הצוות המיקצועי של הפועל באר-שבע יוצא לדרך
- red fox
- Title: קרייזי-רד פוקס
- יצירת קשר:
הצוות המיקצועי של הפועל באר-שבע יוצא לדרך
https://www.hapoelb7.com/site/" onclick="window.open(this.href);return false;
- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
Re: הצוות המיקצועי של הפועל באר-שבע יוצא לדרך
וגם כאן 
https://www.crazyred.co.il/article_detail.php?aid=157" onclick="window.open(this.href);return false;

https://www.crazyred.co.il/article_detail.php?aid=157" onclick="window.open(this.href);return false;
- אימפריה באדום
- Title: crazyred
"מאמן הכושר של הקבוצה, מאירי סיני ימשיך בתפקידו"
אני לא חושב שזה צעד חכם בחלק גדול של העונה השחקנים שלנו הפסיקו לרוץ כבר בדקה ה 70..
אומנם לקראת סוף העונה זה ישתפר אבל בתחילת העונה ובהמצע זה היה קטסטרופה!!
נקווה שזה ישתפר לקראת העונה הבאה..
אני לא חושב שזה צעד חכם בחלק גדול של העונה השחקנים שלנו הפסיקו לרוץ כבר בדקה ה 70..
אומנם לקראת סוף העונה זה ישתפר אבל בתחילת העונה ובהמצע זה היה קטסטרופה!!
נקווה שזה ישתפר לקראת העונה הבאה..
http://up201.נא להחליף שרת לתמונה- שרת זה מכיל וירוסים/up2/zjqnmkj2wrjy.gif" onclick="window.open(this.href);return false;
שמח שזה יצא לפועל.
באנה, ממש בית"ר י-ם... קודם זה עזורי, אח"כ קאלה ועכשיו שחקן העבר שלהם ז'אן טלסניקוב? 

מה שטוב לגיא טוב גם לנו, רק שלא יהיה מינוי פוליטי מה שנקרא, אז יאללה בהצלחה!

בהצלחה לכל הצוות המקצועי החדש.
יאללה הפועל יוצאים לדרך חדשה.
יאללה הפועל יוצאים לדרך חדשה.
Youll never walk alone, Hapoel beer sheva
רק הפועל !
רק הפועל !
בחור חיובי זאן טלסניקוב, אני אוהב אותו.
שיהיה להם בהצלחה.
שיהיה להם בהצלחה.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
בחירה נכונה.
טלסניקוב יכול לתרום מאוד לשחקנים באופי שלו.
העיקר שאין באר-שבעי...
טלסניקוב יכול לתרום מאוד לשחקנים באופי שלו.
העיקר שאין באר-שבעי...
30/01 - היום שהבנו שהכל זה שקרים
קצת פספסתם את העיקר:
"ורטהיים, מומחה בעל שם עולמי במדעי האימון, למד בבית הספר הגבוה לספורט בקלן שבגרמניה, מהאוניברסיטאות החשובות בעולם בתחום. עבודת הדוקטורט שלו, שעוסקת במקומה של תורת האימון בהכשרה של המדריך והמאמן בספורט התחרותי במדינות שונות, משמשת עד היום כבסיס לתוכניות לימודים במוסדות רבים בעולם.
עם הגעתו לישראל, בשנת ,'94 הצטרף ורטהיים למכללה בוינגייט וייסד מקצוע חדש בארץ, תורת האימון, המשלב את מדעי העזר של הספורט (פיזיולוגיה של המאמץ, אנטומיה וכדומה) ומתעל אותם לעבודת אימון מעשית. המקצוע הפך חובה בקורסי ההכשרה למדריכים ולמאמנים. בישראל יש מעטים מאוד העומדים בכללים שקבע מינהל הספורט למרצים לתורת האימון. במכללה בוינגייט ורטהיים הוא היחיד שעומד בהם."
מבדיקה קצרה מדובר באיש מקצוע מהרמות הגבוהות, שחזר מגרמניה אחרי שלמד לעומק את תכנית "מונדיאל 2026" שלהם.. אם הוא יישאר פה להרבה זמן ויקבל חופש פעולה הוא יכול לקדם אותנו בצורה אדירה.
"ורטהיים, מומחה בעל שם עולמי במדעי האימון, למד בבית הספר הגבוה לספורט בקלן שבגרמניה, מהאוניברסיטאות החשובות בעולם בתחום. עבודת הדוקטורט שלו, שעוסקת במקומה של תורת האימון בהכשרה של המדריך והמאמן בספורט התחרותי במדינות שונות, משמשת עד היום כבסיס לתוכניות לימודים במוסדות רבים בעולם.
עם הגעתו לישראל, בשנת ,'94 הצטרף ורטהיים למכללה בוינגייט וייסד מקצוע חדש בארץ, תורת האימון, המשלב את מדעי העזר של הספורט (פיזיולוגיה של המאמץ, אנטומיה וכדומה) ומתעל אותם לעבודת אימון מעשית. המקצוע הפך חובה בקורסי ההכשרה למדריכים ולמאמנים. בישראל יש מעטים מאוד העומדים בכללים שקבע מינהל הספורט למרצים לתורת האימון. במכללה בוינגייט ורטהיים הוא היחיד שעומד בהם."
מבדיקה קצרה מדובר באיש מקצוע מהרמות הגבוהות, שחזר מגרמניה אחרי שלמד לעומק את תכנית "מונדיאל 2026" שלהם.. אם הוא יישאר פה להרבה זמן ויקבל חופש פעולה הוא יכול לקדם אותנו בצורה אדירה.
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
הוצאת לי את המילים מהפה.Dj-BK כתב:מה שטוב לגיא טוב גם לנו, רק שלא יהיה מינוי פוליטי מה שנקרא, אז יאללה בהצלחה!
יאללה טלסניקוב, יש לי עם מי להזדהות

וכן, ורטהיים נשמע לי כסיפור הצלחה בהתהוות. טפו טפו טפו!
מצויין.
האחד - איש אמונו של עזורי ובנאדם בעל ניסיון עשיר.
השני - מקצוען ברמות הכי גבוהות. אם הוא רכש את השכלתו בגרמניה - הרי שזכינו פה למישהו שיביא איתו איכויות שטרם ניראה בהפועל באר שבע ובארץ.
והוא גם ד"ר - ארז אתה לא לבד!
האחד - איש אמונו של עזורי ובנאדם בעל ניסיון עשיר.
השני - מקצוען ברמות הכי גבוהות. אם הוא רכש את השכלתו בגרמניה - הרי שזכינו פה למישהו שיביא איתו איכויות שטרם ניראה בהפועל באר שבע ובארץ.
והוא גם ד"ר - ארז אתה לא לבד!

הפועל אני כבר משתגע