אנשים,מה קורה...תראו הלכתי לבמות בכיף בשביל להנות אם החברה ואחי הקטן...
ובכבודו ובעצמו עלה לבמה ראש העיר רוביק דנילוביץ....
ישר אחרי שעלה קללתי אותו ,ותחשבו שכול האנשים מסביבי הסתכלו אלי במבט מוזר,והחברה קצת הרבה התעצבנה...
אוהדים יקרים....אסור לנו לשבת בחיבוק ידיים....אסור לנו כי פשוט אם לא נעשה כלום רוביק לא יבנה את האיצטדיון...ואם זה תלוי בו אלונה תעזוב את הפועל באר שבע....
ראש העיר בכבודו ובעצמו לא דבר כלל על האיצטדיון בסרטון{מי שראה תסרטון יודע על מה אני מדבר}...ורק היה מדובר על נחל ב"ש....,אגם מים,קשתות,טיילת,וכול מיני פרויקטים שיוקמו בבאר שבע בעתיד הרחוק קרוב.....,ומילה אחת לא דבר על המגרש שראוי כול כך לאותם אלפים אוהדי הפועל באר שבע.....
בשבילי זה היה רמז עבה,רמז גדול,ורמז קטן,ומה שלא הולך לקרות...ועל מה שלא הולך כלל להיבנות,כי אם הוא היה רוצה באמת,אם הוא היה באמת רציני,הוא היה מדבר על זה ומשפט קטן,אבל מה שקורה,זה שקורה בדיוק ההפך,ופשוט חזרתי כולי עצבני מהבמות ישר הביתה בגלל משהו שהחליטי להרוס את הפועל באר שבע....
בשבילי זה היה רמז עבה,על דיבור פרויקטים מסויימים,ושום מילה על פרויקט האיצטדיון....אחרי מה שהוא חושב,רוצה,חשב,שספורט,זה דבר לא ממש חשוב בעיר כמו באר שבע,ותרבות,חינוך וכדומה,זה תנאי הכרחי לעיר ב"ש שיסכימו איתי אנשים שחצי מכמות אוהדי הכדרוגל,לא באים לו לכול מה שהוא חושב לנכון.!
רמז עבה?הוא העביר בבימות...?או שרק אני שמתי לב לזה?
Re: רמז עבה?הוא העביר בבימות...?או שרק אני שמתי לב לזה?
ואני אומר שאתה עושה מזבוב פיל.
תראה, גם אני לא מסכים עם דרך ההתנהלות של רוביק (או חוסר ההתנהלות) ובזלזול שלו במה שכל כך חשוב לתושבים שלו אבל אני חושב שההטחות שלך בו, נכון לעכשיו לא מוצדקות. נראה לי דבילי למדי ביום העצמאות ה-61 למדינה להזכיר את הפועל ב"ש. נכון, הקבוצה חשובה וגם רוביק יודע עד כמה אבל היום, ביום החג, טיפשי למדי לדבר על הנושא. כאילו, מה אתה רוצה שהוא יגיד בבימות?
החלטתי לקחת את נושא האיצטדיון לידיים או ש"אעשה הכל כדי שאלונה תישאר כאן עוד שנים רבות וטובות"?
מבחינתי אין כאן שום רמז אבל שוב, זה לא אומר שצריכים לשבת בחיבוק ידיים. מיד לאחר יום העצמאות, המחאה אמורה להתחיל, עוד לפני המשחק מול בני לוד בשישי.
זו דעתי.
תראה, גם אני לא מסכים עם דרך ההתנהלות של רוביק (או חוסר ההתנהלות) ובזלזול שלו במה שכל כך חשוב לתושבים שלו אבל אני חושב שההטחות שלך בו, נכון לעכשיו לא מוצדקות. נראה לי דבילי למדי ביום העצמאות ה-61 למדינה להזכיר את הפועל ב"ש. נכון, הקבוצה חשובה וגם רוביק יודע עד כמה אבל היום, ביום החג, טיפשי למדי לדבר על הנושא. כאילו, מה אתה רוצה שהוא יגיד בבימות?
החלטתי לקחת את נושא האיצטדיון לידיים או ש"אעשה הכל כדי שאלונה תישאר כאן עוד שנים רבות וטובות"?
מבחינתי אין כאן שום רמז אבל שוב, זה לא אומר שצריכים לשבת בחיבוק ידיים. מיד לאחר יום העצמאות, המחאה אמורה להתחיל, עוד לפני המשחק מול בני לוד בשישי.
זו דעתי.
לא אמרתי שידבר עכשיו על אלונה ועל הפועל באר שבע,אבל אם כול הכבוד למה שהוא הזכיר בסרטון,טיילת,אגם מים ועוד....,
ומילה אחת הוא לא דבר על האיצטדיון כפרויקקט שאמור להבנות בבאר שבע!
ומילה אחת הוא לא דבר על האיצטדיון כפרויקקט שאמור להבנות בבאר שבע!
- clark kent
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- יצירת קשר:
גם אני חיכיתי לקטע על האיצטדיון ופתאום אני רואה אמפיתאטרון (שזה דבר יפה לכשלעצמו) אבל יש דבר שמדברים ומתכננים 15 שנה מול דבר שפתאום העלו ואותו הם מזכירים?