עכשיו בדף הראשי סיקור המשחק.
article_detail.php?aid=135" onclick="window.open(this.href);return false;
"צפוי אבל פחות" סיקור המשחק.
- הסניגור האדום
- Title: קרייזי-רד
- clark kent
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- יצירת קשר:
Re: "צפוי אבל פחות" סיקור המשחק.
הקריאות לבניני היו מוצדקות וטוב שהיו!!!!
אף אחד לא עשה לו כלום, לא דיבר על הקבוצה שלו ולא הכיר אותו בכלל ואתה כובש ורץ לקהל? פעמיים? מי ראה שחקנים באירופה שכובשים ורצים להתגרות בקהל?! שחקן אולי עם כשרון לנצל טעויות אבל ספורטאי קטן מאוד!
אף אחד לא עשה לו כלום, לא דיבר על הקבוצה שלו ולא הכיר אותו בכלל ואתה כובש ורץ לקהל? פעמיים? מי ראה שחקנים באירופה שכובשים ורצים להתגרות בקהל?! שחקן אולי עם כשרון לנצל טעויות אבל ספורטאי קטן מאוד!
לא יודע אם נהימות זאת הדרך הנכונה.
אבל אם אני הייתי שחקן של הפועל באר שבע והייתי לידו בטוח הייתי מוריד לו איזה אחת.
שחקן מגעיל, רואה קצת קהל נטרף, איכסה.
אבל אם אני הייתי שחקן של הפועל באר שבע והייתי לידו בטוח הייתי מוריד לו איזה אחת.
שחקן מגעיל, רואה קצת קהל נטרף, איכסה.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
לגבי הנהמות, זה היה לגמרי במקום לא רואה שום קבוצה שיש לה הרבה אוהדים ושחקן יריב מיתגרה בהם והם לא נוהמים כלפיו בחזרה.
לא היתגרנו בו בחימום, ולא היה שום תקרית איתו בכלל, אז למה אחרי גולים להיתקרב לאוהדים שלנו ולקפוץ מול הפרצוף שלנו ? ימח שמו וזיכרו.
פשוט קרע לי את הלב, אני נהמתי והייתנו נוהם כלפיו עוד מלא פעמיים הגיע לו, ועוד משהו הנהמות לא היו בגלל צבע עורו לפחות מהסיבה שלי.
לגבי המשחק, כול הכבוד לקבוצה בפעם המיליון העונה שחוזרים מפיגור (יש מזחק שלא היינו בפיגור העונה ? חחח).
אבל כמה חבל, מול 12,000 אוהדים לא יכלו לשלוח אותנו לבית שמחים, אפילו שעדיין חגגנו אחרי המשחק בשער 5 עם השחקנים גיא ואלונה, וגם שיצאנו מאיצטדיון המשכנו לקפוץ ולחסום את הכבישים.
לדעתי הבטחנו את העלייה מימלא אז זה לא משנה, מה שכן חבל שלדעתי כבר לא נצליח להשגיג את המקום הראשון, עם חיפה ינצחו יום ראשון הפער יהיה 5 נקודות, כמה חבל.
לא היתגרנו בו בחימום, ולא היה שום תקרית איתו בכלל, אז למה אחרי גולים להיתקרב לאוהדים שלנו ולקפוץ מול הפרצוף שלנו ? ימח שמו וזיכרו.
פשוט קרע לי את הלב, אני נהמתי והייתנו נוהם כלפיו עוד מלא פעמיים הגיע לו, ועוד משהו הנהמות לא היו בגלל צבע עורו לפחות מהסיבה שלי.
לגבי המשחק, כול הכבוד לקבוצה בפעם המיליון העונה שחוזרים מפיגור (יש מזחק שלא היינו בפיגור העונה ? חחח).
אבל כמה חבל, מול 12,000 אוהדים לא יכלו לשלוח אותנו לבית שמחים, אפילו שעדיין חגגנו אחרי המשחק בשער 5 עם השחקנים גיא ואלונה, וגם שיצאנו מאיצטדיון המשכנו לקפוץ ולחסום את הכבישים.
לדעתי הבטחנו את העלייה מימלא אז זה לא משנה, מה שכן חבל שלדעתי כבר לא נצליח להשגיג את המקום הראשון, עם חיפה ינצחו יום ראשון הפער יהיה 5 נקודות, כמה חבל.
Youll never walk alone, Hapoel beer sheva
רק הפועל !
רק הפועל !
הנהמות לא הופנו אליו מעצם היותו בחור שחור.
הם היו כתוצאה מההתנהגות המחפירה שלו לאחר שני השערים. כבשת שתי שערים תוך 2 דקות? יפה מאוד, למה לך להתגרות ב-11,000 אוהדים שעוד לא עיכלו שוויון וכבר חוטפים את השני? הנהמות היו מוצדקות - וטוב שהיו!!
באותה הזדמנות, נציין שההגנה שלנו אתמול לא תיפקדה.
ואני עדין במילותיי אלו. מאוד מאוד עדין.

הם היו כתוצאה מההתנהגות המחפירה שלו לאחר שני השערים. כבשת שתי שערים תוך 2 דקות? יפה מאוד, למה לך להתגרות ב-11,000 אוהדים שעוד לא עיכלו שוויון וכבר חוטפים את השני? הנהמות היו מוצדקות - וטוב שהיו!!
באותה הזדמנות, נציין שההגנה שלנו אתמול לא תיפקדה.
ואני עדין במילותיי אלו. מאוד מאוד עדין.

- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
רק הערת אגב - 13,000, לא פחות, היו בשישי בוסרמיל.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
- אימפריה באדום
- Title: crazyred
הייתה אווירה מחשמלת פשוט מטורף!!
http://up201.נא להחליף שרת לתמונה- שרת זה מכיל וירוסים/up2/zjqnmkj2wrjy.gif" onclick="window.open(this.href);return false;