רן קוז'וך חתם לשנתיים

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

Re: רן קוז'וך חתם לשנתיים

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

ForeverRed כתב:
22 ספטמבר 2024, 10:50
בעיניי הדברים פשוטים.
מי שנותן לבלוריאן במה לא יקבל בלם ישראלי אחר.
מי שנותן לבדש במה שלא יתפלא שהוא לא רוצה ללכת (והיה מי שישלם לו).
תורגמן זה מקרה מסובך יותר, גם במקרה שלו הודעה בתחילת הקיץ והוא לא חלק מהקבוצה.
ואני מזכיר שהוא ממשיך לעלות כמחליף ראשון לחלוץ, לא ברור על סמך מה.

מובן שיש גם שיקולים ״פוליטיים״ ורצון להראות לבעלים.
אבל בסופו של יום גם למאמן יש חלק לא מבוטל בכך שהשחקנים האלה עדיין חלק מהסגל.
כל בלם ישראלי אחר עולה הון ולא שווה את הכסף
וקיבלנו בלם/מגן שמאלי ישראלי ועדיין מחפשים זר לעמדת הבלם
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
Red Tiger
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי Red Tiger »

ForeverRed כתב:
22 ספטמבר 2024, 10:50
בעיניי הדברים פשוטים.
מי שנותן לבלוריאן במה לא יקבל בלם ישראלי אחר.
מי שנותן לבדש במה שלא יתפלא שהוא לא רוצה ללכת (והיה מי שישלם לו).
תורגמן זה מקרה מסובך יותר, גם במקרה שלו הודעה בתחילת הקיץ והוא לא חלק מהקבוצה.
ואני מזכיר שהוא ממשיך לעלות כמחליף ראשון לחלוץ, לא ברור על סמך מה.

מובן שיש גם שיקולים ״פוליטיים״ ורצון להראות לבעלים.
אבל בסופו של יום גם למאמן יש חלק לא מבוטל בכך שהשחקנים האלה עדיין חלק מהסגל.
בעיניך הדברים פשוטים כי לא אימנת מעולם או לא היית חלק מצוות.
מאמן יכול להעלות את הדרישות שלו וזה מתבקש,אבל מצד שני שהי הוא לא יכול להיות אופוזיציה ולהתנהל כאילו הוא מנותק מהסיטואציה.
בחלק מהדברים אתה מתעקש ובחלק אתה קצת מוותר וככה צריך להתנהג מאמן.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

yossi כתב:
22 ספטמבר 2024, 10:58
שארשום לך בכמה שחקנים לא ראויים ברדה בחר לאורך חודשים ואף עונה ויותר ולא בחודש ורבע בו לא היו יותר מדי ברירות?
מה זה אומר?
כולם טועים.
אני אישית התאכזבתי שהוא פסל מראש את קינוניס (ולדעתי גם את ספר, שלמזלנו סירב לעבור לקבוצה אחרת כי לדעתי הוא היום האופציה הטובה ביותר אצלנו לאגף ימין).
אני גם התאכזבתי שמאמן ישראלי שהיה כאן שנה שעברה נותן קרדיט לתורג׳מן, בלוריאן ובדש ומסנדל החלפה שלהם בקיץ.
אני גם פחות מבין את ההבאה של גיא מזרחי להרכב הראשון בטח כשהוא אימן אותו והיה אמור להכיר מקרוב את הליקויים ההגנתיים שלו.
אני חושב שאלה טעויות יותר קשות מהערכה לא נכונה של שחקנים שאתה לא מכיר או שמגיעים אחרי עונה טובה בקבוצה אחרת ולכן קל לך ליפול בפח.

בנוגע לבלם הזר, די ברור שמדובר במחדל ניהולי ולכן אני לא מבקר אותו על זה.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
ReDo

שליחה על ידי ReDo »

נעזוב רגע את השחקנים שהמשיכו משנה שעברה/חזרו מהשאלות, והאם זה אחריותו בזה שהם עדיין בקבוצה.
מבחינת הרכש שהגיע בתקופתו, ניכר שהושקעה מחשבה ולא הגיע אף אחד סתם כדי להגיד הבאנו.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

Red Tiger כתב:
22 ספטמבר 2024, 11:28
בעיניך הדברים פשוטים כי לא אימנת מעולם או לא היית חלק מצוות.
מאמן יכול להעלות את הדרישות שלו וזה מתבקש,אבל מצד שני שהי הוא לא יכול להיות אופוזיציה ולהתנהל כאילו הוא מנותק מהסיטואציה.
בחלק מהדברים אתה מתעקש ובחלק אתה קצת מוותר וככה צריך להתנהג מאמן.
די נו. דבר לעניין.
עם השורה התחתונה שלך אני מסכים ועדיין, נעשו טעויות שחלקן באשמתו הישירה.
לא צריך להגן על אוטומט.

סמל אישי של משתמש
Red Tiger

שליחה על ידי Red Tiger »

ForeverRed כתב:
22 ספטמבר 2024, 11:40
די נו. דבר לעניין.
עם השורה התחתונה שלך אני מסכים ועדיין, נעשו טעויות שחלקן באשמתו הישירה.
לא צריך להגן על אוטומט.
לא הבנתי איפה ראית כאן הגנה על אוטומט?
מאמן צריך לבקר על שיטת משחק,סגנון,קרדיט לשחקנים לא ראויים,אי הרכבה של שחקן כזה או אחר.
מה לעזאזל הוא יכול לעשות שאומרים בשביל x צריך לשחרר את y?
שביתה איטלקית? לרוץ עם לפידים לבית של אלונה?
תן לי שם של מאמן ישראלי אחד שקיבל קבוצה בטרום עונה והתחיל מלחמות אגו עם הנהלה? אחד בבקשה.
תהיה עינייני בחייאת.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

Red Tiger כתב:
22 ספטמבר 2024, 11:59
מאמן צריך לבקר על שיטת משחק,סגנון,קרדיט לשחקנים לא ראויים,אי הרכבה של שחקן כזה או אחר.
תן לי שם של מאמן ישראלי אחד שקיבל קבוצה בטרום עונה והתחיל מלחמות אגו עם הנהלה? אחד בבקשה.
תהיה עינייני בחייאת.
מה קשור מלחמות.
הוא זה שנתן קרדיט לבלוריאן, בדש ותורגמן.
קרדיט שקיניונס למשל לא קיבל.
באותה מידה יכל לשחרר גם אותם, או לפחות לנסות.
עכשיו אוכל את הדייסה שבישל.

סמל אישי של משתמש
Itay
Title: CrazyRed

שליחה על ידי Itay »

Red Tiger כתב:
22 ספטמבר 2024, 11:59
תהיה עינייני בחייאת.
כפי שרשמת לי, יש פה כאלו שהדיון איתם זה לטחון מים.
גם אם ננצח 7-0 הם יימצאו איזה משהו רע להגיד על קוזוק.

ההנהלה לא מצליחה למצוא קבוצה שתקלוט את השחקנים הסחלה שברדה הביא לפה בערימות ובסוף האשם זה קוזוק... אין גבול לאובססיה.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

Itay כתב:
22 ספטמבר 2024, 12:05
כפי שרשמת לי, יש פה כאלו שהדיון איתם זה לטחון מים.
גם אם ננצח 7-0 הם יימצאו איזה משהו רע להגיד על קוזוק.

ההנהלה לא מצליחה למצוא קבוצה שתקלוט את השחקנים הסחלה שברדה הביא לפה בערימות ובסוף האשם זה קוזוק... אין גבול לאובססיה.

איתי, ForeverRed צודק.
הדיון הוא לא על מרציאנו, שגם היו קולות בקיץ שאולי תהיה תחרות בינו לבין אליאסי, שדי ברור שאם הייתה אפשרות היו נפטרים מהחוזה שלו.
גם בלוריאן, גם תורג'מן וגם בדש עד הפציעה, הועדפו על פני יתר האפשרויות כולל על פני קינוניס וספר ובריירו.
גם אתמול, תורג'מן הועדף בחוד על חטואל ואפילו על אלמוג כמחליף לגריטה.
אם מהרגע הראשון הם לא היו נספרים, כמו שעשו לקניוניס נניח, אז היה לך יותר קל למצוא להם קבוצה.
ברגע שהם כל הקיץ נספרים (ולדעתי מתורג'מן ובלוריאן הוא כן מחזיק גם היום), אז על איזה קבוצה שתקלוט אותם אתה מדבר?
עובדתית בסוף החלון כשהוא שינה גישה לגבי בדש כן היו הצעות לבדש שמצידו מרגיש שעדין יש לו יכולת להוכיח את עצמו (ושוב, כניראה מתבסס על הדקות שקיבל בתחילת הקיץ, מניח שאם לא היו סופרים אותו מהרגע הראשון הוא כן היה מסכים לעזוב).
נערך לאחרונה על ידי Sir Alex Ferguson ב 22 ספטמבר 2024, 12:17, נערך פעם 1 בסך הכל.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
red guy

שליחה על ידי red guy »

אני מהתחלה אמרתי שצריך לתת לרן זמן ולהשתחרר מהפגיעה בעזיבת ברדה.
אחרי ההדחה באירופה אמרתי שרן לא מתאים לפה. הוא לא מבין מה זה קבוצה בסדר גודל שלנו.

אני כעת שוב חוזר בי, נראה שהוא מבין את בעיות הסגל, בונה נכון. אין לו את כל הכלים שרצה אבל זה תהליך ונראה שדווקא שולט בספינה.

בינתיים אחלה רן תמשיך ככה

סמל אישי של משתמש
Itay

שליחה על ידי Itay »

Sir Alex Ferguson כתב:
22 ספטמבר 2024, 12:16
איתי, ForeverRed צודק.
הדיון הוא לא על מרציאנו, שגם היו קולות בקיץ שאולי תהיה תחרות בינו לבין אליאסי, שדי ברור שאם הייתה אפשרות היו נפטרים מהחוזה שלו.
גם בלוריאן, גם תורג'מן וגם בדש עד הפציעה, הועדפו על פני יתר האפשרויות כולל על פני קינוניס וספר ובריירו.
גם אתמול, תורג'מן הועדף בחוד על חטואל ואפילו על אלמוג כמחליף לגריטה.
אם מהרגע הראשון הם לא היו נספרים, כמו שעשו לקניוניס נניח, אז היה לך יותר קל למצוא להם קבוצה.
ברגע שהם כל הקיץ נספרים (ולדעתי מתורג'מן ובלוריאן הוא כן מחזיק גם היום), אז על איזה קבוצה שתקלוט אותם אתה מדבר?
עובדתית בסוף החלון כשהוא שינה גישה לגבי בדש כן היו הצעות לבדש שמצידו מרגיש שעדין יש לו יכולת להוכיח את עצמו (ושוב, כניראה מתבסס על הדקות שקיבל בתחילת הקיץ, מניח שאם לא היו סופרים אותו מהרגע הראשון הוא כן היה מסכים לעזוב).
הוא השתמש בכלים שהיו לו, אתה רוצה שהוא יקריץ שחקנים? אנחנו סגורים על זה ששיחקנו פחות מ-8 משחקים רשמיים? מהשיח פה עולה כאילו אנחנו בפברואר והשחקנים שציינת הולחמו להרכב.
קוזוק מאמן חדש שכיאה למאמן חדש ניסה לבחון את כל הכלים שלו וכן זה עלה לו ולנו בהדחה כואבת, הוא לא עשה עלינו ניסויים, הוא עשה מה שכל מאמן חדש היה עושה וזה לבחון את הסגל שלו.
אירופה קמה ונופלת על איך נגמרה העונה קודמת ועל הסגל שנשאר.

בלוריאן משחק כי אין שום אופציה אחרת, תורג׳מן שיחק כי לקח זמן לגריטה להיכנס לכושר וכי חטואל כרגע לא מאוד שונה מתורג׳מן, תורג׳מן הוא גופה פיזית וחטואל גופה בשפת הגוף ובגישה שלו שזה יותר חמור בעיניי, להזכיר את אלמוג שחזר אחרי 5 שנים בחוץ זה מגוחך בשלב הזה (שאגב כן היה אמור להיכנס אתמול, לא יודע מה הלך שם).

להגיד שהשחקנים האלה נשארו בסגל כי קיבלו הזדמנות זה סלח לי אבל קשקוש מפואר, הם נשארו כאן כי יש להם חוזה שמן בהפועל ב״ש וגם אם ישחקו רק פינג פונג באימונים עדיין יהיה להם ביקוש בקבוצות קטנות אחרי שיסיימו כאן, הם לא נשארו כי שיחקו במחנה אימונים.

איך שלא תסובב את זה, כל עוד זה היה תלוי בקוזוק לפחות עוד 3-4 שחקנים לא היו כאן והיו כאן לפחות עוד 2.

סמל אישי של משתמש
Melikson24

שליחה על ידי Melikson24 »

זה נפלא שצילי וגילי מאשימים את המאמן החדש ברכש הכושל של המאמן הקודם, אחרי שעונה שלמה סינג'רו על המאמן הקודם בהכל בערך.

נתן צ'אנס לכל שחקן חתום(טוב נו, כמעט לכל שחקן) בלי דעות קדומות והתחיל להבין לאן הרוח נושבת עם כל אחד ואחד מהם - וגם על זה מבקרים אותו.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

red guy כתב:
22 ספטמבר 2024, 12:17
אני מהתחלה אמרתי שצריך לתת לרן זמן ולהשתחרר מהפגיעה בעזיבת ברדה.
אחרי ההדחה באירופה אמרתי שרן לא מתאים לפה. הוא לא מבין מה זה קבוצה בסדר גודל שלנו.

אני כעת שוב חוזר בי, נראה שהוא מבין את בעיות הסגל, בונה נכון. אין לו את כל הכלים שרצה אבל זה תהליך ונראה שדווקא שולט בספינה.

בינתיים אחלה רן תמשיך ככה
לדעתי עד המחצית השנייה מול הצ'כים היינו נראים נהדר, עד עכשיו אין לי מושג מה קרה במחצית השנייה שמ2-0 הפסדנו 4-2 ויכלנו לסיים גם 6-2
אבל רן ידע לייצב את המערכת אחריי שני משחקים לא טובים הביא מה שצריך (ההבאה של ונטורה הפכה אותנו לקבוצה הרבה יותר טובה הגנתית, אין טיילת באמצע)
כן חסר בלם זר וזה לא אשמתו שלא מצאו אבל נראה שהוא יודע מה הוא רוצה ולגביי קניונס חוץ מכמה משחקים לא ראינו אותו ואנשים פה הכתירו אותו לוואקמה ועוד נתנו לו כינוי ועל מה?
כמו שלא שופטים זר אחרי 3 משחקים לא טובים לא שופטים זר אחרי שני משחקים טובים בלחץ צריך לראות לאורך עונה
גם ונטורה ההוכחה היא עליו לחלוטין
אבל נראה שיש לנו קישור שמזכיר את הקישור שהיה לנו עם הובאן ואוגו
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

חייב להגיד שלהאשים את קוזוק בזה שבדש פה רק כי הוא שיחק איזה 2 משחקים ביולי באירופה, זה על סף המגוחך בעיניי.
תורג'מן עם כל המגרעות שלו הוא עדיין האופציה ה2 בטיבה בסגל, איזה אפשרות יש לו "לשרוף" אותו? בשביל מי?
חטואל שהוא לא באמת חלוץ ואלמוג שחזר אחרי צולבת ושנה בלי כדורגל ומי יודע איך יחזור ואם חלילה לא יפצע שוב בקרוב?

אז נשארנו עם קניונס שהוא פשוט לא רוצה אותו, מסיבותיו שלו. כאן זה בהחלט תמוה, אבל זה של המאמן ועל זה הוא יישפט.
ועם בלוריאן. אתם צריכים להבין שגם אם כולם פה חושבים שx יותר טוב מy, זכותו של המאמן לחשוב הפוך. הוא הלך עם בלוריאן מסיבותיו שלו, שהם לא הזויות בעיניי. רצה הגורל ובריירו שנכנס קצת לעניינים גם נפצע ומי יודע אם בכלל יחזור העונה.
תכף תגידו שהוא גם אשם שבריירו נפצע.

כדי "לשרוף" מישהו ברמת מה שנעשה כעת לבדש אתה צריך להיות בטוח שיש לך תחליף ותסתדר בלעדיו גם אם לא יבוא כלום.
וזה ממש לא מצב עם תורג'מן ובלוריאן בעת הנוכחית.
מישהו פה היה רגוע עם חטואל ואלמוג במצבם הנוכחי כתחליף לגריטה?
אני ממש לא, ואני מאלה שאתמול היו מעדיפים לראות את אלמוג או פרהוד עולים. אבל אני מבין מאמן שרוצה לחזק את מה שיש מאשר לצאת להרתפקאות ולתת לסימני שאלה להשתלב בדקות של משחק לא מוכרע, וצריך עדיין אלטרנטיבה יציבה בעמדה שבה אין באנקר בהרכב.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

Itay כתב:
22 ספטמבר 2024, 12:47
הוא השתמש בכלים שהיו לו, אתה רוצה שהוא יקריץ שחקנים? אנחנו סגורים על זה ששיחקנו פחות מ-8 משחקים רשמיים? מהשיח פה עולה כאילו אנחנו בפברואר והשחקנים שציינת הולחמו להרכב.
קוזוק מאמן חדש שכיאה למאמן חדש ניסה לבחון את כל הכלים שלו וכן זה עלה לו ולנו בהדחה כואבת, הוא לא עשה עלינו ניסויים, הוא עשה מה שכל מאמן חדש היה עושה וזה לבחון את הסגל שלו.
אירופה קמה ונופלת על איך נגמרה העונה קודמת ועל הסגל שנשאר.

בלוריאן משחק כי אין שום אופציה אחרת, תורג׳מן שיחק כי לקח זמן לגריטה להיכנס לכושר וכי חטואל כרגע לא מאוד שונה מתורג׳מן, תורג׳מן הוא גופה פיזית וחטואל גופה בשפת הגוף ובגישה שלו שזה יותר חמור בעיניי, להזכיר את אלמוג שחזר אחרי 5 שנים בחוץ זה מגוחך בשלב הזה (שאגב כן היה אמור להיכנס אתמול, לא יודע מה הלך שם).

להגיד שהשחקנים האלה נשארו בסגל כי קיבלו הזדמנות זה סלח לי אבל קשקוש מפואר, הם נשארו כאן כי יש להם חוזה שמן בהפועל ב״ש וגם אם ישחקו רק פינג פונג באימונים עדיין יהיה להם ביקוש בקבוצות קטנות אחרי שיסיימו כאן, הם לא נשארו כי שיחקו במחנה אימונים.

איך שלא תסובב את זה, כל עוד זה היה תלוי בקוזוק לפחות עוד 3-4 שחקנים לא היו כאן והיו כאן לפחות עוד 2.

1. בלוריאן הועדף בתחילת הקיץ על פני בריירו (שמתחילת הקיץ אמרו לו למצוא קבוצה, ושהוא אגב יקר יותר מבלוריאן מבחינת שכר).
באותה מידה היו יכולים לפתוח עונה עם בריירו בהרכב ולהגיד לבלוריאן למצוא קבוצה שתקח אותו.

2. בדש התחיל את הקיץ כקיצוני הפותח שלך והועדף על פני קניוניס וספר (שלשניהם נאמר למצוא קבוצה, ולפחות לגבי קניוניס שיושב על חוזה של 200 אלף לעונה הוא יקר יותר מבדש מבחינת חוזה).

3. תורג'מן התחיל את הקיץ כחלוץ הפותח (לפני ארתור ושאר האופציות הישראליות כשגם אתמול הוא עלה לפני שאר החלוצים בספסל).

אלה 3 עובדות, כלומר שחקנים שקוזוך לא החזיק מהם, מהרגע הראשון הראו להם את הדלת החוצה, לא משנה אם מדובר בזר (ספר/קיניוניס/ארתור) או ישראלי (בריירו).
אפשר גם להוסיף את שמיר שלקבוצה הייתה אופציה להשאיר אותו ולפי פרימור במסיבת עיתונאים למרות שבהנהלה אהבו ורצו שימשיך המצוות המקצועי לא החזיק ממנו ולכן הוא עזב.

אתה יכול להגיד שמבחינתך אין הבדל בין בריירו לבלוריאן, בין תורג'מן לחטואל ובין בדש לאופציות שהיו באגף בתחילת הקיץ מבחינה מקצועית. זאת זכותך.
אבל אתה לא יכול להגיד על מאמן שפתח עונה עם השלושה למעלה כשחקני הרכב, והמשיך לתת להם קרדיט, שהוא עשה את זה רק כי היה תקוע עם השכר שלהם.
עובדתית שחקן שהוא לא רצה הוא לא ספר כל הקיץ והמועדון הציע את אותם שחקנים באופן אקטיבי לכל מועדון (מה שאגב קרה גם עם בדש מרגע שקוזוך החליט שהוא לא בתוכניות שלך, מה שמלמד שוב שלפני זה כן החזיק ממנו אחרת מתחילת הקיץ היית מנסה להעביר אותו לקבוצה אחרת).

שלח תגובה