עלינו ליגה תפינמו

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
באר שבעי באדום
Title: באר ש7עי

עלינו ליגה תפינמו

שליחה על ידי באר שבעי באדום »

חברה אני לא מבין למה אתם מקללים
גם אני היתי מבואס מהתיקו אבל תפנימו ע-ל-י-נ-ו ל-י-ג-ה
סתכלו על הטבלה אנחנו מקום שני נקודה מהפועל חיפה 5 משחקים יש לאחי נצרת ולנו 4 משחקים
אין מצב שב4 משחקים האלה אנחנו נפסיד נקודות ואין מצב שאחי נצרת ינצחו 5 משחקים רצופים
וגם עם הם ינצחו 5 משחקים רצופים ואנחנו נפסיד 4 משחקים אז ההפרש נקודות שלנו יותר טוב !!!
אז אני לא מבין למה צעקתם ביזיון ולגיא שהוא בן זו** וזה כי אנחנו עלינו ליגה ביזכות השחקנים האלה
ביזכות המאמן הזה ביזכות אלונה.ויש את השיר:"גם אם זה כואב אותך אוהד נעודד בטוב וגם ברע"
אז אני לא מבין למה אתם צובעים אז עשינו תיקו מה קרה?סוף העולם
חברה בסיום המשחק הינו צריכים ליקרוא לגיא ולשחקנים ולאלונה ולעודד אותם שבוע הבאה נגד מכבי הרצליה
ושבוע הבא נגד חיפה אז תעודדו את הקבוצה!!כול נקודה עכשיו חשובה תיקו שבוע הבא נגד הרצליה ועלינו!!
תעודדו :כפיים:
[align=center]20.5.2015- לא נשכח ולא נסלח!

תמונה
[/align]

סמל אישי של משתמש
ערן
Title: אני חבר בקרייזי רד

Re: עלינו ליגה תפינמו

שליחה על ידי ערן »

אם היית אומר לכל האנשים שמקללים אם הם היו קונים את המצב שלך היום בטבלה
לפני חודשיים, אין אחד שלא הי מוכן.
צריך לקחת דברים בפרופורציה, אנחנו עולים ליגה, נכון זה קצת באס שזה עדיין לא קרה
השחקנים רצו אבל כנראה שהרצון העז מונע מהם להצליח.
לא נורא נחכה עוד שבוע...
30/01 - היום שהבנו שהכל זה שקרים

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

ערן מתחילת העונה עלינו ליגה שעשו את העלייה הבזיונית הזאת לליגת העל של 5 קבוצות אין מצב שלא תעלה
אני רוצה לראות שעם היו 2 עולות גיא לוי היה מוציא חלוץ ומכניס חלוץ הוא היה מוציא את אסי בשביל לנצח !
זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
I A

שליחה על ידי I A »

באר שבעי באדום כתב:חברה אני לא מבין למה אתם מקללים
גם אני היתי מבואס מהתיקו אבל תפנימו ע-ל-י-נ-ו ל-י-ג-ה
סתכלו על הטבלה אנחנו מקום שני נקודה מהפועל חיפה 5 משחקים יש לאחי נצרת ולנו 4 משחקים
אין מצב שב4 משחקים האלה אנחנו נפסיד נקודות ואין מצב שאחי נצרת ינצחו 5 משחקים רצופים
וגם עם הם ינצחו 5 משחקים רצופים ואנחנו נפסיד 4 משחקים אז ההפרש נקודות שלנו יותר טוב !!!
אז אני לא מבין למה צעקתם ביזיון ולגיא שהוא בן זו** וזה כי אנחנו עלינו ליגה ביזכות השחקנים האלה
ביזכות המאמן הזה ביזכות אלונה.ויש את השיר:"גם אם זה כואב אותך אוהד נעודד בטוב וגם ברע"
אז אני לא מבין למה אתם צובעים אז עשינו תיקו מה קרה?סוף העולם
חברה בסיום המשחק הינו צריכים ליקרוא לגיא ולשחקנים ולאלונה ולעודד אותם שבוע הבאה נגד מכבי הרצליה
ושבוע הבא נגד חיפה אז תעודדו את הקבוצה!!כול נקודה עכשיו חשובה תיקו שבוע הבא נגד הרצליה ועלינו!!
תעודדו :כפיים:

אחחח כמה שאתה צודק!! הלוואי וכולם היו בראש שלך!
תמונה

סמל אישי של משתמש
ערן
Title: אני חבר בקרייזי רד

שליחה על ידי ערן »

זה שי ! כתב:ערן מתחילת העונה עלינו ליגה שעשו את העלייה הבזיונית הזאת לליגת העל של 5 קבוצות אין מצב שלא תעלה
אני רוצה לראות שעם היו 2 עולות גיא לוי היה מוציא חלוץ ומכניס חלוץ הוא היה מוציא את אסי בשביל לנצח !
זה שי !
שי צא גיא לוי לא עושה בכוונה לקהל ממש לא.
הוא רוצה לנצח כמו כולם, ואף אחד מהקהל לא ממש קילל ושרק בוז במשחק עצמו אלא רק אחריו
אז תאמין לי שהוא לא עשה בכוונה לאף אחד.
30/01 - היום שהבנו שהכל זה שקרים

שלח תגובה