הרבה סיסמאות שלא קשורות כמעט לכלום.
"השקעה בנוער" זה רק להעמיק את הגרעון.
לדעתי כרגע הדרך היחידה להתייעל - מלבד שיפור הכרחי בבחירת זרים - זה צמצום הסגל. יותר מדי רחב.
בהחלט נדרש צמצום הסגל שמכיל 29 שחקנים .
אני לא חושב שזה נכון.
סליחה שבאתי לקבור את הסגל4 לב אדום כתב: ↑08 ספטמבר 2023, 18:11בהחלט נדרש צמצום הסגל שמכיל 29 שחקנים .
אני מאמין שיצמצמו את הסגל לאזור 24-25 שחקנים .
אבל הרוב לא יהיו מהמקומות הכבדים שאתה חושב .
חמד , פאון , מדמון , ספורי , אליגון , עיסאווי , אסקיאס , פליטר ...
תוסיף השערה שלי שייפרדו מקלימלה בינואר ונאמר שזאת יכולה להיות אחלה עונה שבה ננקה את הסגל לקראת הקיץ הבא , ונסיים עם כרטיס לאירופה .
הוא זה שבריאיון אומר כל הזמן שהוא רוצה הרבה שחקנים.ForeverRed כתב: ↑08 ספטמבר 2023, 18:37אני לא חושב שזה נכון.
אין לי ספק שהוא יעדיף איכותי אחד על שני בינוניים.
יותר מכך, במועדון שמחזיק במדיניות שכר קשיחה של עד 300 אלף יורו (גם זה לבודדים), ספק אם יש בכלל משמעות לחיתוך ברמת הסגל. אתה תמשיך הרי לכוון לאותם שמות בכל מקרה.
השינוי צריך לבוא קודם כל מלמעלה.
הקיץ מנספורד חזר למכבי וישר הביא אנשי מקצוע מהטופ שיסדרו שם את העניינים והם ממש עשו מהפכה במערכת ופתאום הכל נראה אחרת שם.yossi כתב: ↑09 ספטמבר 2023, 15:36הוא זה שבריאיון אומר כל הזמן שהוא רוצה הרבה שחקנים.
הרבה מהביקורת הולכת אוטומטית לאלונה, אבל בואו, לא היא זו שמחליטה לממש אופציה על פאון ולהעיף חצי שנה אחרי.
לא היא מחליטה להחתים את חמד בחוזה גדול ולהפוך אותו ללא רלוונטי אחרי חודשיים.
לא היא מחתימה את מרטינס ואותו ריטואל שאחרי חצי שנה הוא מנודה.
היד המכוונת המקצועית היא לא טובה נקודה.
ברור שזה לא רק על אליה, וחלק מהסיבה היא שהקרקע הנוכחית תורמת לזה, אבל אני לא מזהה שום אסטרטגיה מקצועית שמנסה לבנות משהו יציב.
מכבי ת"א למשל, מועדון עשיר בהרבה, ועדיין הרכש שנחת הקיץ הוא גם בסכומים וגם בפרופיל קלאסי לנו. רק ששם כנראה שיש עבודה מול סוכנים טובים יותר וסקאוטינג מקצועי יותר.
מי שחושב שכל זר צריך להיות מוחתם במיליון וחצי יורו העברה ועוד 500 וצפונה שכר לא מחובר.
ואם הזיגזוג המקצועי, אני בתור בעל בית גם כן לא הייתי ממהר לפתוח את הארנק.
ולצערנו כל פעם שהוא נפתח, נוחת מישהו פשוט גרוע. זה רע.
הוא גם אמר שהוא רוצה שחקנים שוברי שיוויון, שיביאו איכות ומספרים לחלק הקדמי. אז אמר. בסוף יש מציאות וצריך להתיישר לפיה. עם כל הכבוד, ואני ממש לא מנקה אותו מטעויות, לא הוא האיש שצריך להתעסק באסטרטגיה. לא הוא האיש שאחראי לאשר תקנים לצוות המקצועי, לבנות מערכי סקאוטינג וניתוח שחקנים. הוא מאמן שתפקידו להתעסק במה שקורה על הדשא.yossi כתב: ↑09 ספטמבר 2023, 15:36הוא זה שבריאיון אומר כל הזמן שהוא רוצה הרבה שחקנים.
הרבה מהביקורת הולכת אוטומטית לאלונה, אבל בואו, לא היא זו שמחליטה לממש אופציה על פאון ולהעיף חצי שנה אחרי.
לא היא מחליטה להחתים את חמד בחוזה גדול ולהפוך אותו ללא רלוונטי אחרי חודשיים.
לא היא מחתימה את מרטינס ואותו ריטואל שאחרי חצי שנה הוא מנודה.
היד המכוונת המקצועית היא לא טובה נקודה.
ברור שזה לא רק על אליה, וחלק מהסיבה היא שהקרקע הנוכחית תורמת לזה, אבל אני לא מזהה שום אסטרטגיה מקצועית שמנסה לבנות משהו יציב.
מכבי ת"א למשל, מועדון עשיר בהרבה, ועדיין הרכש שנחת הקיץ הוא גם בסכומים וגם בפרופיל קלאסי לנו. רק ששם כנראה שיש עבודה מול סוכנים טובים יותר וסקאוטינג מקצועי יותר.
מי שחושב שכל זר צריך להיות מוחתם במיליון וחצי יורו העברה ועוד 500 וצפונה שכר לא מחובר.
ואם הזיגזוג המקצועי, אני בתור בעל בית גם כן לא הייתי ממהר לפתוח את הארנק.
ולצערנו כל פעם שהוא נפתח, נוחת מישהו פשוט גרוע. זה רע.
אם אתה חי באיזה סרט ששחר וגולדאהר לא קובעים אתה חי בסרט.