עכו וב"ש יכולות לעלות כבר היום:
בב"ש שואפים להגיע למשחק הבית הקרוב מול רמת השרון כשכרטיס העלייה כבר בכיס,מה שיאפשר להנהלה ולאוהדים להכין בראש שקט תוכנית סדורה לאירוע.
בתיאום עם המשטרה יוחלט על כמות הכרטיסים שתופץ למשחק,כשבשלב זה מדובר על 8000 אלף כרטיסים מוזלים.יחד עם בעלי המנויים נערכים במועדון ליותר מ 10000 צופים ולחגיגה אמיתית.הבעלים אלונה ברקת מקווה שערוץ הספורט יסכים לדחות את שידור המשחק למוצאי שבת או ליום ראשון,מתוך התחשבות עם הציבור הדתי בעיר.
אם הרעיון לדחות את המשחק לא יסתייע תישקל האפשרות לארגן חגיגה נפרדת,בהשתתפות אמנים מקומיים,עוד לפני יום העצמאות.בקבוצה כבר חושבים על העונה הבאה,כשיחיאל צגאי וחן עזרא נמצאים על הכוונת.
אני לא ממש אוהב את צגאי...ולא הייתי רוצה לראותו עונה הבאה בהפועל באר שבע.... בנוגע לחן עזרא הייתי רוצה לראותו פה!!
"מעריב" עכו וב"ש יכולות לעלות כבר היום!
"מעריב" עכו וב"ש יכולות לעלות כבר היום!
נערך לאחרונה על ידי moti ב 19 אפריל 2009, 14:20, נערך פעם 1 בסך הכל.
- clark kent
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- יצירת קשר:
Re: "ידיעות אחרונות":עכו וב"ש יכולות לעלות כבר היום!
חן עזרא צריך לחזור אבל חייבים מאמן כמו גיא לוי שידע איך לכוון אותו כמו שעשה להרבה שחקנים השנה שחשבו שהם כוכבים גדולים ולוי הוריד אותם לקרקע ועשה מהם שחקנים מצוינים וקבוצתיים.
לגבי צגאי, אני חושב שיש לו מקום בסגל של באר-שבע בעונה הבאה כחיזוק יצירתי (משהו כמו ריירה בליברפול)
לגבי צגאי, אני חושב שיש לו מקום בסגל של באר-שבע בעונה הבאה כחיזוק יצירתי (משהו כמו ריירה בליברפול)
לפני שחושבים על שחקנים חייבים להביא מאמן, או להודיע שגיא לוי נשאר. זה הדבר הכי חשוב כרגע.
- clark kent
- יצירת קשר:
מה רשום במעריב?
Re: "מעריב" עכו וב"ש יכולות לעלות כבר היום!
חחח זה מתוך מעריב,העיתון של היום,התבלבלתי...
))

- clark kent
- יצירת קשר:
אוקיי..moti כתב:חחח זה מתוך מעריב,העיתון של היום,התבלבלתי...))

viewtopic.php?f=2&t=1795" onclick="window.open(this.href);return false;clark kent כתב: אוקיי..אז מישהו יודע מה כתוב בידיעות?
נערך לאחרונה על ידי bs war ב 19 אפריל 2009, 15:09, נערך פעם 1 בסך הכל.
שייתכן כי גיא לוי חוזר לתמונת המאמן בעונה הבאה אבל בכל זאת גורמים במועדוןclark kent כתב: אוקיי..אז מישהו יודע מה כתוב בידיעות?
מאמינים שתוך שבועיים תודיע אלונה על מאמן חדש.
- clark kent
- יצירת קשר:
תודה.. מבאס שהוא עוזב..
איזה יפה יהיה אם בסיום המשחק בשישי אלונה תקח את המיקרופון של הכריזה ותכריז שגיא לוי נשאר!
איזה יפה יהיה אם בסיום המשחק בשישי אלונה תקח את המיקרופון של הכריזה ותכריז שגיא לוי נשאר!