ביתר ירושלים הולכת לפירוק באופן סופי כנראה.
גיא לוי לא ישאר פה בעונה הבאה.
המשמעות מבחינת בית"ר אומרת שכל האנשים המחזיקים בחוזה אצלה זה אומר שחקנים, מאמנים, מעסים, רופאים וכו'.. מסיימים חוזה בתום מאי ומחכים לקבוצה אחרת שתיקח אותם.
אין הרבה מאמנים שאני מחזיק מהם בכדורגל הישראלי האמת,
לא קלינגר, לא כל מיני אוחנות למינהם ולא כל מיני שירזים.
אני חושב שאם יש מאמן היחיד שאני מעריך זה יצחק שום, מאמן לא פחדן, בונה קבוצה התקפית וחזקה.
יצחק שום לא יגיע לכאן, גם בגלל המשכורת הגבוהה שהוא ידרוש וגם בגלל שלא בטוח אם אלונה רוצה ללכת בכל-כך גדול.
מצד שני יש עוד אחד,
מישהו שעשה את המקסימום במקומות שהיה בהם, עשה מנתניה קבוצת צמרת לכל דבר.
קיבל את בית"ר במצב קשה והצליח לשקם אותה, כנראה אף להביא אותה לאירופה.
ראובן עטר.
מה אתם אומרים? ראוי או לא?
ראובן עטר?
ראובן עטר?
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
Re: ראובן עטר?
פרט לשום בודאי שעטר מוביל וראוי מכל היתר.
יש הרבה דברים אחרים שהייתי בוזז מבית"ר לפני ראובן עטר.
מעבר לזה שהוא מאמן מצויין שמשחק התקפי כדי לרצות את הקהל,הוא אישיות מדהימה שהלוואי וכל המאמנים בארץ היו כמוהו.
במידה וגיא לוי לא יישאר שווה לבדוק את האופציה עליו כי יצחק שום מאוד יקר ותהיה בעיה להביא אותו.
במידה וגיא לוי לא יישאר שווה לבדוק את האופציה עליו כי יצחק שום מאוד יקר ותהיה בעיה להביא אותו.
מוזר שאנחנו עם זכרון קצר, ראשית רובן עטר סירב לאמן את הקבוצה השנה,
שנית בתור מאמנה של הרצליה הוא כמעט הוריד אותה ליגה, נכשל בגדול וקיבל משיימן שפיץ
נתון נוסף שבתקופתו מכבי נתניה שיחק את הכדורגל אולי הכי מכוער בארץ, עם בונקר ומתפרצות במשך שנתיים שאמנם עבד, אבל השניא את המשחק על צופיו ועובדה, כמות הקהל המזערית שעוקבת היום אחרי נתניה.
עוד דבר לגנותו של עטר, שלא ידע להתמודד עם הסגל הנוצץ שהיה לו ורק אחרי שדיללו לו את הסגל הוא התחיל קצת להתקדם, אם יש עונה ללא מאמן זו העונה הזו של בית"ר, נזכור לו את המחיקה של טוטו תמוז שבהדרכתו פשוט הפך מחלוץ העתיד לפח, נזכור לו הליכה בעיניים עצומות אחרי עידן טל, ונזכור לו תבוסות קשות בבלומפילד, ועונה שהיא הכל מלבד הצלחה, כישלון קולוסאלי
עם סגל כזה גם כעת כל דבר מלבד אליפות הוא פשוט נורא ואיום, וכשלון, לכן אני מממש ממממשש לא ממתלהב מלהביא את המתולתלי.
אלונה לדעתי אם תשאר לא תביא מישהו שנתן לה ברקס בעבר,צריכים להבין איתה אנחנו אחד המועדונים הגדולים והעשירים, מי שיטעה ישלם, מי שיעשה את המהלך הנכון ירוויח.
שנית בתור מאמנה של הרצליה הוא כמעט הוריד אותה ליגה, נכשל בגדול וקיבל משיימן שפיץ
נתון נוסף שבתקופתו מכבי נתניה שיחק את הכדורגל אולי הכי מכוער בארץ, עם בונקר ומתפרצות במשך שנתיים שאמנם עבד, אבל השניא את המשחק על צופיו ועובדה, כמות הקהל המזערית שעוקבת היום אחרי נתניה.
עוד דבר לגנותו של עטר, שלא ידע להתמודד עם הסגל הנוצץ שהיה לו ורק אחרי שדיללו לו את הסגל הוא התחיל קצת להתקדם, אם יש עונה ללא מאמן זו העונה הזו של בית"ר, נזכור לו את המחיקה של טוטו תמוז שבהדרכתו פשוט הפך מחלוץ העתיד לפח, נזכור לו הליכה בעיניים עצומות אחרי עידן טל, ונזכור לו תבוסות קשות בבלומפילד, ועונה שהיא הכל מלבד הצלחה, כישלון קולוסאלי
עם סגל כזה גם כעת כל דבר מלבד אליפות הוא פשוט נורא ואיום, וכשלון, לכן אני מממש ממממשש לא ממתלהב מלהביא את המתולתלי.
אלונה לדעתי אם תשאר לא תביא מישהו שנתן לה ברקס בעבר,צריכים להבין איתה אנחנו אחד המועדונים הגדולים והעשירים, מי שיטעה ישלם, מי שיעשה את המהלך הנכון ירוויח.
כמות הקהל שעוקבים אחרי נתניה מזערית הרבה לפני ראובן עטר, מאז מכבי נתניה הגדולה אין הרבה קהל בקופסא, אולי בגלל הקופבא אולי בגלל המשחק ואולי זה בגלל שתושבי נתניה מעדיפים קבוצות מת"א או חיפה. אבל מצב האוהדים בנתניה כבר הרבה זמן לא נראה טוב (והנה תראו בונים להם איצטדיון..)
בקשר לעטר, אני מאמינה שהוא עדיף עם כל מעומד אחר מלבד שום. להזכירכם גם שקטן משחק כדורגל מסריח ותראו לאיפה הפועל ת"א הגיעה תחת הנהגתו.
העונה הזו לא הייתה פשוטה בבית"ר, להזכירך- הוא לא בנה את הקבוצה, יש חוסר בהירות לגבי עתיד הקבוצה, לגבי המשכורות שלך ושל השחקנים שלך.
אגב, לא ידעתי שעטר סירב לעבוד כאן בעבר- זו לא סיבה לא להחתים אותו (ת'כלס רוב המאנים לא היו יורדים ליגה וזו עוד אחת מהסיבות שנאי חושבת שגיא צריך להישאר אבל אם הוא עוזב, אז צריך לבחור מועמד אחר), למרות שיכול להיות שאלונה שנראית כמו באנדם עם אגו לא תסכים להחתים אותו.
אגב אילו עוד אופציות עומדות בפנינו? חמש קבוצות עולות ליגה העונה, אני מניחה שלפחות רובן ייקחו מאמן חדש שלא לדבר על קבוצות ליגת העל ובכנות, הרבה יותר נוח לאמן בכמעט כל מקום אחר- בלי לחץ, עם תקציב נחמד. אם תנצח זה בזכותך (ממש כמו בעונת העלייה הקודמת שלנו שעלייה חתום בעיקר לופא), ולא כמו קבוצה עם תקציב גדול שאם אתה מנצח זה כנראה השחקנים (ע"ע העונה הנוכחית)
בקשר לעטר, אני מאמינה שהוא עדיף עם כל מעומד אחר מלבד שום. להזכירכם גם שקטן משחק כדורגל מסריח ותראו לאיפה הפועל ת"א הגיעה תחת הנהגתו.
העונה הזו לא הייתה פשוטה בבית"ר, להזכירך- הוא לא בנה את הקבוצה, יש חוסר בהירות לגבי עתיד הקבוצה, לגבי המשכורות שלך ושל השחקנים שלך.
אגב, לא ידעתי שעטר סירב לעבוד כאן בעבר- זו לא סיבה לא להחתים אותו (ת'כלס רוב המאנים לא היו יורדים ליגה וזו עוד אחת מהסיבות שנאי חושבת שגיא צריך להישאר אבל אם הוא עוזב, אז צריך לבחור מועמד אחר), למרות שיכול להיות שאלונה שנראית כמו באנדם עם אגו לא תסכים להחתים אותו.
אגב אילו עוד אופציות עומדות בפנינו? חמש קבוצות עולות ליגה העונה, אני מניחה שלפחות רובן ייקחו מאמן חדש שלא לדבר על קבוצות ליגת העל ובכנות, הרבה יותר נוח לאמן בכמעט כל מקום אחר- בלי לחץ, עם תקציב נחמד. אם תנצח זה בזכותך (ממש כמו בעונת העלייה הקודמת שלנו שעלייה חתום בעיקר לופא), ולא כמו קבוצה עם תקציב גדול שאם אתה מנצח זה כנראה השחקנים (ע"ע העונה הנוכחית)
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל
נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו
"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)
נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו
"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)
חכו, חכו.
קודם בואו נשאיר את אלונה...
קודם בואו נשאיר את אלונה...
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
ראובן עטר מהמאמנים הצעירים הטובים ביותר שיש בארץ. בנוסף להכל, מדובר בבן אדם איכותי, לא מתעסק בצהוב וחרטא...ועשה דבר או שניים בכדורגל כשחקן (גם זה סוג של יתרון).sumsum כתב:מוזר שאנחנו עם זכרון קצר, ראשית רובן עטר סירב לאמן את הקבוצה השנה,
הוא הצליח שנה אחרי שנה במכבי נתניה עם כלום ושום דבר. עלה ליגה, התייצב עם בעלים קטסטרופלי במרכז ליגת העל ולאחר מכן הביא את נתניה למקום השני בליגה (עם עזרתו האדיבה של גוטמן שאוהבים לשנוא פה, יש לציין). אין הרבה מאמנים שהיו מצליחים לשחזר את ההישגים שלו, והנה - אפילו אלוף העולם לשעבר יסיים כנראה במקום נמוך יותר עם תקציב הרבה יותר גדול.
להאשים את עטר בכישלון של הרצליה זה כמו להאשים את כל המאמנים שנכשלו תחת חבר שלך מהאולמות.
אז שיימן נתן לו שפיץ...למי שיימן לא נתן שפיץ? הבן אדם מפטר סדרתי ומביא אפס תנאים למאמן.
הכדורגל ששיחקו בנתניה ממש לא מעניין אותי.
ראשית, הכל תלוי בשחקן שיש ברשותך. דבר שני, אוהדי נתניה המפונקים (מאוד!! פשוט גועל נפש של קהל) הגזימו ועשו ממנו אנטי-כדורגל. לדעתי, עטר - כמו גם קשטן בזמנו (גם אוהדי בית"ר וגם אוהדי הפועל ת"א אהבו אותו וזה אומר הכל), יודע להתאים את עצמו למקום ולשלד השחקנים שיש ברשותו. לכן בנתניה שיחק הגנתית יחסית (ממש לא מפריע לי אישית) ואילו בבית"ר עולה עם מערך התקפי מאוד.
הסגל "הנוצץ" שהיה בבית"ר ירושלים בתחילת העונה סבל מסימפטום הכדורגלן הישראלי. חלקם הגדול היה שבע מההצלחות בליגה, מתוסכל מהכישלון הטוטאלי באירופה (גם זה באשמתו של עטר אולי??) וחלקם גם מאוד הזדקנו (קאלה, זנדברג, טל, בנאדו, גרשון, אמסלם וכו'). חלקם האחר גם מאוד רצו להתקדם לאירופה ועשה הכל בשביל לברוח (זיו?).
דילול הסגל נעשה מהסיבה שכתבתי למעלה ובנוסף בגלל ששומי (שאותו אני מאוד מעריך) היה כל כך להוט להצליח באירופה ונוצר סגל מאוד לא מאוזן שאותו הוא היה חייב לשפץ תוך כדי תנועה.
תוסיף לכל זה בעלים משוגע שמרעיד את המערכת כל יומיים בצורה אחרת ולך תנסה לאמן קבוצת כדורגל...
מחיקתו של טוטו תמוז?!? תזכיר לי מה הבחור עשה בקריירה לפני שעטר הגיע לבית"ר?? דיבורים כמו חול. אז יש לו נתונים פיזיים מדהימים, ומה הלאה? זה מספיק בכדורגל? לא זכור לי שהוא פרח בתקופת שומי.
בעניין עידן טל - כל מאמן מחפש שחקן או שניים לפחות שבהם הוא ייבטח במאה אחוז וסביבם הוא ייבנה קבוצה. ברוכיאן מחליט להופיע פעם בכמה משחקים...עידן טל וברק יצחקי מגיעים לעבוד כל שבוע. עליהם הוא הימר. פעם מצליח להם יותר, פעם פחות...אבל לפחות עליהם הוא האמין שהוא יכול לסמוך.
לגבי הברקס שאלונה קיבלה ממנו? אני לא יודע איך ולמה. אם הדברים הסתיימו ברוח טובה - למה לא לנסות שוב. הרצון לא לרדת לליגה נמוכה יותר מקובל והגיוני. לרדת ליגה מהמקום השני בליגה העליונה? על מה ולמה?
אגב, אם רוני לוי (מעריך אותו, לא?) היה משוחרר מפ"ת...היית לוקח אותו? כי גם הוא סירב לאלונה.
אם גיא לוי (הפייבוריט שלי מן הסתם עוד מרגע החתימה לפני שנה) לא ימשיך? אין ספק שעטר הוא מהראויים ביותר שיש בארץ (אני לא רואה מישהו איכותי פנוי בכלל חוץ ממנו ואולי-אולי קלינגר. שום לא רלוונטי).
מצטער על המגילה.
מסכים איתך לחלוטין...אליק כתב:
גיא לוי אופציה ראשונה במידה והוא יעזוב עטר וקלינגר האופציות הטובות ביותר.

אליק, הייתי צריך לנקות את המשקפיים בשביל להצליח לקרוא הכל, המגילה מפורטת אך הפרטים ברובם לא בדיוק כמו שציינתה, בהרצליה הוא לא היה חייב לעבוד, הוא בנה סגל שבסוף ירד ליגה להזכירך, בנתניה באמת היה אנטי כדורגל,עם שחקנים כמו שכטר ותמיר כהן הייתה מצפה לטיפה יותר, המקומות השני הושגו במונח שאני שונא להשתמש בו 'בחסד ולא בזכות'
בגלל שאחרות היו חלשות לא בגלל שנתניה הביאה בשורה רעננה לליגה, והיום אני רואה אותו עם סגל שלדעת כללללל הפרשנים אמור היה לקחת אליפות בניוטרל, ומבסס אותו בקושי רב בצמרת, אז נכון טוטו תמוז ניחן ביכולות פיזיות מדהימות אך בל נשכח היה אף בהרכב הפותח של הנבחרת הבוגרת, שחקן הרכב קבוע באולימפית וכבש בצרורות גם בבית"ר והיה אחראי ישיר לשיר 'מי זה ארבייטמן'?? אז להגיד שהוא לא או שהוא כן? לא מדוייק,
מדוייק הוא שבתקופת עטר הוא נמחק קליל, שחקן פח כמו עידן טל מזמן לא נראה מדדה על הדשא ומקבל מעטר אמון בלתי מוגבל ומקום בטוח בהרכב-קארד בלאנש לא ברור, מה גם שאצל שומי בקושי ראה דשא, מיותר לציין שבית"ר התבזתה בתקופת עטר במשחקים רבים ועם סגל עבה יותר מהסגל הנוכחי שאכן מקשה עליו את הרוטציה והמגבלות הן ברורות.
אך אין בכך כהוא זה בכדי להראות כיוון בעייתי של מאמן, והעובדה שלמרות כל מה שאתה טוען, בקהל הבית"רי יש נגדו מחאה גדולה שאינו מוציא את המיטב מהסגל הנוצץ שיש לו, ורוב רובו של הקהל ישמח אם יילך וזאת לאחר שהגיע בקול תרועה רמה כפייבוריט להחליף את שומי.
אז אני מצטרף להתנצלות שלך, גם לי יצאה מגילה:)
קח בקלות גבר,זה נגמר!
זה שומשום!-שים לי קצת טחינה!
בגלל שאחרות היו חלשות לא בגלל שנתניה הביאה בשורה רעננה לליגה, והיום אני רואה אותו עם סגל שלדעת כללללל הפרשנים אמור היה לקחת אליפות בניוטרל, ומבסס אותו בקושי רב בצמרת, אז נכון טוטו תמוז ניחן ביכולות פיזיות מדהימות אך בל נשכח היה אף בהרכב הפותח של הנבחרת הבוגרת, שחקן הרכב קבוע באולימפית וכבש בצרורות גם בבית"ר והיה אחראי ישיר לשיר 'מי זה ארבייטמן'?? אז להגיד שהוא לא או שהוא כן? לא מדוייק,
מדוייק הוא שבתקופת עטר הוא נמחק קליל, שחקן פח כמו עידן טל מזמן לא נראה מדדה על הדשא ומקבל מעטר אמון בלתי מוגבל ומקום בטוח בהרכב-קארד בלאנש לא ברור, מה גם שאצל שומי בקושי ראה דשא, מיותר לציין שבית"ר התבזתה בתקופת עטר במשחקים רבים ועם סגל עבה יותר מהסגל הנוכחי שאכן מקשה עליו את הרוטציה והמגבלות הן ברורות.
אך אין בכך כהוא זה בכדי להראות כיוון בעייתי של מאמן, והעובדה שלמרות כל מה שאתה טוען, בקהל הבית"רי יש נגדו מחאה גדולה שאינו מוציא את המיטב מהסגל הנוצץ שיש לו, ורוב רובו של הקהל ישמח אם יילך וזאת לאחר שהגיע בקול תרועה רמה כפייבוריט להחליף את שומי.
קח בקלות גבר,זה נגמר!
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
עובדות יא חביבי...sumsum כתב:אליק, הייתי צריך לנקות את המשקפיים בשביל להצליח לקרוא הכל, המגילה מפורטת אך הפרטים ברובם לא בדיוק כמו שציינתה, בהרצליה הוא לא היה חייב לעבוד, הוא בנה סגל שבסוף ירד ליגה להזכירך, בנתניה באמת היה אנטי כדורגל,עם שחקנים כמו שכטר ותמיר כהן הייתה מצפה לטיפה יותר, המקומות השני הושגו במונח שאני שונא להשתמש בו 'בחסד ולא בזכות'
קח בקלות גבר,זה נגמר!
השיר "מי זה ארבייטמן" היה בזכותו של עמית בן שושן ולא תמוז. ("מי זה ארבייטמן, מי זה ארבייטמן, מי זה ארבייטמן...בן שושן!")
נמשיך בעובדות: עונה קודמת...מאמן? יצחק שום.
טוטו תמוז מבקיע שישה שערי ליגה, מתוכם ארבעה (!) במחזורים האחרונים.
קח שנה אחורה מהיום ויש לו שני שערים בכל העונה! אצל עטר יש לו כבר 4...
מעטים המאמנים שהיו מצליחים בבית"ר, עם כל מה שקורה שם מסביב.
בהרצליה אי אפשר לעבוד, אי אפשר לבנות סגל ואי אפשר כלום כלום כלום. לא משנה מה תגיד.
לגבי נתניה, בהודעה הקודמת ברחה לי עוד עונה של עטר שבה שוב שהוא לקח את נתניה למקום השני בליגה!!
תוך כדי, הוא גידל דור של שחקנים ושיקם לחלק אחר את הקריירה.
כדורגל מגעיל או לא - תוצאות היו (וגם לגבי הכדורגל אני לא מסכים...היו גם לא מעט הצגות).