300 אלף דולר?????
300 אלף דולר?????
ניראה הזוי ולא רציני
https://www.one.co.il/Article/137581.html" onclick="window.open(this.href);return false;
לא ההיתי משקיע על המאמן הזה 100 אלף דולר שילך מי צריך אותו בכלל יש הרבה מאמנים הרבה יותר טובים ממנו
חחחחחחחח 300 אלף דולר לעונה מה זה ..
אלונה תחשבי טוב
300 אלף זה המון למאמן עדיף להביא כבר מאמן מחו"ל חחחחח
זה שי !
https://www.one.co.il/Article/137581.html" onclick="window.open(this.href);return false;
לא ההיתי משקיע על המאמן הזה 100 אלף דולר שילך מי צריך אותו בכלל יש הרבה מאמנים הרבה יותר טובים ממנו
אלונה תחשבי טוב
זה שי !

Re: 300 אלף דולר????????????????
שי, קודם כל תירגע
.
דבר שני עם כל הזלזול שלך במאמן הזה ואני מנחש למה ("מאמן הגנתי" עלאק) מדובר במאמן שכמעט ולא נכשל בקבוצות בהן אימן ועשה הישגים יפים בכדורגל הישראלי.
בנוסף,
שים לב עם איזה מועמדים נשארת...ניצן שירזי, אלי אוחנה, פרדי דוד, אני חושב שאפילו אתה מבין שקלינגר עדיף עליהם.
בנוסף (2),
עובדה שגם 300 אלף דולר לא הצליחו להביא אותו.
נ.ב,
בכלל לא בטוח שהמספרים קרובים למציאות.

דבר שני עם כל הזלזול שלך במאמן הזה ואני מנחש למה ("מאמן הגנתי" עלאק) מדובר במאמן שכמעט ולא נכשל בקבוצות בהן אימן ועשה הישגים יפים בכדורגל הישראלי.
בנוסף,
שים לב עם איזה מועמדים נשארת...ניצן שירזי, אלי אוחנה, פרדי דוד, אני חושב שאפילו אתה מבין שקלינגר עדיף עליהם.
בנוסף (2),
עובדה שגם 300 אלף דולר לא הצליחו להביא אותו.
נ.ב,
בכלל לא בטוח שהמספרים קרובים למציאות.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
אלונה לא פרייארית היא יודעת מה היא עושה.
המועמדים שנשארו הם פשוט פח ***.
המועמדים שנשארו הם פשוט פח ***.

תשתה מים קרים ותירגע דחוף, לא יודע מה קרה לך אבל השמש לא עושה לך טוב...זה שי ! כתב:ניראה הזוי ולא רציני
אלונה תחשבי טוב
זה שי !
300,000 דולר זה סכום ברוטו , בנטו זה יוצא 150,000
מה לעשות אי אפשר להביא מאמן בכיר בשקל....זה לא ימי הבאסטה 'העליזים' של אלי זינו.
אני אישית מאוכזב כי הייתי בטוח שקלינגר יסכים לבוא לכאן, לדעתי הוא מאמן שהיה תורם לנו המון.
אם לא הוא אז אורי מלמיליאן זה גם אופציה לא רעה, זה ההזדמנות של אורי לחזור למרכז הבמה.
אנחנו לעומת זאת קבוצה שמכוונת גבוה, לכן על פניו נראה שהשידוך מתאים אבל ימים יגידו.
כתוב בכתבה לעונה עם אופציה לעונה נוספת איזה 5 שנים ???
מי מחתים מאמן ל5 שנים
ודורן גם 150 אלף זה הרבה תגיד לי מה זה ניראה לכם פה זה ימבה כסף
אני סומך על אלונה שתעשה את השיקולים שלה הכי טוב שהיא יכולה
ועם קלינגר לא חתם ב300 אלף דולר יש לנו מזל ..!!
מאמן בכיר??? ראינו את המאמן הבכיר שהיה פה השנה
עם הקהל לא היה פותח לו תעניים עד עכשיו הוא היה משחק עם קדוסי כחלוץ בודד ולקדוסי היה 3 שערים לא 18 !
זה שי !
מי מחתים מאמן ל5 שנים
ודורן גם 150 אלף זה הרבה תגיד לי מה זה ניראה לכם פה זה ימבה כסף
אני סומך על אלונה שתעשה את השיקולים שלה הכי טוב שהיא יכולה
ועם קלינגר לא חתם ב300 אלף דולר יש לנו מזל ..!!
מאמן בכיר??? ראינו את המאמן הבכיר שהיה פה השנה
עם הקהל לא היה פותח לו תעניים עד עכשיו הוא היה משחק עם קדוסי כחלוץ בודד ולקדוסי היה 3 שערים לא 18 !
זה שי !

שי, היא באמת ניסתה להחתים מאמן מחו"ל (כידוע לך קלינגר מאמן בקפריסין).. אבל לא הלך...
ואם הוא כזה מאמן מאמן גרוע מעניין שדווקא בחו"ל נתנו לו יותר ממה שאלונה רצתה לתת לו... אז אולי בכל זאת יש בו משהו?
ואם הוא כזה מאמן מאמן גרוע מעניין שדווקא בחו"ל נתנו לו יותר ממה שאלונה רצתה לתת לו... אז אולי בכל זאת יש בו משהו?
הפועל אני כבר משתגע
כעולה מאמן בקפריסן ...
מי ישמע למרות שהליגה שם השתפרה אבל עדין זה לא משהו גדול ..
300 אלףדולר זה סכום מוגזסם בשביל מאמן כמו ניר קלינגר עם כל הכבוד
זה שי !
מי ישמע למרות שהליגה שם השתפרה אבל עדין זה לא משהו גדול ..
300 אלףדולר זה סכום מוגזסם בשביל מאמן כמו ניר קלינגר עם כל הכבוד
זה שי !

בקיצור, נשארו רק אופציות הזויות כגון ניצן שירזי או אלי אוחנה, או שאלונה תתפשר ותצתרך לשלם עוד 100 אלף דולר ולהביא את שומי לפה

ואני אומר תני לברקו תמושכות בהפועל ב"ש
יביא אווירה כדורגל התקפי שחקנים טובים ויתחבר לקהל של ב"ש אני בטוח ..!
והכי חשוב יביא וינריות !!
זה שי !
זה שי !

יביא שכונה אתה מתכוון....זה שי ! כתב:ואני אומר תני לברקו תמושכות בהפועל ב"ש
זה שי !
דרך אגב, תהיו בטוחים שהסכומים שפורסמו לגבי קלינגר רחוקים מאאאאאאאאאאאאאוד מהמציאות.
אללי היה שחקן ענק. נקודה. עד בניון הוא לדעתי שחקן הקישור הישראלי הטוב ביותר שהכרנו. בתור מאמן? איזה רקורד יש לו?
Re: 300 אלף דולר?????
למה איזה רקורד היה לגיא לוי ?? לרדת ליגה עם הפועל חיפה ועם צפרירים חולון
על פי אליפות אירופה אחת שהוא עלה החלטם שיש לו רקורד ראינו מה הוא עשה באליפות אירופה שהוא שיחק עם קבוצות חזקות כלום ושום דבר 0 נקודות 0 שערים ..!!
היחידי שאולי יש לו רקורד טוב בישראל זה יצחק שום שלקח אליפות מדהימה עם מכבי חיפה אליפות מדהימה עם ביתר ירושלים הגיע לצפיונס וסיים את הבתים עם 7 נקודות לקבוצה שבפעם הראשונה במפעל מגיע לגביע האלפות ונופלת לגביא ואפה לקח דאבל ביון עם פנא שלא הצליחה לקחת איזה 8 9 שנים אליפות זה הישג ענק
הוא המאמן היחידי שאולי ההיתי מביא לפה עם מדברים בסכומים גדולים ..
למה לא ברקו ??
הרי כולם יודעים שבארץ שלנו אין מאמנים טובים ... ברקוביץ שואף שהשחקנים ישחקו הכי טוב שהם יכולים והוא דורש מצויינות ומקצוענות ורואים את זה בפרשניות שלו אוהב כדורגל מהיר והתקפי יתחבר לקהל של ב"ש כי הוא באותו סיגנון
ושוב יביא וינריות
זה שי !
על פי אליפות אירופה אחת שהוא עלה החלטם שיש לו רקורד ראינו מה הוא עשה באליפות אירופה שהוא שיחק עם קבוצות חזקות כלום ושום דבר 0 נקודות 0 שערים ..!!
היחידי שאולי יש לו רקורד טוב בישראל זה יצחק שום שלקח אליפות מדהימה עם מכבי חיפה אליפות מדהימה עם ביתר ירושלים הגיע לצפיונס וסיים את הבתים עם 7 נקודות לקבוצה שבפעם הראשונה במפעל מגיע לגביע האלפות ונופלת לגביא ואפה לקח דאבל ביון עם פנא שלא הצליחה לקחת איזה 8 9 שנים אליפות זה הישג ענק
למה לא ברקו ??
הרי כולם יודעים שבארץ שלנו אין מאמנים טובים ... ברקוביץ שואף שהשחקנים ישחקו הכי טוב שהם יכולים והוא דורש מצויינות ומקצוענות ורואים את זה בפרשניות שלו אוהב כדורגל מהיר והתקפי יתחבר לקהל של ב"ש כי הוא באותו סיגנון
ושוב יביא וינריות
זה שי !

כל כך הרבה שטויות שי אז אני אגיב אחד אחד.זה שי ! כתב:למה איזה רקורד היה לגיא לוי ?? לרדת ליגה עם הפועל חיפה ועם צפרירים חולון
למה לא ברקו ??
ושוב יביא וינריות
זה שי !
א.גיא לוי סיים עם הפועל חיפה במקום השלישי, זה עובדה שצריך לציין, בנוסף הירידה שלי באה בעונה בה ישראל כהן מכר משחקים ורובי שפירא התאבד, אז תציין גם את זה בבקשה.
לגביי הנבחרת, תגיד מה שתגיד הוא המאמן היחיד אחריי עמנואל שפר שהגיע להישג כזה.
מסתבר שאנחנו כאלה גדולים שאנחנו יכולים לזלזל בנבחרות כמו איטליה והולנד .
ב.מאמן בליגה הבכירה בהפועל באר שבע שהיא קבוצה בעל יומרות לצמרת צריך להיות בעל ניסיון לפחות בסיסי באימון כדורגל.
לברקו אין כזה, הוא אפילו לא היה עוזר מאמן, שיתחיל מאיפשהו .
ג.הגיע הזמן שתפסיקו לרדוף אחריי מאמן שמביא איתו סטיגמה של כדורגל התקפי.
ראינו לאן הוביל את הפועל כפר סבא זה שהם שיחקו כדורגל "התקפי".
ד.זה מאוד נחמד שאתה בודק מאמן לפי הפרשנות שלו בטלוויזיה, לחמן לדוגמה היה פרשן מצויין, גיא לוי לפניי שנהיה מאמן נבחרת הנוער היה הפרשן העסוק ביותר בכדורגל הישראלי.
לא הצלחתי להבין ממה אתה מתרשם כלכך מסגנון הדיבור של ברקוביץ.
אני פשוט לא יכול לשמוע אותו, בנאדם דוחה, צהוב, רודף כל הזמן אחריי הדברים הרדודים, מדבר כל כך הרבה שטויות אלוהים, זה לא נותן לך הרבה כבוד שאתה מתלהב מהפרשונת שלו.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
מה שברקוביץ למד מקווין קיגן אף אחד לא ילמד ובטח שלא ניר קלינגר ועוד מאמנים דומים לו תאמין לי
מאמן שיודע מה זה להיות כדורגלן זה הכי חשוב ..
לגבי סעיף ג לא אמרתי שצריך כדורגל התקפי צריך לפחות בבית להציג כדורגל התקפי ההגנה שלנו זקוקה לחיזוק וכל מאמן שיבוא לפה הדבר הראשון שהוא יצטרך לעשות זה לשנות תהגנה הזאת
לגבי סעיף א אתה אומר לזלזל אני לא אומר שאני מזלזל אבל זה רק מראה שזה היה פוקס העלייה של הנבחרת עברנו את צרפת זה קורה אחת ל... וזה לא כי ההינו יותר טובים אלה כי היה לנו מזל ואותי במזל לא קונים אולי אותך כן
זה שי !
מאמן שיודע מה זה להיות כדורגלן זה הכי חשוב ..
לגבי סעיף ג לא אמרתי שצריך כדורגל התקפי צריך לפחות בבית להציג כדורגל התקפי ההגנה שלנו זקוקה לחיזוק וכל מאמן שיבוא לפה הדבר הראשון שהוא יצטרך לעשות זה לשנות תהגנה הזאת
לגבי סעיף א אתה אומר לזלזל אני לא אומר שאני מזלזל אבל זה רק מראה שזה היה פוקס העלייה של הנבחרת עברנו את צרפת זה קורה אחת ל... וזה לא כי ההינו יותר טובים אלה כי היה לנו מזל ואותי במזל לא קונים אולי אותך כן
זה שי !