יש לזה גם דאון סייד.
הוא לא יודע משהו אחר.
לפעמים אתה רוצה לראות ממנו מהלך והוא ממהר להיפטר מהכדור.
מבין מה אתה אומר, אבל אני שוב אחזור למיקום שלו במגרש.ForeverRed כתב: ↑18 ספטמבר 2023, 23:51יש לזה גם דאון סייד.
הוא לא יודע משהו אחר.
לפעמים אתה רוצה לראות ממנו מהלך והוא ממהר להיפטר מהכדור.
בדיוק, כל המחצית הראשונה מוסרים לפטרסון, ואז מחצית שנייה מוסרים לגנאח
שמע זה שחקן שלכל הפחות במקרה הרע אפשר בסוך העונה לגלגל הלאה בלי הפסד כספי, במצבנו העגום זאת נחמה קטנהForeverRed כתב: ↑24 ספטמבר 2023, 13:53השאלה אם הוא הפתרון.
בסוף הוא שחקן התקפה זר שאמור לשדרג.
בפועל שחקן נחמד ולא מעבר, לפחות כרגע.
שים אותו בעמדה שלו, תן לו לרוץ קצת ונדע אם הוא חלק מהפתרון. כרגע ראינו אותו אתמול עושה גליץ' ברחבה שלנו(!) ומציל שער, לפני הבלמים! הוא מתופקד לא נכון ויש לי הרגשה שיש לו הרבה יותר מה לתת ממה שראינו עד עתה.ForeverRed כתב: ↑24 ספטמבר 2023, 13:53השאלה אם הוא הפתרון.
בסוף הוא שחקן התקפה זר שאמור לשדרג.
בפועל שחקן נחמד ולא מעבר, לפחות כרגע.
+1
הוא בא על תקן שחקן אגף שנכנס למרכז.
גם אני לא אוהב את ההצבה שלו לכיוון המרכז, בטח כששגיב לא נמצא וסטויאנוב מסריח את האגף. אבל הזזה שמאלה לא בהכרח תשנה דרמטית. זה כראה השחקן והוא ימשיך להיפטר מהר מהכדור בכל פעם שיקבל אותו.yossi כתב: ↑24 ספטמבר 2023, 15:01הוא בא על תקן שחקן אגף שנכנס למרכז.
מוזמן להזכיר לי מתי בפעם האחרונה הוא קיבל כדור בקו ועשה חיתוך למרכז.
רק נגד חדרה הוא הוצב בעמדה הטבעית שלו, וזה היה נראה טוב. עם ובלי הכדור. נזכיר שוב שהוא השחקן היחיד שעושה תנועה לעומק כרגע בקבוצה הזו.
מאז הוא תקוע באמצע. שוב חבל שאין מפות חום באתר המנהלת, אפילו מסירות מפתח הם כבר לא מהם. התקלקלו לגמרי.