אנדרה פוקו חתם לשנתיים
Re: אנדרה פוקו חתם לשנתיים
כמה כיף שיש קשר נושך במרכז המגרש שהוא לא נגר על מלא.
אמנם פתח קצת לא משהו אבל בהמשך המשחק הראה בהמשך ישיר לשבוע שעבר יכולת טובה מאוד, מאוד פיזי, מאוד נייד ובעיקר עוזר לשחרר את הקבוצה קדימה, מקווה שעומאר ישתלב במהרה ויתברר כבינגו, אליאס,פוקו ועומאר זה קישור הכי טוב בפוטנציה מאז השושלת, גם פיזיות,גם טכניות,גם ניידות וכיסוי שטחים רבים ונקווה שבהמשך גם מספרים.
אמנם פתח קצת לא משהו אבל בהמשך המשחק הראה בהמשך ישיר לשבוע שעבר יכולת טובה מאוד, מאוד פיזי, מאוד נייד ובעיקר עוזר לשחרר את הקבוצה קדימה, מקווה שעומאר ישתלב במהרה ויתברר כבינגו, אליאס,פוקו ועומאר זה קישור הכי טוב בפוטנציה מאז השושלת, גם פיזיות,גם טכניות,גם ניידות וכיסוי שטחים רבים ונקווה שבהמשך גם מספרים.
- yarinbenizri94
- Title: קרייזי-רד
מרגיש כמו מה שהיה חסר, אשמח לראות אותו יותר מעורב בחלק הקדמי ובהנעת כדור כי הוא יודע וגם פעם אחת הייתה לו הצטרפות טובה להתקפה מהאגף נרוויח אם יהיו עוד כאלו
שימשיך ככה!
שימשיך ככה!

בהחלט יכול וצריך להצטרף יותר להתקפה. בערב הסעודית שיחק בכלל כקשר התקפי. הביא מספרים יפים כשרובם אם לא כולם הגיעו מהסתננות לרחבה וסיומת טובה.
היום הוא התחיל את המשחק מעופף ובהמשך השתלט לחלוטין על האמצע. התחלה מבטיחה מאוד, שרק ימשיך ככה.
היום הוא התחיל את המשחק מעופף ובהמשך השתלט לחלוטין על האמצע. התחלה מבטיחה מאוד, שרק ימשיך ככה.
- clark kent
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- יצירת קשר:
לרגעים היה נראה שיש לו 5 רגליים.. אחלה פוקו, תמשיך ככה
מחלץ כדור מספר אחד בליגה נראה לי.
הוא צריך רק לדעת לא לחפש הרפתקאות יותר מדי ולשחרר כדור ולא לנסות לצאת קדימה לבד.
הוא צריך רק לדעת לא לחפש הרפתקאות יותר מדי ולשחרר כדור ולא לנסות לצאת קדימה לבד.
הרגיש את שריר הירך האחורי. בספק לסמי עופר 

גם מול פתח תקווה וגם אתמול זה נראה לא כוחות מה שהוא עושה ליריבות
בינגו רציני
בינגו רציני
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
פוקו לא רוצה לחזור, עד שמצאנו שחקן טוב כמוהו המלחמה הזאת דפקה הכל