אוהדי הפועל באר שבע היקרים...
אתם צריכים להבין שלא תמיד מנצחים, נכון זה מאכזב וציפינו בקוצר רוח להבטיח את העלייה אבל אתם חייבים להבין שלקלל את השחקנים ואת המאמן זה לא מה שיעזור וזה לא מה שיגרום להם לנצח...
מה קרה?! חזרנו להיות אוהדי נצחונות? איפה הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל? חבל לי לראות את זה...
אני מקווה ואני בטוח שהחלק שתמיד מעודד ידחוף את כל הקהל הבאר שבעי ויגרום לו להבין שצריך תמיד לעודד ונכון יש רגעים מעצבנים אבל זה חלק מהמשחק.
I A כתב:
מאמצע הסיבוב השני העונה...אוהדי באר שבע האוהדים הכי טובים בארץ מהבחינה של אוהדים נורמלים ולא רק אוהדי נצחונות...
היום נורא התאכזבתי מהאוהדים...
לא נורא יהיה בסדר...
בטח מאמצע הסיבוב השני, בטח הכי טובים בארץ.
אולי כי היו נצחונות???? הכי קל בנצחונות.
מה זה חזרנו להיות אוהדי נצחונות. ברגע שלא מנצחים 2 משחקים ברצף אתה רואה בדיוק מה
אנחנו שווים. גם אם יבואו למשחק 1000 איש וגם אם יבואו 12000 איש, בסוף שצריך לעודד
במשבר, תמיד יהיו אלה אותה 15-20 אנשים בלבד, השאר תפאורה במקרה הטוב וקולקציה
של מקללים במקרה הרע.
אריק כתב:מה זה חזרנו להיות אוהדי נצחונות. ברגע שלא מנצחים 2 משחקים ברצף אתה רואה בדיוק מה
אנחנו שווים. גם אם יבואו למשחק 1000 איש וגם אם יבואו 12000 איש, בסוף שצריך לעודד
במשבר, תמיד יהיו אלה אותה 15-20 אנשים בלבד, השאר תפאורה במקרה הטוב וקולקציה
של מקללים במקרה הרע.
נכון וזו הטעות שלנו כאוהדים....אין ספק שיש משברים... בכל מקרה אבל צריך לעודד אחרת מה אנחנו?
צריכים למצוא את השיטה לגרום לאותם אוהדים שבאים למשחקים לקלל להפסיק עם זה...לא חבל על הכסף והאנרגיה?! שבו בבית!
אני מקווה ומייחל שיום יבוא ויהיו רוב של אוהדים נורמלים, ולא קומץ קטן כמו עכשיו...
מעניין שכולם כותבים שהקהל ביזיון, שכל אחד יביט במראה כי כולנו שיכיים לאותו הקהל.
כשדודו מקלל זה כאילו אליק קילל וכשאני מקלל זה בדיוק כאילו מישל קילל.
השאלה היא איך עוצרים את המקללים ולא נותנים להם במה.
אין ספק שאנשיםהתאכזבו מהתיקו אבל מה שיותר עיצבן אותם זו היכולת.
לא ראינו שחקים שרצים ומתאמצים שוט חבל.
זה ידוע שלחלק מהשחקנים את היכולת ואת זה חלק מהקל לא מבין, אני מזמן הפסקתי להתרגש מאותם שחקנים.
גיא לוי צדק במה שהוא אמר על חלק מהקהל ולא על כולו, כי עדיין יש אנשים שעודדו ומגיע להם הקרדיט על כך.
המאירי כתב:מעניין שכולם כותבים שהקהל ביזיון, שכל אחד יביט במראה כי כולנו שיכיים לאותו הקהל.
כשדודו מקלל זה כאילו אליק קילל וכשאני מקלל זה בדיוק כאילו מישל קילל.
השאלה היא איך עוצרים את המקללים ולא נותנים להם במה.
תזכיר לי מקרה שבוא אתה קיללת ??
אני לא רואה אחד מהקומץ מצטרך לקללות נגד גיא/אחד השחקנים/כלל השחקנים.
אין מה לעשות.. עד שלא נתאפס על עצמנו יהיה לנו בלאגן גדול.. וחבל.
אוהדי נצחונות יבואו אחרי נצחונות וכשנעשה תיקו/הפסד יקללו את אמא של המאמן ואת האחות של המעסה
אני נורא אוהב את האוהדים שאומרים: "אין לי בעיה להפסיד אבל לפחות שישחקו כדורגל"
באמת תודה רבה, ולא חשבתם על זה שלפעמים יש ימים חלשים שבהם הקבוצה לא משחקת כדורגל? ובגלל זה היא גם לא תנצח!
כשקבוצה משחקת כדורגל טוב היא גם מנצחת ב99% מהמקרים. החוכמה היא לעודד או לפחות לא לקלל אחרי משחקים חלשים.
או קיי , יש אכזבה, אכזבה קשה, אני אתמול לא עודדתי את השחקנים בסיום המשחק, השופט שרק, שתקתי, אכלתי את עצמי, עד עכשיו לא התאוששתי, וגם אצלי מדד המצב רוח לשבוע הקרוב נמדד לפי תוצאות הקבוצה, אבל למה לקלל בצורה כזאת מגעילה???