הוא עובד בשביל הקבוצה יותר ממה שהקבוצה עובדת בשבילו.
גם תורג'מן נמצא באזורים שהוא לא צריך להיות בהם. אם מלמד היה מגיע גם הוא היה מתקשה.
קוזוק צריך למצוא את האיזון. יש לו שני חלוצי רחבה, צריך לשחק בהתאם.
הסגנון הזה לא מתאים לנו ואף פעם לא התאים לנו.
הפועל באר שבע צריכה חלוץ שחום עור, מהיר, סקורר ושיודע לעשות תנועה טובה. סטייל בן שהר בשיאו אצלנו. זה הפרופיל ולא שום דבר אחר.
כרגע אנחנו עוד עושים התאמות, פעם הוא, פעם תורג'מן, פעם אלתורים אחרים אז זה עובד, בטח כשהקבוצה כולה טובה ומצליחה.
מה שכן אי אפשר להגיד שהבחור לא נותן את הכל, לא מפסיק לרוץ וללחוץ ותמיד שהוא על הדשא יש עניין והוא איכשהו יוצר בלאגן אצל היריבה.
לדעתי זה כי בליגה שלנו לא יודעים להתמודד ממש עם חלוצים גדולים. הוא מתאים יותר כשהמשחקים צפופים ואנחנו שולטים במשחק וקרובים לשער.
החרמנות רכש מעבירה אתכם על דעתכם....
אסור לשחרר את גריטה, הוא בורג חשוב בשיטת המשחק (כשפותח וגם מהספסל) זה משפיע באופן ישיר על תנובת הגולים שלנו. גם כשהוא לא מבקיע הוא מושך בלם ומפנה את הגל השני.
בקיץ נדבר על החלפות של זרים.
הפוטנציאל היחיד כרגע זה ספר כי רן לא ממש בונה עליו.
בכל השאר לא הייתי נוגע.
אסור לשחרר את גריטה, הוא בורג חשוב בשיטת המשחק (כשפותח וגם מהספסל) זה משפיע באופן ישיר על תנובת הגולים שלנו. גם כשהוא לא מבקיע הוא מושך בלם ומפנה את הגל השני.
בכל השאר לא הייתי נוגע.
גריטה אחלה חלוץ, להזכירכם גם לפיירו לקח זמן עד שלמדו לשחק עליו ועדיין גריטה כמו פיירו עושה שמות להגנת היריב וכבש 3 שערי ניצחון מכריעים, אם כבר משחררים שחקן אז רק את ספר שחווה נפילות כל עונה ובמשחק רץ לא באמת מורגש אבל רק במידה ומוצאים זר לאגף כזה שייתן לנו מה שספר ודן ביטון לא נותנים
בכל השאר לא הייתי נוגע.
אף אחד לא אמר לחתוך עכשיו אני חושב שהוא לא ברמה לקבוצה שיש לה שאיפות לאירופה ואליפות אבל צריך לתת לו לסיים את העונה ובקיץ חד משמעי לחתוך