardasmiley כתב:You either die as a hero or you live long enough to become the villan
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- דר אדום בנשמה
הפעם הם עוברים את אחוז החסימה?xboy כתב:תמתינו, יש ריח של בחירות באופק.
- The red one
קשה לי מאוד להאמין שיהיו שוב בחירות אבל אם יוצאים מנקודת הנחה שכן, דיי בטוח ששקד ובנט לא ירוצו שוב ביחד.
אתמול אמנון אברמוביץ' זרק שאולי שקד תרוץ דווקא עם ליברמן.
כך או כך, בהנחה ויהיו, בהחלט יהיה מעניין לראות לאן פנייה של אלונה מועדות, אם בכלל
כך או כך, בהנחה ויהיו, בהחלט יהיה מעניין לראות לאן פנייה של אלונה מועדות, אם בכלל
- דר אדום בנשמה
יש מצב שיהיו בחירות.The red one כתב:קשה לי מאוד להאמין שיהיו שוב בחירות אבל אם יוצאים מנקודת הנחה שכן, דיי בטוח ששקד ובנט לא ירוצו שוב ביחד.
ביבי לא סיכם עם אף מפלגה ולא תקום ממשלת 60 חכ"ים וליברמן כבר אמר שהוא לא יצטרף לממשלה של מישהו אחר ככה שאו שתקום פה ממשלת אחדות או שיהיו בחירות.
כמובן שביבי עוד יכול להקים ממשלה אם החרדים יתפשרו או שליברמן יתפשר אבל כרגע זה נראה שזה הולך לכיוון של פיצוץ ובחירות.
היא לא צריכה להשמיע קול. השבועיים האחרונים מרגישים את אלונה נוכחת.
לא מכיר את אלונה טוב כמו אחרים פה, אבל תחושה שלי שמשחק שכזה מוציא ממנה המון כעס ועצבים שיכולים לבוא לטובת המועדון בקיץ הקרוב.
אלונה - בכר - ברדה. רק הם יכולים, ביחד, לתקן את המצב הזה.
לא מכיר את אלונה טוב כמו אחרים פה, אבל תחושה שלי שמשחק שכזה מוציא ממנה המון כעס ועצבים שיכולים לבוא לטובת המועדון בקיץ הקרוב.
אלונה - בכר - ברדה. רק הם יכולים, ביחד, לתקן את המצב הזה.
- ForeverRed
אחרי הגמר הארור ההוא אלונה התנצלה בפני הקהל, שינסה מותניים ובנתה את אחת הקבוצות הגדולות שנראו במחוזותינו.
התשמע קולי?
התשמע קולי?