מחנה אימון 24/25

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
sumsum

Re: מחנה אימון 24/25

שליחה על ידי sumsum »

אגב, יש הזיה גדולה יותר שבדש מקבל קרדיט בהרכב על פי המחנה לפני קיניונס? באיזה סרט בעולם איש מקצוע רואה את הדברים ככה?
אני מאוד מקווה מאוד שאין פה איזה חכמולוג שמנסה להוכיח שמה שהיה לפניו היה פרטיה, זה נגמר אצל אותו אחד במאבקי ירידה.

קיניונס וספר היחידים ששווים מבט בחלק הקדמי ואני מקווה שלא ינסו לפנות גם את קיניונס כמו ש׳ישמחו אם תגיע הצעה על ספר׳.
בעבור מי??

סמל אישי של משתמש
שיש
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי שיש »

sumsum כתב:
06 יולי 2024, 20:54
לדעתי העמדה הכי קריטית.
בשילוב בין טיבי לבלוריאן לצאת למשחקים באירופה בעייתי.
אבל היי, לוקחים את הזמן, יגידו לנו ש׳לא רוצים ליפול׳.
מוכר.
נגיד ככה אם עוברים שלב באירופה אז יגיע בלם

סמל אישי של משתמש
sumsum

שליחה על ידי sumsum »

למה למהר? גם ככה עד שיגיע לא יהיה רלוונטי למשחק הראשון
אם יגיע בחודש הקרוב יהיה רלוונטי לתחילת העונה מבחינת כושר משחק/תיאום.

סמל אישי של משתמש
4 לב אדום
Title: CrazyRed

שליחה על ידי 4 לב אדום »

sumsum כתב:
06 יולי 2024, 21:33
אגב, יש הזיה גדולה יותר שבדש מקבל קרדיט בהרכב על פי המחנה לפני קיניונס? באיזה סרט בעולם איש מקצוע רואה את הדברים ככה?
אני מאוד מקווה מאוד שאין פה איזה חכמולוג שמנסה להוכיח שמה שהיה לפניו היה פרטיה, זה נגמר אצל אותו אחד במאבקי ירידה.

קיניונס וספר היחידים ששווים מבט בחלק הקדמי ואני מקווה שלא ינסו לפנות גם את קיניונס כמו ש׳ישמחו אם תגיע הצעה על ספר׳.
בעבור מי??
אין העדפה .
אם עקבת אחרי 2 משחקי האימון היית שם לב שכל אחד ( בדש וקיניונס ) קיבל מחצית .
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש

סמל אישי של משתמש
4 לב אדום

שליחה על ידי 4 לב אדום »

במקום קראקוביה :

משחק ההכנה האחרון במחנה אימונים יתקיים ביום רביעי (10.7, 12:30 שעון ישראל) מול טיצ'י הפולנית ( ליגה פולנית שנייה )

סמל אישי של משתמש
sumsum

שליחה על ידי sumsum »

4 לב אדום כתב:
07 יולי 2024, 07:18
אין העדפה .
אם עקבת אחרי 2 משחקי האימון היית שם לב שכל אחד ( בדש וקיניונס ) קיבל מחצית .
מכיוון שאני בוגר אי אילו מחנות אימון אני יודע לזהות מתי ההרכבים מבולגנים ולא קשורים ומתי מנסים להריץ הרכב.
שאתה מקבל במחנה אימונים ׳מחצית׳ זה במטרה לנהל עומסים.
זה שאתה משחק עם השחקנים המחליפים שלא אמורים להוביל את הקבוצה זה אומר על מעמדך או על תפיסת המאמן. שאתה משחק קשר אגף שהמגן הפותח בצד שלך סביר שתהיה טוב יותר.
את הסיפורים האלה שמעתי מלא פעמים. ההרכב של המחצית הראשונה הוא ההרכב שהוא מנסה להריץ ובו, בדש מועדף כפותח (לא פחות מהזיה).
אז בלי נאיביות, זה ברור לכל בר דעת שההרכב של החצי הראשון זה ההרכב שהוא יותר ׳מחזיק ממנו׳ ובונה עליו. לראיה, במשחק השני ספר שירה צרורות במשחק הראשון כבר פתח בשני׳.
ואני גם מכיר את זה שאם אתה עם ההרכב השני לא טוב (ספגת שלושה שערים בעשר דקות) ׳קוטלגת כחלק מהחלשים׳ וסומנת כחוליה חלשה.
קוזו, תביא שחקנים כבר להרכב במקום לנסות להמציא את הגלגל ולהעיף את כל מה ששווה יריקה בחלק הקדמי.

סמל אישי של משתמש
4 לב אדום

שליחה על ידי 4 לב אדום »

sumsum כתב:
07 יולי 2024, 15:40
מכיוון שאני בוגר אי אילו מחנות אימון אני יודע לזהות מתי ההרכבים מבולגנים ולא קשורים ומתי מנסים להריץ הרכב.
שאתה מקבל במחנה אימונים ׳מחצית׳ זה במטרה לנהל עומסים.
זה שאתה משחק עם השחקנים המחליפים שלא אמורים להוביל את הקבוצה זה אומר על מעמדך או על תפיסת המאמן. שאתה משחק קשר אגף שהמגן הפותח בצד שלך סביר שתהיה טוב יותר.
את הסיפורים האלה שמעתי מלא פעמים. ההרכב של המחצית הראשונה הוא ההרכב שהוא מנסה להריץ ובו, בדש מועדף כפותח (לא פחות מהזיה).
אז בלי נאיביות, זה ברור לכל בר דעת שההרכב של החצי הראשון זה ההרכב שהוא יותר ׳מחזיק ממנו׳ ובונה עליו. לראיה, במשחק השני ספר שירה צרורות במשחק הראשון כבר פתח בשני׳.
ואני גם מכיר את זה שאם אתה עם ההרכב השני לא טוב (ספגת שלושה שערים בעשר דקות) ׳קוטלגת כחלק מהחלשים׳ וסומנת כחוליה חלשה.
קוזו, תביא שחקנים כבר להרכב במקום לנסות להמציא את הגלגל ולהעיף את כל מה ששווה יריקה בחלק הקדמי.
אם הסגל שיצא למחנה הושלם - אתה צודק . אבל הסגל חסר מאוד .

שים לב מי פתח בהרכב במשחק הראשון - אופיר מרציאנו, גיא מזרחי, איתן טיבי, אור בלוריאן, הלדר לופס, רועי גורדנה, יוני סטויאנוב, שי אליאס, גיא בדש, אלון תורג'מן, רותם חטואל.
שים לב מי פתח בהרכב במשחק השני - בן גורדין, אור דדיה, איתן טיבי, אור בלוריאן, הלדר לופס, רועי גורדנה, יוני סטויאנוב, אנטוניו ספר, גיא בדש, אלון תורג'מן, רותם חטואל.

שים לב למודגשים . מחזיק מהם ? לא נראה לי . יותר בכיוון בוחן אם יש או אין עם מה לעבוד .
אבל שים לב מי לא שיחק :
השוער המוביל ( אליאסי ) , הבלם המוביל ( ויטור ) , בלם זר נוסף שאמור להגיע , כנף שמאל ( אין ) , קשר 10 (אין ) , חלוץ (אין )

6 עמדות שאמורות להוביל אותך עוד לא ידועות בכלל . יש לנו כרגע רק 6 באנקרים ( 5 כל עוד ויטור פצוע - אליאסי , לופז , גורדנה , טיבי , קיניונס ) .

סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

שליחה על ידי הראל »

מי שלא שיחק כמו אליאסי ויטור לא יכולים לשחק גם.
עוד 13 יום משחק רשמי , לא יביאו לפה שחקן והוא יפתח ישר ב20 לחודש בסמי עופר כי הוא יבוא בלי כושר משחק ובלי הכנה ראוייה.
תתחילו להפנים שכנראה הסגל הזה שהיה במחנה ישחק את המשחק הראשון הרשמי בכדורגל הישראלי ואולי אולי גם את המשחק הראשון באירופה.
תמונה

סמל אישי של משתמש
sumsum

שליחה על ידי sumsum »

4 לב אדום כתב:
07 יולי 2024, 16:21
אם הסגל שיצא למחנה הושלם - אתה צודק . אבל הסגל חסר מאוד .

שים לב מי פתח בהרכב במשחק הראשון - אופיר מרציאנו, גיא מזרחי, איתן טיבי, אור בלוריאן, הלדר לופס, רועי גורדנה, יוני סטויאנוב, שי אליאס, גיא בדש, אלון תורג'מן, רותם חטואל.
שים לב מי פתח בהרכב במשחק השני - בן גורדין, אור דדיה, איתן טיבי, אור בלוריאן, הלדר לופס, רועי גורדנה, יוני סטויאנוב, אנטוניו ספר, גיא בדש, אלון תורג'מן, רותם חטואל.

שים לב למודגשים . מחזיק מהם ? לא נראה לי . יותר בכיוון בוחן אם יש או אין עם מה לעבוד .
אבל שים לב מי לא שיחק :
השוער המוביל ( אליאסי ) , הבלם המוביל ( ויטור ) , בלם זר נוסף שאמור להגיע , כנף שמאל ( אין ) , קשר 10 (אין ) , חלוץ (אין )

6 עמדות שאמורות להוביל אותך עוד לא ידועות בכלל . יש לנו כרגע רק 6 באנקרים ( 5 כל עוד ויטור פצוע - אליאסי , לופז , גורדנה , טיבי , קיניונס ) .
תרשום, בלוריאן ישחק ולא בריירו. גיא בדש ישחק ולא קיניונס (אם בכלל ישאיר אותו).
לעניין דדיה בהרכב השני לדעתי חלוקת עומסים במקרה שלו. שים לב ההרכב שהוא מריץ כמעט ללא שינויים. זה לא שהוא יוכל להתפטר מאלון תורג׳מן או שיש לו מישהו במקום. מי שלא משחק ומעמדו בירידה זה שושנאצ׳ב בוודאות. אז זה שקיניונס משחק עם ההרכב השני, לא מרמז טובות לגבי מעמדו ועל זה אני קובל. בטח ובטח שמי שמועדף עליו זה השחקן הכי פרווה בארץ עם תרגיל אחד שכולם יודעים שיכנס לאמצע.
המטרה היא לנסות הרכבים ולגבש תיאום בטח בהגנה וגם בהתקפה בטח שהמשחק הקרוב קריטי ושם בלוריאן ובדש משחקים.ולראיה ספר נכנס לחלק הראשון במשחק השני כי כבש ולא הותיר לו ברירות בטח לאלטרנטיבות בחלק הקדמי.

סמל אישי של משתמש
shovalb9
Title: עמה יעמיק

שליחה על ידי shovalb9 »

sumsum כתב:
07 יולי 2024, 18:36
תרשום, בלוריאן ישחק ולא בריירו. גיא בדש ישחק ולא קיניונס (אם בכלל ישאיר אותו).
לעניין דדיה בהרכב השני לדעתי חלוקת עומסים במקרה שלו. שים לב ההרכב שהוא מריץ כמעט ללא שינויים. זה לא שהוא יוכל להתפטר מאלון תורג׳מן או שיש לו מישהו במקום. מי שלא משחק ומעמדו בירידה זה שושנאצ׳ב בוודאות. אז זה שקיניונס משחק עם ההרכב השני, לא מרמז טובות לגבי מעמדו ועל זה אני קובל. בטח ובטח שמי שמועדף עליו זה השחקן הכי פרווה בארץ עם תרגיל אחד שכולם יודעים שיכנס לאמצע.
המטרה היא לנסות הרכבים ולגבש תיאום בטח בהגנה וגם בהתקפה בטח שהמשחק הקרוב קריטי ושם בלוריאן ובדש משחקים.ולראיה ספר נכנס לחלק הראשון במשחק השני כי כבש ולא הותיר לו ברירות בטח לאלטרנטיבות בחלק הקדמי.
לא יודע, אולי יש,עניין של כשירות.
צריך להיות עיוור כדי לפתוח באירופה עם בדש לפני דיינר ולא מוכן לקבל שישחק מול הגנה עייפה צריך לפתוח עם ההרכב הכי חזק
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

בהתבסס על מחנות קודמים בקדםמ עונה, בד"כ במשחק האחרון כבר יש צורה של הרכב ראשון שאמור להיות הרכב ראשון.
מניח שבמשחק הבא נראה יותר למרות שהשנה זה חריג לאחר כמות החוסרים הגדולה במחנה.

מוקדם להסיק מסקנות
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

אתם מתעסקים במחנה אימונים עם מאמן חדש
בואו ניתן לו צ'אנס ונשפוט רק מה יהיה בפועל
מילא זה היה ברדה שאנחנו יודעים את ההתנהלות שלו במחנה אימונים אז סבבה אבל תנו לו לרן לעבוד
את הכסף סופרים במדרגות
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

יותר מדי מסקנות ממחנה אימונים.
דיינר יהיה השחקן המוביל ואין פה שאלה בכלל.

מבאס מצב הסגל. הסיכוי לעשות משהו באירופה אפסי.
שלב בתים זה הסיכוי היחיד שלנו גם לחלונות מעניינים, וזה רק הולך ומתרחק.
אלונה טועה פה. צריך להשקיע כדי לעשות שלב בתים, אי אפשר לחכות שתגיע לשלב בתים ורק אז להשקיע.

סמל אישי של משתמש
sumsum

שליחה על ידי sumsum »

ההתנהלות די מוזרה בלשון המעטה.
שוחררו שחקנים. הגיעו שחקנים מליגה לאומית או שחקנים עם מעט מאוד נסיון בליגת העל.
מה המטרות של הקבוצה הזו? רק לי נראה שאליניב צדק?
שר לכוון לפלייאוף עליון בלבד זה לגיטימי רק צריך לעדכן ציפיות.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

sumsum כתב:
08 יולי 2024, 17:36
ההתנהלות די מוזרה בלשון המעטה.
שוחררו שחקנים. הגיעו שחקנים מליגה לאומית או שחקנים עם מעט מאוד נסיון בליגת העל.
מה המטרות של הקבוצה הזו? רק לי נראה שאליניב צדק?
שר לכוון לפלייאוף עליון בלבד זה לגיטימי רק צריך לעדכן ציפיות.
ברור שאליניב צדק.
זה היה ידוע הרבה לפני הפיצוץ.
לפי פרסומים זרים שכר השחקנים לא רק שלא עומד לחזור לסדר הגודל הרגיל, אלא צפוי להמשיך לרדת.
יש גבול כמה אפשר לרמות.

שלח תגובה