אלונה - אל תיכנעי !
אלונה - אל תיכנעי !
https://sports.walla.co.il/?w=/157/1495286" onclick="window.open(this.href);return false;
"משרת עוזר המאמן בהפועל באר שבע מעוררת הדים רבים בעיר, זאת לאחר שבימים האחרונים מופעלים לחצים על המערכת למנות את סתיו אלימלך או שרון אביטן לתפקיד."
שאך ורק גיא יבחר את מי הכי נוח לו לעבוד, שלא יעשה שטות ויקח את סתיו שיחתור תחתיו.
שיקח רק מי שהכי נוח לו לעבוד איתו.
"משרת עוזר המאמן בהפועל באר שבע מעוררת הדים רבים בעיר, זאת לאחר שבימים האחרונים מופעלים לחצים על המערכת למנות את סתיו אלימלך או שרון אביטן לתפקיד."
שאך ורק גיא יבחר את מי הכי נוח לו לעבוד, שלא יעשה שטות ויקח את סתיו שיחתור תחתיו.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
- clark kent
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- יצירת קשר:
Re: אלונה - אל תיכנעי !
איך סתיו קיבל פתאום את התואר הלא מחמיא של מי שחותר תחת המאמן ודואג להרוס ולא לבנות?
זה ממש מוזר לי הרי סתיו היה ונשאר אחד הסמלים הגדולים של הפועל מאז ומתמיד..
ועושה הרושם שהשמועה התפשטה לה בקרב הקהל הגדול בלי שמישהו יעצור ויגיד רגע אולי סתם מכפישים את שמו.
ועושה הרושם שהשמועה התפשטה לה בקרב הקהל הגדול בלי שמישהו יעצור ויגיד רגע אולי סתם מכפישים את שמו.
עבודות בשטח ידידי.clark kent כתב:איך סתיו קיבל פתאום את התואר הלא מחמיא של מי שחותר תחת המאמן ודואג להרוס ולא לבנות?
מיד לאחר שפוטר מרקו בלבול מתפקידו הדבר המרכזי אמר שסתיו חתר תחתיו.
העונה, כשהקבוצה מסוחררת ויש מתח בין הקהל לאוהדים דאג סתיו שאבד במערכת באותה תקופה (!!!) להתסיס עוד יותר את הקהל נגד גיא לוי.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
ניב, לדעתי האישית, זה לא רלוונטי.
מפרסמים שם שלושה מועמדים כאשר אסי כבר מונה למאמן שוערים, את שרון היא זרקה וגם את סתיו.
היחד שעוד יש לו סיכוי זה סתיו אבל עזורי התראיין ברדיו ואמר שהוא מעדיף מישהו שהוא מכיר...
מפרסמים שם שלושה מועמדים כאשר אסי כבר מונה למאמן שוערים, את שרון היא זרקה וגם את סתיו.
היחד שעוד יש לו סיכוי זה סתיו אבל עזורי התראיין ברדיו ואמר שהוא מעדיף מישהו שהוא מכיר...
רק לא אבטין, עדיין לא שחכנו.
לגבי סתיו אני אוהב אותו אבל בתור עוזר מאמן הוא יותר מדי עסקן ויגרום לפיטורי המאמן ולכל מיני סכסוכים.
לגבי סתיו אני אוהב אותו אבל בתור עוזר מאמן הוא יותר מדי עסקן ויגרום לפיטורי המאמן ולכל מיני סכסוכים.

שגיא יבחר את מי שהוא אוהב לעבוד איתו, ככה מתנהלת קבוצה מקצוענית, ודווקא בכדורסל אפשר ממש לראות את זה שמאמן בא הוא מביא איתו עוזרי מאמן חדשים! לא כמו פה בכדורגל השוקי שלנו

- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
ניב כתב:https://sports.walla.co.il/?w=/157/1495286
תחרוואת.
רוצה לומר שאם בכלל מופעל לחץ (לדעתי הגורמים האינטרסנטיים הבוחשים כבר מזמן הפנימו את כללי המשחק החדשים) - אין בו כדי להשפיע על הליך קבלת ההחלטות...
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
אם זה ילך בכיוון הנכון אני מקווה שזה יהיה ז'אן טלסניקוב.
כמו שאביאל אמר עזורי כבר אמר שהוא רוצה עוזר מאמן שהוא מכיר.
אסור לקחת מישהו מקומי ואני מקווה מאוד שהוא לא יכנע ללחצים.
אסור לקחת מישהו מקומי ואני מקווה מאוד שהוא לא יכנע ללחצים.
30/01 - היום שהבנו שהכל זה שקרים
'אן טלניקוב מועומד, על פי ידיעות.
הוא מאמן הנוער של ביתר בשנתיים האחרונות, יכול להיות מצויין.
לא ידוע מה איתכם, אבל גיא עזורי פשוט קיבל פרוייקט חולמי. גי לוי פשוט מטומטם שלא לקח את הג'וב היוקרתי הזה.
הוא מאמן הנוער של ביתר בשנתיים האחרונות, יכול להיות מצויין.
לא ידוע מה איתכם, אבל גיא עזורי פשוט קיבל פרוייקט חולמי. גי לוי פשוט מטומטם שלא לקח את הג'וב היוקרתי הזה.
גיא לוי מטומטם בלי שום קשר עם היה לוקח או לא היה לוקח
הבנאדם הזה הזוי לחלוטין
זה שי !
הבנאדם הזה הזוי לחלוטין
זה שי !

- אימפריה באדום
- Title: crazyred
אסי יכול להיות עוזר מאמן נהדר
http://up201.נא להחליף שרת לתמונה- שרת זה מכיל וירוסים/up2/zjqnmkj2wrjy.gif" onclick="window.open(this.href);return false;
מאיפה אתם מביאים ת'חרטה הזאת שסתיו חתרן ?!
כזאת כפיות טובה, ה' ישמור.
מה שהוא אמר על גיא לפי דעתי ממש ממש לא היה בכוונה רעה, הרי היה לו תפקיד, אז למה ?
תמיד אמרו עליו דברים רעים בגלל שהוא דואג לאחרים, בתקופה ז'ינו התלוננו על זה שהוא לא יוצא נגדו, אבל בעצם זה הוא הגן על החברים בקבוצה ,
ועכשיו, עד שהוא פתח את הפה אחרי כמה שנים, בשביל לתמוך בקהל אז יוצאים נגדו.
אני מבינה שמישהו מהמערכת לא יכול להגיד משהו נגד המערכת ובטח שלא בפרסיה, אבל להגיד שכל זה היה בכוונה רעה, של לחתור ? ירדתם נמוך..
כזאת כפיות טובה, ה' ישמור.
מה שהוא אמר על גיא לפי דעתי ממש ממש לא היה בכוונה רעה, הרי היה לו תפקיד, אז למה ?
תמיד אמרו עליו דברים רעים בגלל שהוא דואג לאחרים, בתקופה ז'ינו התלוננו על זה שהוא לא יוצא נגדו, אבל בעצם זה הוא הגן על החברים בקבוצה ,
ועכשיו, עד שהוא פתח את הפה אחרי כמה שנים, בשביל לתמוך בקהל אז יוצאים נגדו.
אני מבינה שמישהו מהמערכת לא יכול להגיד משהו נגד המערכת ובטח שלא בפרסיה, אבל להגיד שכל זה היה בכוונה רעה, של לחתור ? ירדתם נמוך..
[font=Arial]עד מתי יוני 06 ?!
ג. שליט .[/font]
הקהל לא מקלל , אני אוהב את הפועל .
רוביק, הפועל = באר שבע, באר שבע = הפועל !!
גם כדורגל זו תרבות !!
ג. שליט .[/font]
הקהל לא מקלל , אני אוהב את הפועל .
רוביק, הפועל = באר שבע, באר שבע = הפועל !!
גם כדורגל זו תרבות !!
אני גם חושב כמו רווית
סתיו נתן המון לקבוצה לא מאמין שהוא רוצה ברעתה
מה שהוא אמר על גיא לוי זה מה שהוא חושב .. זה לא היה מכובד אבל זאת היתה דעתו
זה שי !
סתיו נתן המון לקבוצה לא מאמין שהוא רוצה ברעתה
מה שהוא אמר על גיא לוי זה מה שהוא חושב .. זה לא היה מכובד אבל זאת היתה דעתו
זה שי !