ביזיון של שיפוט במשחק נגד כפר סבא
ביזיון של שיפוט במשחק נגד כפר סבא
הייתי היום במשחק (הייתי עם חבר שלי הנכה בדשא ממש ליד השחקנים)
והיה פשוט ביזיון של שיפוט. השופט פשוט פחד כנראה מכמות הקהל והחליט לשרוק שריקות מיותרות או לא
לשרוק בכלל ועל הקוון אין בכלל מה לדבר הוא בכלל לא הגיע ולא שרק כלום!!!!
דרך אגב ההכשלה הייתה לפחות שתי מטר בתוך הרחבה אז אני לא מבין מאיפה השופט ראה שזה מחוץ לרחבה!!!
בכל מקרה לסיום שאפו ומילה טובה לקהל שהרשים אותי בעידוד שלו ובכמות שהגיעה!!!
נשאר לי רק לקוות שביום שישי ננצח את הפועל ירושלים ונבטיח את העלייה!!!
חג שמח לכלום
והיה פשוט ביזיון של שיפוט. השופט פשוט פחד כנראה מכמות הקהל והחליט לשרוק שריקות מיותרות או לא
לשרוק בכלל ועל הקוון אין בכלל מה לדבר הוא בכלל לא הגיע ולא שרק כלום!!!!
דרך אגב ההכשלה הייתה לפחות שתי מטר בתוך הרחבה אז אני לא מבין מאיפה השופט ראה שזה מחוץ לרחבה!!!
בכל מקרה לסיום שאפו ומילה טובה לקהל שהרשים אותי בעידוד שלו ובכמות שהגיעה!!!
נשאר לי רק לקוות שביום שישי ננצח את הפועל ירושלים ונבטיח את העלייה!!!
חג שמח לכלום
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
Re: ביזיון של שיפוט במשחק נגד כפר סבא
זה לא השופט. זה הקוון שהטעה אותו
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
זה לא הקוון אורי זה השפוט הוא מהתחלה סימן שהפואול היה בחוץ
למרות שאני מהזווית שלי בוא נגיד [ הכי טובה שיש במגרש ] ואני תמיד יושב שם הפאול היה חצי מטר מטר בתוך הרחבה ככה שלא מובן לי השריקה שלו
זה שי !
למרות שאני מהזווית שלי בוא נגיד [ הכי טובה שיש במגרש ] ואני תמיד יושב שם הפאול היה חצי מטר מטר בתוך הרחבה ככה שלא מובן לי השריקה שלו
זה שי !

צודק מיליון אחוז זה השופט. אתמול מישהו התבטא "שבזמן האחרון השופטים הפכו להיות עוזרים של הקוונים" אז אדוןזה שי ! כתב:זה לא הקוון אורי זה השפוט הוא מהתחלה סימן שהפואול היה בחוץ
זה שי !
ברגר שיחק אותה גבר שמקבל החלטות לבד ודווקא מתי שהוא היה צריך להתייעץ עם הקוון הוא הצביע בגאווה על
כך שהוא לא צריך עזרה והוא ראה איפה היה הפאול, בכל מקרה אני חושב שדווקא האירוע הזה העיר את
הקהל והכניס אקשן למשחק.
פנדל ב100% והשופט הוא עיוור, הקוון בסך הכל פחדן.
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
חבר'ה, הקוון היה אפס ברוב המשחק...בהחלטה שלו לא להתערב הוא צודק במאה אחוז.
שלא תבינו לא נכון, היה פנדל - בוודאות.
אבל אם הקוון בטוח בפנדל רק ב-99 אחוז ולא ב-100, ונמצא הרבה יותר רחוק מהאירוע לעומת השופט הראשי (הגרוע) שהיה ממש שם...למה שיתערב?
מעבר לזה, שיפוט עלוב. מאוד עלוב.
שלא תבינו לא נכון, היה פנדל - בוודאות.
אבל אם הקוון בטוח בפנדל רק ב-99 אחוז ולא ב-100, ונמצא הרבה יותר רחוק מהאירוע לעומת השופט הראשי (הגרוע) שהיה ממש שם...למה שיתערב?
מעבר לזה, שיפוט עלוב. מאוד עלוב.
- הסניגור האדום
- Title: קרייזי-רד
אליק לתומנו שפטנו את השופט הראשי לקולא. מהסיבה שהוא היה במרחק של מטר מאופיר
מה שהסתבר בדיעבד כטעות איומה.
מה עוד שנראה שיש לו רומן עם אופיר חיים. כאשר נעשו עליו לפחות עוד שלוש עברות חמורות
לא רק שלא נשלפו כרטיסים צהובים אלא יותר מזה משרוקיתו נדמה.
מה שהסתבר בדיעבד כטעות איומה.
מה עוד שנראה שיש לו רומן עם אופיר חיים. כאשר נעשו עליו לפחות עוד שלוש עברות חמורות
לא רק שלא נשלפו כרטיסים צהובים אלא יותר מזה משרוקיתו נדמה.
- אדומה דרומית
השערוריה מתועדת!
רואים בתמונות בבירור שגם אופיר וגם הכדור וגם השחקן המכשיל, כולם בתוך הרחבה בזמן שאופיר עוד על הרגליים...
סעמק!
כל הגישה של השופט לאורך המשחק היתה זוועה
אני צילמתי ליד השער איפה ששחקני הספסל של כפר סבא התחממו ואפילו הם היו בשוק מההחלטות של השופט וצחקו על השיפוט. אבל היו מבסוטים...
יש מקום להתלונן להתאחדות\איגוד השופטים, זה במודה היום... ואז משחק הבא לא רק שהשופט יזהר שלא לעשות טעויות הוא גם יהיה לטובתו... כדי שלא יתלוננו שוב. כמו שקרה עם הפועל תל אביב שהתבכיינה ואז 3 משחקים כבר שהשופטים טועים לטובתה ...
רואים בתמונות בבירור שגם אופיר וגם הכדור וגם השחקן המכשיל, כולם בתוך הרחבה בזמן שאופיר עוד על הרגליים...
סעמק!
כל הגישה של השופט לאורך המשחק היתה זוועה
אני צילמתי ליד השער איפה ששחקני הספסל של כפר סבא התחממו ואפילו הם היו בשוק מההחלטות של השופט וצחקו על השיפוט. אבל היו מבסוטים...
יש מקום להתלונן להתאחדות\איגוד השופטים, זה במודה היום... ואז משחק הבא לא רק שהשופט יזהר שלא לעשות טעויות הוא גם יהיה לטובתו... כדי שלא יתלוננו שוב. כמו שקרה עם הפועל תל אביב שהתבכיינה ואז 3 משחקים כבר שהשופטים טועים לטובתה ...
עם נספור את כמות הנקודות שגזלו לנו היום ההינו מקום ראשון כבר
זה שי !
אדום של אוקונגו מול בני לוד שלא היה שער חוקי של פדידה שנפסל בטענה לנבדל מול הפועל רמת גן בדקה ה90 אתמול טעות שיפוט שהשופט לא נתן פנדל
הרמת הדגל בשער השוויון של הפועל חיפה שהשופט התעלם ממנה
זה שי !
זה שי !
אדום של אוקונגו מול בני לוד שלא היה שער חוקי של פדידה שנפסל בטענה לנבדל מול הפועל רמת גן בדקה ה90 אתמול טעות שיפוט שהשופט לא נתן פנדל
הרמת הדגל בשער השוויון של הפועל חיפה שהשופט התעלם ממנה
זה שי !

השופטים השנה פשוט מתעללים בנו, אתמול היה פנדל מארץ הפנדלים, ולא נגיד שהשופט היה רחוק מהאירוע הוא היה 2-3 מטרים.

השופט במשחק האחרון שלנו נגד כפ"ס
מה דדעתכם על השופט אני חושב שהוא היה חרא שופט והקוון אמר פנדל המניאק הזה הזיז את זה 2 ס"מ מחוץ לרחבה ונתן בעיטת עונשין ..
איך התעצבנתי..
איך התעצבנתי..
פשוט ביזיון גמאני הייתי במשחק גועל נפש של שיפוט באמתת ..
הקוון אמר פנדל ופתאום השופט אומר לא ..
כשמשדרים את המשחק השופטים בסדר כשלא לא אכפת להם
הקוון אמר פנדל ופתאום השופט אומר לא ..
כשמשדרים את המשחק השופטים בסדר כשלא לא אכפת להם