נתחיל בזה שיש לי רעיון:
על המעקים בוסרמיל יושבים/עומדים 10 אנשים כמעט באותו מקום, לא כיף!
אולי אפשר לעשות מעקה אחד קטן לכל טריבונה ולפזר את "מנהיגי" העידוד לכל היציע שככה לכל איזור יהיה מי שיטריף את הקהל, כמובן שהיותר כריזמתים ילכו לאיזורים הבעייתיים בקהל שינסו לגרום להם לעודד במהלך המשחק, אפילו מישיבה אפשר לשיר!, חשוב שיהיה לכל אחד את המיקרופון ביד שקולכם ישמע ברור וחזק.
דבר שני, לעשות תיאום ותיזמון שירים, לפי סדר מסוים או אירוע מסוים כדי לנצל את כל הפוטנציאל שקיים ביציע.
אפשר אפילו לעשות תחרות ולקבוע מה השיר המתאים לשניה אחרי כיבוש שער וככה כל האיצטדיון ידע שזה השיר וקולו ישמע ברור וחזק ומרשים יותר.
אפשר להכין דף עם סדר שירים כמו שרשום בנושא "טופיק השירים הגדול!" וכך כל היציע ידע מה השיר הבא לדוגמא :בשבילך אהובתי , אלך איתך לכל מקום , כי שום דבר לא יהרוס.... וממשיך בסדר מסוים"
אפשר לקבוע שיר אחד ששרים מיד אחרי שסופגים גול (כן אני יודע שזה קשה לקום מיד אחרי אבל חייבים לתת חיזוק לשחקנים) לדוגמא השיר גם אם זה כואב (לפי השיר של פינוקיו) או "איתך" (לפי "מחר אולי נפליגה בספינות.." - להקת הנח"ל).
אלה רק חלק מהדוגמאות שאגרתי בראשי במהלך השנה האחרונה שלי בוסרמיל ואני חושב שאם נאמץ חלק מהרעיונות שהעלתי פה ושאתם מוזמנים גם להעלות, נשתדרג בצורה טובה בליגת העל, גם אנחנו צריכים לעלות ליגה!
שידרוג קהל לעונה הבאה
- clark kent
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- יצירת קשר:
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
Re: שידרוג קהל לעונה הבאה
להוסיף עוד מעקים, אתה אומר?
בשביל מה, כדי שיהיה מקום לעוד כמה פלצנים שרוצים לעשות פוזה של אוהד שרוף?
זה שיש 4 יתדות במעקה הקיים זה כבר בעיה, כי לא אמורים ולא צריכים לעמוד עליו יותר משני אנשים מקסימום (חיים כמובן, ועוד אחד).
זה שיש 4 יתדות במעקה הקיים זה כבר בעיה, כי לא אמורים ולא צריכים לעמוד עליו יותר משני אנשים מקסימום (חיים כמובן, ועוד אחד).
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
- אימפריה באדום
- Title: crazyred
צודק ב 100% צריך 2 אנשים , לא כמו במשחקים האחרונים שיש איזה חמישה וגם הם מתחלפים..אורי אדום בנשמה כתב:להוסיף עוד מעקים, אתה אומר?
http://up201.נא להחליף שרת לתמונה- שרת זה מכיל וירוסים/up2/zjqnmkj2wrjy.gif" onclick="window.open(this.href);return false;
צריך להוריד את המעקים במעקה המסויים הזה ולהשאיר רק 2
ולעשות בטריבונה שמצד שמאל עוד שתי מעקים ובזה גמרנו תסיפור
מה שאמרת בקשר לשיר שירים בסדר מסויים את זה אני אומר מזמן אבל צריך להביא לאנשי המעקה את הדף ושיגידו מה לשיר בכל פעם
זה שי !
ולעשות בטריבונה שמצד שמאל עוד שתי מעקים ובזה גמרנו תסיפור
מה שאמרת בקשר לשיר שירים בסדר מסויים את זה אני אומר מזמן אבל צריך להביא לאנשי המעקה את הדף ושיגידו מה לשיר בכל פעם
זה שי !

אני הייתי הולך על מיקרופון שכול היציע ישמע ויצטרף....
https://www.youtube.com/watch?v=sMojbswC9mo" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.youtube.com/watch?v=sMojbswC9mo" onclick="window.open(this.href);return false;

- clark kent
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- יצירת קשר:
לא דיברתי על מעקים לכל אורך היציע, דיברתי על מעקה אחד בכל טריבונה ולא כמו שיש עכשיו.
לגבי השירים אני שוקל לעשות מספר סקרים בסגנון "מה השיר המועדף אחרי...גול/ספיגה/ ועוד.."
לגבי השירים אני שוקל לעשות מספר סקרים בסגנון "מה השיר המועדף אחרי...גול/ספיגה/ ועוד.."