כנראה שהקבוצה השנה לא מעניינת אפילו את עובדי המועדון..Melikson24 כתב: ↑10 יולי 2024, 14:05כאילו כמה זה קשה לפרט קצת?גם במשחק הקודם פירטו מעט במחצית הראשונה והלכו לישון במחצית השניה.
אפילו איזה כמה תמונות ואיזה וידיאו קטן. לא מבין מה הבעיה.
בחיי על רמה כזאת נמוכה מישהו צריך ללכת הביתה. אי אפשר להציב סטנדרט כזה ביזיוני.
מחנה אימון 24/25
- simply--red
- Title: CrazyRed
Re: מחנה אימון 24/25
- Melikson24
אז שילכו הביתה.
איפה אלה שאמרו ש׳אין מצב שמאמן יעדיף את בדש על קיניונס׳?Melikson24 כתב: ↑10 יולי 2024, 13:37מחצית ראשונה:
9': גול! מבצע אישי מרשים ביותר של רותם חטואל, שהחל מהאגף, המשיך במעבר מספר שחקני הגנה והסתיים בבעיטה חדה שהכניעה את השוער הפולני - 0:1 הפועל "ויקטורי" באר שבע.
15': צירופי מסירות בין גיא בדש ליוני סטויאנוב מסתיימות בבעיטה חדה של בדש, אשר חומקת סנטימטרים מהקורה.
22': טיצ'י משווה ל-1:1.
41': יוני סטויאנוב מוסר את הכדור לאלון תורג'מן שנמצא על סף הרחבה, אלון בועט והכדור פוגע בקורה וניתז החוצה.
סיום המחצית הראשונה.
מחצית שנייה:
70': זאהי אחמד מוסר כדור לרועי גורדנה, שמקצה הרחבה בועט למסגרת אך השוער קולט.
תוצאת סיום: 1-1
ההרכב הפותח: אופיר מרציאנו, גיא מזרחי, אור בלוריאן, איתן טיבי, הלדר לופס, רועי גורדנה, אנטוניו ספר, יוני סטויאנוב, גיא בדש, רותם חטואל, אלון תורג'מן.
כן שותפו: מריאנו בריירו, דיינר קיניונס, זאהי אחמד, תומר יוספי, ארתור שושנאצ'ב, שי אליאס, אופק פרץ, אור דדיה, לירן ריגן, איליי מדמון.
נאיבים.
עם הרכב כזה פלייאוף עליון זה הישג.
עם נסיונות כאלה של מאמן, נראה כמה הוא לא הגיע מוכן להפועל באר שבע ולא מבין בכלל מה יש לו בסגל. עם סגל כזה אין אפשרות ללחוץ גבוה והתוצאות יהיו בהתאם.
אם אלה הבחירות של קוז׳ו, הוא נראה אבוד.
ברמת העובר ושב הלכו שחקני ליגת על, באו ליגה לאומית.
אחלה.
- Melikson24
גם לברדה היה פטיש מוזר לבדש.
נותר לקוות שיבין את הבלוף לפני משחקי הכרעה באירופה.
נותר לקוות שיבין את הבלוף לפני משחקי הכרעה באירופה.
לדעתי זה מחנה מבחן לכל הסגל הקיים .sumsum כתב: ↑10 יולי 2024, 18:04איפה אלה שאמרו ש׳אין מצב שמאמן יעדיף את בדש על קיניונס׳?
נאיבים.
עם נסיונות כאלה של מאמן, נראה כמה הוא לא הגיע מוכן להפועל באר שבע ולא מבין בכלל מה יש לו בסגל. עם סגל כזה אין אפשרות ללחוץ גבוה והתוצאות יהיו בהתאם.
אחלה.
עוד 10 ימים : המשחק הראשון מול חיפה חשוב תודעתית בגלל מה שהיה עונה שעברה עם מכבי ת"א אבל לא עד כדי כך . לא חושב שמזלזלים בו אבל לא בגללו יילחצו להביא רכש/זר .
עוד 15/22 ימים : אני חושב גם שההערכה ( שוב , בלי לזלזל ) היא שהיריבה הראשונה באירופה ( סיבוב 2 בקונפרנס ) עבירה בהחלט גם עם הסגל הזה .
אם כך , ההכוונה הבאמת קריטית היא לתאריכים 8/15.8 שזה סיבוב 3 בקונפרנס . וזה עוד חודש .
המשמעות היא שבשבוע-שבוע וחצי הקרובים חייב להיות חיזוק ב-2/3 עמדות . מניח שנשמע על זה בקרוב .
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש
כמה מסקנות ונחרצות אחרי משחק אימון מול מתקיני מזגנים פולנים.sumsum כתב: ↑10 יולי 2024, 18:04איפה אלה שאמרו ש׳אין מצב שמאמן יעדיף את בדש על קיניונס׳?
נאיבים.
אחלה.
אפשר לחשוב הוא פתח עם בדש נגד מכבי בבלומפילד.
כמה משחקי אימון שגיא בדש ותורג׳מן פותחים בו ברציפות צריך בשביל להבין מגמה?
בוא ספר לנו, כולנו נשמח להחכים.
בוא ספר לנו, כולנו נשמח להחכים.
כמה אפשר לטמון את הראש בחול?4 לב אדום כתב: ↑10 יולי 2024, 18:39לדעתי זה מחנה מבחן לכל הסגל הקיים .
עוד 10 ימים : המשחק הראשון מול חיפה חשוב תודעתית בגלל מה שהיה עונה שעברה עם מכבי ת"א אבל לא עד כדי כך . לא חושב שמזלזלים בו אבל לא בגללו יילחצו להביא רכש/זר .
עוד 15/22 ימים : אני חושב גם שההערכה ( שוב , בלי לזלזל ) היא שהיריבה הראשונה באירופה ( סיבוב 2 בקונפרנס ) עבירה בהחלט גם עם הסגל הזה .
אם כך , ההכוונה הבאמת קריטית היא לתאריכים 8/15.8 שזה סיבוב 3 בקונפרנס . וזה עוד חודש .
המשמעות היא שבשבוע-שבוע וחצי הקרובים חייב להיות חיזוק ב-2/3 עמדות . מניח שנשמע על זה בקרוב .
זה לא מבחן ולא בטיח, המחנה הזה הוא בגדר הזייה, מהסגלים היותר לא מוכנים שיצאו אי פעם למחנה בהפועל באר שבע.
חלק משמעותי מהשחקנים במחנה לא יישארו, חלק אחר יהיה חייב להגיע. המחנה הזה אמור לגבש כבר קבוצה ולא רק בקטע החברתי של המושג, וכמובן גם להכניס לכושר, בפועל המחנה יצא לשחקנים שלא באמת יהיו הפנים של הקבוצה בעונה הבאה (אוי ואבוי אם כן).
מאיפה הערכה (למרות שאמרת שאתה לא מזלזל) שהיריבה "עבירה בהחלט" בסגל הזה? למה עוד לא הופנם פה אצל האוהדים שאם לא מגיעים לשלבי בתים באירופה לקבוצה הזאת לא יהיה מה למכור בשנים הבאות מבחינה תקציבית? אצל ההנהלה ברור לי שלא הופנם אם
הכל תקוע ולא מתקרבים אפילו למוכנות בסיסית כשבסוף החודש מתחילים המשחקים באירופה. למה שנעבור קבוצה מקום 2 בבולגריה כשאנחנו לא מצליחים לנצח קבוצות מליגה פולנית שנייה. במה יהיה שונה המצב עוד שבועיים כשגם אם יגיעו שחקנים לא יהיה להם מספיק זמן להתחבר לקבוצה ולהיכנס לכושר. בינתיים אני קורא רק שמחפשים תירוצים למה שחקנים לא מגיעים, כל קיץ אותם לוקשים. כדי להביא שחקנים צריך לשים כסף, כששמים מעט אז יותר קשה להביא, כשלא שמים בכלל
זו הופכת למשימה כמעט בלתי אפשרית, או אפשרית אבל בלי איכות, על זה נוסיף את הסיבות של המלחמה והתירוצים של נחכה לראות אם נתקדם באירופה וכל זה. משהו פה מקולקל ותפסיקו להאשים רק את המאמנים כבר, זה מה שהם מקבלים והתקרה כל פעם נהיית נמוכה יותר.
67 מליון זה מרשים, איך זה מחולק ומה באמת עושים עם זה, זה העניין. אני באמת מקווה שתהיה פה הפתעה ופתאום נראה גל רכש מסיבי כי אין ברירה אחרת לסגל הזה, אבל קשה לי לראות את זה קורה, אופתע מאוד.
קוז׳ו הבטיח שהוא רץ לאליפות בשביל לקבל את התפקיד. אני מחכה לו ראשון להריע לו (במיוחד אחרי השלושער הראשון של בדש).
אשמח לגלות שאין לי מושג.
אשמח לגלות שאין לי מושג.
האמת צריכה להיאמר, המאמן הזה לא תהיה לי חצי טענה אליו אם לא יקבל את הכלים או לפחות חלקם.
שאלונה הלכה למהלך הזה של להזיז את אליניב היא ידעה בדיוק את המצב,שיש מלחמה שיהיה קשה להביא שחקנים ושיש מאמן חדש שהחליף חתיכת קונצנזוס בקרב הקהל והוא מגיע שהאוהדים ברמת חשדנות אש.
ולכן כמו בכל מערכת שאתה מחליף מנהל אם לא תיתן לו את הכלים הסיכוי שלו להצליח יורד משמעותית.
אני מאמין שלבסוף כך יהיה ואם לא אז הביקורת צריכה להיות מופנית למקום אחד בלבד.
טובת הפועל בש תמיד לנגד עיננו וחשוב תמיד להעביר ביקורת בצורה עיניינית ולא לשפוך את התינוק עם המים.
שאלונה הלכה למהלך הזה של להזיז את אליניב היא ידעה בדיוק את המצב,שיש מלחמה שיהיה קשה להביא שחקנים ושיש מאמן חדש שהחליף חתיכת קונצנזוס בקרב הקהל והוא מגיע שהאוהדים ברמת חשדנות אש.
ולכן כמו בכל מערכת שאתה מחליף מנהל אם לא תיתן לו את הכלים הסיכוי שלו להצליח יורד משמעותית.
אני מאמין שלבסוף כך יהיה ואם לא אז הביקורת צריכה להיות מופנית למקום אחד בלבד.
טובת הפועל בש תמיד לנגד עיננו וחשוב תמיד להעביר ביקורת בצורה עיניינית ולא לשפוך את התינוק עם המים.
המלחמה זה תירוץ יפה לא להביא שחקנים.
איך אמר אבי לוזון ״המלחמה זה תירוץ , ברגע שתשלם מספיק כסף יבואו הזרים״
איך אמר אבי לוזון ״המלחמה זה תירוץ , ברגע שתשלם מספיק כסף יבואו הזרים״
- ForeverRed
אומר בזהירות שיש כאלה שהמצב הזה נוח להם.
מספק יופי של אליבי.
מספק יופי של אליבי.