אליניב ברדה
- dardasmiley
Re: אליניב ברדה
מה הסיפור? למה לא הודיעו כבר על הארכת החוזה שלו?
- yarinbenizri94
- Title: קרייזי-רד
מסכים זה מה יש לנו כרגע מה נעשה, אתה עונה על השאלה שלי: "מי מהם אפשר למצוא מחליף יותר טוב?" סטויאנוב.
אני חושב שבהינתן שכולם ממשיכים מגן,חלוץ זה בגדר חובה, קשר אמצע ובלם זה אחרי וגם אופציה לשיפור ההרכב הקיים.
אלונה בארה״ב
מקווה שזה לא עניינים מקצועיים כי להבנתי אלונה שוב מכוונת נמוך (שחקני ליגה לאומית).
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
מאיפה ההבנה הזאת (זה לא מופרך בכלל ויוכיח כמה היא כבר לא איתנו אבל עדיין) אם עדיין אין מאמן לעונה הבאה לפי ההבנה שלך?
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
כמו שרשמו כאן אלונה בארה"ב כבר כמה שבועות וכשהיא תחזור כל החוזים יסגרו.
- Melikson24
- Title: CrazyRed
טוען שלא דיברו עדיין על עתידו.
מאוד לא אוהב את ההתנהלות הזאת.
מה זאת הסחבת הזאת?במאי אין עדיין חוזה סגור?אז גם לא עובדים וחושבים על העונה הבאה?
מה זאת הסחבת הזאת?במאי אין עדיין חוזה סגור?אז גם לא עובדים וחושבים על העונה הבאה?
+1Melikson24 כתב: ↑04 מאי 2024, 19:12טוען שלא דיברו עדיין על עתידו.
מאכזב
לי זה נראה שבעיקר לא היה לו כוח לענות לטמבלים האלה ששואלים אותו על מועמדות להפועל ת"א שנלחמת על הישארות בליגה.
אלונה חזרה לארץ, אם בשבוע הקרוב לא תצא הודעה לגבי ויטור וברדה אז אפשר להתחיל לחשוש. ממה שכולם אומרים כבר חודש זה סגור ורק מחכה לחתימה.
אלונה חזרה לארץ, אם בשבוע הקרוב לא תצא הודעה לגבי ויטור וברדה אז אפשר להתחיל לחשוש. ממה שכולם אומרים כבר חודש זה סגור ורק מחכה לחתימה.
- Melikson24
- Title: CrazyRed
אז יכל לא להתייחס כפי שעשה בשבוע שעבר.
אמר בפירוש שלא דיברו עדיין.
ראיתי את הראיון הזה ואני רותח על אלונה!
מרגיש כאילו היא מעמידה את אליניב לבד במערכה, הוא מול כולם.
מרגיש כאילו היא מעמידה את אליניב לבד במערכה, הוא מול כולם.
- clark kent
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- יצירת קשר:
ההבנה הזאת מידיעה..דר אדום בנשמה כתב: ↑02 מאי 2024, 11:12מאיפה ההבנה הזאת (זה לא מופרך בכלל ויוכיח כמה היא כבר לא איתנו אבל עדיין) אם עדיין אין מאמן לעונה הבאה לפי ההבנה שלך?
יושבים ומכינים את העונה הבאה עם בחינת יתר הקבוצות, כולן מכניסות את היד לכיס ואצלנו הבעלים מכוונת (ומתערבת) לחביבאללות מהלאומית.
אז אמר. שחקנים ומאמנים כמעט ואף פעם לא לוקחים את הראיונות האלו ברצינות, לרוב עונים בקלישאות ריקות.Melikson24 כתב: ↑04 מאי 2024, 19:15אז יכל לא להתייחס כפי שעשה בשבוע שעבר.
אמר בפירוש שלא דיברו עדיין.
נראה מה יהיה בשבוע הקרוב. כמו שאמרתי, כולם טוענים שזה סגור. גם עם לופס אגב.