איפה ראית שכתבתי אנשים מהארגון?RedHell כתב: ↑04 יוני 2024, 21:16איך הצלחת להבין ממני שאני מנרמל? חושב שזה גועל נפש ואסור אף פעם לאוהדים להגיע למכות עם שחקנים, בטח לא מול אבו עביד שהוא אחלה גבר.
ממה שאני שמעתי לא שראו לאבו טרוריסט ואם כן מי שאמר היה צריך לקבל כאפה במקום, אבל אם הקללות לא היו על רקע גזעני גם הוא יכל פשוט לצאת גדול ולהתעלם כשאוהדים מדברים מכאב ואפשר להבין את זה.
בסוף בכלל מה שרציתי להגיד זה שאתם רצים להאשים אנשים מהארגון או את הארגון בכל דבר, זה מעבר למטומטם כבר.
אימראן אולאד עומאר - חתם ל4 עונות
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
Re: אימראן אולאד עומאר - חתם ל4 עונות
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
לא האשמתי אף אחד מהארגון, אני כן חושב שלקו שהם מנחים יש השפעה שלא הייתי מקל בה ראש.RedHell כתב: ↑04 יוני 2024, 08:11זה כאילו לא משנה מה יקרה בעולם תאשימי את הארגון ואנשי הארגון.
מה הקשר מה שקרה עם אימראן לארגון? איך הסקתם שמי שקילל אותו הוא מהם? עזבו רגע שהסיפור הוא לא נכון והוא בכלל ספג ישר קללות מהמון אוהדים כשבא לצאת מהמנהרה וחזר ישר פנימה ככה שלא יודע מי המציא סיפור על אישתו ועניינים.
כנל בסיפור עם אבו עביד, על סמך מה החלטתם כבר מי עשה מה? כן קייללו אותו, כמו שקיללו הרבה אחרים לפניו(אחשלי אתה שחקן כדורגל? תקבל ותמשיך הלאה) במקום זה הסתובב לריב איתם.
בואו נשמות.. כל אחד ואחד מהשחקנים בקבוצה הזו למעט 2/3 בודדים שמקבלים קללות צריך להוריד את הראש ולעוף כמה שיותר מהר מהעיניים בטח ובטח לא להגיב לאוהדים או לנסות לריב איתם.
והקו הזה די ברור, מספיק היה לראות את הפוסט שהעלו בשישי.
הארגון של פעם בחיים לא היה מעלה דבר כזה.
דיי נו, מה זה הארגון של פעם? בשבילכם עידן לא על הגדר אז זה לא אותו ארגון...
הרבה מאוד אנשים אלה אותם אנשים.
גם בואו הוציאו הודעה, נכון שהיו ככל הנראה צריכים לחשוב קצת יותר ולסגנן, אבל זה אחרי חודשיים נוראיים של כדורגל שרק מצטבר לכולם על הקבוצה, גמר גביע שהפסדת ערב לפניי ואז ההודעה של ברדה שבכלל טרפה את הקלפים.
הם בני אדם כמו כולנו, כאב להם מאוד על מה שקרה עם אליה וגם הם סוג של קצת הגיבו מהבטן כשהדם עלה למוח.
לא על זה הייתי שופט אותם.
- yarinbenizri94
- Title: קרייזי-רד
תסלחו לי אבל מי שצוחק וחוגג שבחצי גמר גביע אוהד שלנו זורק כוס מים ומפוצץ את הפרצוף של ג'אבר המגן של נתניה כמה דקות לתוך המשחק כשהוא לא עשה כלום ואז כל היציע אחרי שהוא מתלונן בצדק שואגים עליו "אמא של ג'אבר שרמוטה" שלא יתפלא לי שבגמר אחרי שנפסיד יקללו, יהיו גזענים וינסו להתעמת גם עם שחקנים שלנו.
צריך ענישה, קנסות והרחקות לאוהדים כאלה אבל גם צריך להוקיע מהקהל, אין לזה צורה שלא נתעורר בטעות עם איזה גורגרת לה פמילייה דרומית שלא נוכל להיפטר ממנה.
צריך ענישה, קנסות והרחקות לאוהדים כאלה אבל גם צריך להוקיע מהקהל, אין לזה צורה שלא נתעורר בטעות עם איזה גורגרת לה פמילייה דרומית שלא נוכל להיפטר ממנה.

מה שייך ג׳אבר לגזענות? הוא מקבל טיפול מיוחד מהקהל מאז שהוא ירק על אוהדים שלך ומרבה להתריס במשחקים. ג’אבר או אבו פאני זה אותו דבר כמו איצטדיון שלם ששר אצילי מת או בוזגלו מת.yarinbenizri94 כתב: ↑05 יוני 2024, 10:27תסלחו לי אבל מי שצוחק וחוגג שבחצי גמר גביע אוהד שלנו זורק כוס מים ומפוצץ את הפרצוף של ג'אבר המגן של נתניה כמה דקות לתוך המשחק כשהוא לא עשה כלום ואז כל היציע אחרי שהוא מתלונן בצדק שואגים עליו "אמא של ג'אבר שרמוטה" שלא יתפלא לי שבגמר אחרי שנפסיד יקללו, יהיו גזענים וינסו להתעמת גם עם שחקנים שלנו.
המקרה עם עומאר מכוער אבל לא צריך לנפח אותו מעבר למה שהוא, כמה עשבים שוטים ולא יותר.
הרבה מובילים שהיו בתקופה של חיים ז"ל כבר לאRedHell כתב: ↑05 יוני 2024, 10:09דיי נו, מה זה הארגון של פעם? בשבילכם עידן לא על הגדר אז זה לא אותו ארגון...
הרבה מאוד אנשים אלה אותם אנשים.
גם בואו הוציאו הודעה, נכון שהיו ככל הנראה צריכים לחשוב קצת יותר ולסגנן, אבל זה אחרי חודשיים נוראיים של כדורגל שרק מצטבר לכולם על הקבוצה, גמר גביע שהפסדת ערב לפניי ואז ההודעה של ברדה שבכלל טרפה את הקלפים.
הם בני אדם כמו כולנו, כאב להם מאוד על מה שקרה עם אליה וגם הם סוג של קצת הגיבו מהבטן כשהדם עלה למוח.
לא על זה הייתי שופט אותם.
עידן מזמן לקח צעד אחורה
יקיר לקח הרבה לפני
הבולטים שעדין שם והם הפנים של הארגון היום אלה אפיק ואלדד
אתה בקטע של דרופ ניימינג? הלכת איתי לתקופה של חיים ז"ל? אם ככה דודו עזריה אמור להיות היו"ר אוהדים, האנשים מהתקופה של חיים לא מובילים כלום כבר המון שנים, בטח לא מאז טרנר רובם הגדול לא מעורב כבר מאז תקופת הקאמלס.
טבעי שחלק מהבוגרים יקחו צעד אחורה, אנשים מתבגרים, יש ילדים משפחות, אנשים עושים את זה בהתנדבות כן? מה לעשות שעם הגיל גם הזמן הפנוי יורד?!
אמרת "אם עידן לא על הגדר זה לא אותו ארגון" וחד משמעית זה לא אותו ארגון מאז שהבולטים לקחו צעד אחורה אם כמה שבעדם והם חשובים ההתנהלות בתקופתו והאחרים הייתה הרבה יותר טובהRedHell כתב: ↑05 יוני 2024, 13:59אתה בקטע של דרופ ניימינג? הלכת איתי לתקופה של חיים ז"ל? אם ככה דודו עזריה אמור להיות היו"ר אוהדים, האנשים מהתקופה של חיים לא מובילים כלום כבר המון שנים, בטח לא מאז טרנר רובם הגדול לא מעורב כבר מאז תקופת הקאמלס.
טבעי שחלק מהבוגרים יקחו צעד אחורה, אנשים מתבגרים, יש ילדים משפחות, אנשים עושים את זה בהתנדבות כן? מה לעשות שעם הגיל גם הזמן הפנוי יורד?!
אימראן אולד עומאר במסר לקהל:
״כל עוד זה תלוי בי, יש לי חוזה ואני נשאר בעונה הקרובה״.
וסרמיליה בטלגרם
״כל עוד זה תלוי בי, יש לי חוזה ואני נשאר בעונה הקרובה״.
וסרמיליה בטלגרם
מפתיע מאוד אם נכון.
קניונס ועומאר זאת התחלה טובה לקישור ההתקפי בעונה הבאה. ברקע יש את סטויאנוב וגנאח שאם יעשו את קפיצת המדרגה יהפכו לשחקנים מעולים בליגה.
קניונס ועומאר זאת התחלה טובה לקישור ההתקפי בעונה הבאה. ברקע יש את סטויאנוב וגנאח שאם יעשו את קפיצת המדרגה יהפכו לשחקנים מעולים בליגה.
- Melikson24
- Title: CrazyRed
אין לו חוזה יקר בכלל.
אולי לא קיבל הצעות שחשב שיקבל.
אולי לא קיבל הצעות שחשב שיקבל.
- ForeverRed
אני לא משאיר אותו על אוטומט.
רק בכפוף לכך שמחפשים ולא מוצאים זר טוב יותר בנסיבות הקיימות, ובתנאי שמשדרגים את הקישור מאחוריו כך שיהיה אפשר להביא לידי ביטוי בצורה טובה יותר את היתרונות שלו.
רק בכפוף לכך שמחפשים ולא מוצאים זר טוב יותר בנסיבות הקיימות, ובתנאי שמשדרגים את הקישור מאחוריו כך שיהיה אפשר להביא לידי ביטוי בצורה טובה יותר את היתרונות שלו.
- dardasmiley
לדעתי הוא חלק מהפתרון ולא חלק מהבעיה.
לבנות קבוצה סביבו וסביב קניונס עם השקעה בזר חלוץ בנקום שושנה וישראלי שהוא לא פרוספקט לצד שמאל (או זר על חשבון ספר)
גאנח, סטויאנוב, בדש ושאר מריעין בישין צריכים להיות שחקנים משלימים מהספסל ולחכות לצ'אנסה שלהם.
אסור לנו שוב לבנות התקפה סביבם.
לבנות קבוצה סביבו וסביב קניונס עם השקעה בזר חלוץ בנקום שושנה וישראלי שהוא לא פרוספקט לצד שמאל (או זר על חשבון ספר)
גאנח, סטויאנוב, בדש ושאר מריעין בישין צריכים להיות שחקנים משלימים מהספסל ולחכות לצ'אנסה שלהם.
אסור לנו שוב לבנות התקפה סביבם.