אפילו יובל שבתאי תרם את חלקו...
אליאל פרץ
Re: אליאל פרץ
אוהב מאוד את שיתוף הפעולה שלו עם ביטון ואת העבודה בלי כדור. זה בדיוק מה שהיה חסר לו לאורך הקריירה כדי להפוך לשחקן מוביל.
בהתקפה הוא יכול לתרום יותר. לאורך כל הקריירה היו לו מספרים יפים, גם כאן הוא צריך להתקרב למספרים של ראדי. אין סיבה שלא.
בהתקפה הוא יכול לתרום יותר. לאורך כל הקריירה היו לו מספרים יפים, גם כאן הוא צריך להתקרב למספרים של ראדי. אין סיבה שלא.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
זלזלנו בו אבל אני מודה שוואלה הוא 8 וגם 10, איזה משחק לחץ וחילוצי כדור
התקפית עדיין צריך לקבל ממנו טיפה יותר אבל ההחלט עושה את שלו
התקפית עדיין צריך לקבל ממנו טיפה יותר אבל ההחלט עושה את שלו
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
שחקן חמוד מאוד, את השער הראשון הוא אמנם לא כבש ולא בישל אבל הוא לגמרי שער על שמו. גם השער המגוחך שנפסל לקאנגווה בבלומפילד היה אחרי חילוץ שלו.
הוא עושה יופי של עבודה מבחינת פיזיות, לחץ על הכדור ,חלוקת מסירות,יצירת איומים...
למרבה ההפתעה הוא שחקן שיודע גם להפעיל את המוח, אחלה פרץ, תמשיך ככה.
הוא עושה יופי של עבודה מבחינת פיזיות, לחץ על הכדור ,חלוקת מסירות,יצירת איומים...
למרבה ההפתעה הוא שחקן שיודע גם להפעיל את המוח, אחלה פרץ, תמשיך ככה.
- ForeverRed
לא יודע אם זלזלו בו.
פשוט לא באמת היה בו צורך.
החיים דינמיים והנסיבות השתנו.
הוא מוכיח את עצמו בעיקר בקטע הפיזי וזו הפתעה מבחינתי. כדורגל תמיד היה לו, והוא מסוגל וצריך לתרום יותר בהתקפה. גם זה יבוא.
פשוט לא באמת היה בו צורך.
החיים דינמיים והנסיבות השתנו.
הוא מוכיח את עצמו בעיקר בקטע הפיזי וזו הפתעה מבחינתי. כדורגל תמיד היה לו, והוא מסוגל וצריך לתרום יותר בהתקפה. גם זה יבוא.
חשבנו שהוא מיותר כי הרוב פה דמיין משולש קישור כמו שהיה לנו בשנים האחרונות, עם 10, ואז יש בו אינפלציה עם יוספי ודן.
חשבנו שהוא יותר פרימדונה, ולא באמת מסוגל לתפקד כ8 בקישור כמו שאנחנו משחקים בו.
זה בהחלט מפתיע, ולמרות שהוא לא איזה שחקן קל רגליים הוא עושה עבודה טובה מאוד עם הגוף ובלי הכדור.
אני עדיין סקרן לראות איך יוספי ישתלב, מקווה שהוא ילך בדרכו של פרץ ולא בדרכו של ספורי (עצלן שחייב להיות 10 בלבד).
זה יהיה מבחן הקריירה של יוספי.
חשבנו שהוא יותר פרימדונה, ולא באמת מסוגל לתפקד כ8 בקישור כמו שאנחנו משחקים בו.
זה בהחלט מפתיע, ולמרות שהוא לא איזה שחקן קל רגליים הוא עושה עבודה טובה מאוד עם הגוף ובלי הכדור.
אני עדיין סקרן לראות איך יוספי ישתלב, מקווה שהוא ילך בדרכו של פרץ ולא בדרכו של ספורי (עצלן שחייב להיות 10 בלבד).
זה יהיה מבחן הקריירה של יוספי.
מפתיע אותי מאוד עד עתה, לפני שהגיע לא התרשמתי ממנו יותר מידי אבל חייב להוריד בפניו את הכובע. נותן יופי של עבודה.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
גם ביטון שיחק 2 משחקים חלשים
למה אוטומטית מורידים את פרץ שנראה טוב מביטון העונה?
כן מסכיםם שספר צריך לפתוח צד ימין,הרוויח ביושר.
ולגבי האמצע? איך אומר קוזוק, מי שטוב יותר באימונים שיפתח.
גם ביטון לא הכי בולט אבל צריך לזכור שכנף ימין זו לא באמת העמדה שלו ולכן אנחנו לא מרוויחים ממנו את כל סט היכולות שלו, אתמול גם במשחק לא גדול הוא סיים עם בישול.
בפוטנציאל יש לנו יותר מה להרוויח מביטון מאשר פרץ כי הוא פשוט שחקן יותר טוב, מול טבריה גם יוספי יחזור לסגל ויהיה מעניין לראות את התחרות על ההרכב עולה שלב, מאמין שזה יכול רק לעזור.
משחק מצוין היום, הרוויח את המקום בהרכב מול חיפה ובית"ר.
מודה שאני פחות מבין את הרצון לראות את ביטון כ10 וספר בימין. יהפוך את הקבוצה ליותר רכה וכנראה ידרוש מקנגאווה יותר עבודה הגנתית מהרגיל.
המחליף של פרץ זה רק יוספי, ביטון וספר צריכים להתחרות על העמדה בקו ימין ביחד עם אחמד כשבינואר נקווה לרכש זר.
מודה שאני פחות מבין את הרצון לראות את ביטון כ10 וספר בימין. יהפוך את הקבוצה ליותר רכה וכנראה ידרוש מקנגאווה יותר עבודה הגנתית מהרגיל.
המחליף של פרץ זה רק יוספי, ביטון וספר צריכים להתחרות על העמדה בקו ימין ביחד עם אחמד כשבינואר נקווה לרכש זר.
- Melikson24
- Title: CrazyRed
+1הפועלעולה כתב: ↑30 נובמבר 2024, 22:48משחק מצוין היום, הרוויח את המקום בהרכב מול חיפה ובית"ר.
הוא מכניס כדורים תורם בהתקפה שהוא יצא לא היה מי שינהל את המשחק
מאוד מפתיע
מאוד מפתיע
לא חושב שהוא כזה טוב, בהמון דקות הוא לא דומיננטי.
אני בטוח שדן באמצע יהיה יותר אפקטיבי. זו העמדה שלו וכשהוא שיחק שם ראינו כמה טוב הוא היה.
פרץ כן תורם ויש לו גם דקות מעולות לפעמים אבל צריך להרגיש אותו יותר במהלך המשחק.
אני בטוח שדן באמצע יהיה יותר אפקטיבי. זו העמדה שלו וכשהוא שיחק שם ראינו כמה טוב הוא היה.
פרץ כן תורם ויש לו גם דקות מעולות לפעמים אבל צריך להרגיש אותו יותר במהלך המשחק.