רוני גפני סיכם
Re: רוני גפני סיכם
אם זה נכון אז כנראה שישחררו את דודי פדלון בימים הקרובים. בכל מקרה, שניהם שחקנים טובים לליגת העל לדעתי.
שמעון א כתב:אם זה נכון אז כנראה שישחררו את דודי פדלון בימים הקרובים. בכל מקרה, שניהם שחקנים טובים לליגת העל לדעתי.
לא מסכים, צריך מחליף טוב, ופדלון לא שחקן יקר.
- הסניגורון...
- Title: קרייזי-רד
yedidel כתב:
פדלון יכול להיות מחליף ראוי לסיטואציה מסווימת שגפני לא יוכל לעמוד למאמן במשחק מסויים...
עקב פציעה או כול סיבה אחרת...
עקב פציעה או כול סיבה אחרת...
לא התכוונתי שצריך לשחרר את פדלון. אני דווקא אוהב אותו מאוד. פשוט נראה לי שעכשיו ישחררו אותו, כי אין הרבה קבוצות בליגה שיש להם 2 מגינים שמאליים. רק מכבי חיפה ובית"ר נראה לי. גפני ומסיללה. יואב זיו, אמסלם, דנין.yedidel כתב:
יואב זיו כבר יותר חצי שנה לא בבית"ר.שמעון א כתב:
לא התכוונתי שצריך לשחרר את פדלון. אני דווקא אוהב אותו מאוד. פשוט נראה לי שעכשיו ישחררו אותו, כי אין הרבה קבוצות בליגה שיש להם 2 מגינים שמאליים. רק מכבי חיפה ובית"ר נראה לי. גפני ומסיללה. יואב זיו, אמסלם, דנין.
והוא מגן ימני

- אימפריה באדום
- Title: crazyred
שחקן מצויין!
נקווה שיעזור לנו בהגנה שנה הבאה.
נקווה שיעזור לנו בהגנה שנה הבאה.
http://up201.נא להחליף שרת לתמונה- שרת זה מכיל וירוסים/up2/zjqnmkj2wrjy.gif" onclick="window.open(this.href);return false;
מגן מצוין.
ראיתי בכתבה מספר תגובות של אוהדים שלנו: "לא לקנות מנוי - בלי אופיר". ואני אומר: חבר'ה, תתבגרו! מה הצעד הזה ייתן לכם? אתם גם מתחילים להמאיס על עצמכם את גיא עזורי עוד לפני שנשרקה בעיטת הפתיחה של גביע הטוטו וגם אופיר חיים לא יוחזר...
אז לשם מה זה טוב?
ראיתי בכתבה מספר תגובות של אוהדים שלנו: "לא לקנות מנוי - בלי אופיר". ואני אומר: חבר'ה, תתבגרו! מה הצעד הזה ייתן לכם? אתם גם מתחילים להמאיס על עצמכם את גיא עזורי עוד לפני שנשרקה בעיטת הפתיחה של גביע הטוטו וגם אופיר חיים לא יוחזר...
אז לשם מה זה טוב?

אני יודע שהוא חצי שנה לא בבית"ר. הוא שוחרר כשבבית"ר הבינו שגאיידמק קורס. והוא לא מגן ימני. אלברס הוא המגן הימני של בית"ר כבר שנתיים.bs war כתב:
יואב זיו כבר יותר חצי שנה לא בבית"ר.
והוא מגן ימני
נתחיל מזה שהוא היה חלוץ מוכשר שהצליח בעיקר בנצרת עילית. משום מה נתנו לו לשחק בתור מגן ימני למרות שהרגל החזקה שלו היא רגל שמאל.
- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
מגן שמאלי.
עבר במכבי ת"א, הפועל פתח-תקוה, בני יהודה(קפטן), בית"ר ירושלים, מכבי חיפה....הפועל באר-שבע?
עבר במכבי ת"א, הפועל פתח-תקוה, בני יהודה(קפטן), בית"ר ירושלים, מכבי חיפה....הפועל באר-שבע?
החתמה מצויינת.
השאלה אם זה באמת סגור.
השאלה אם זה באמת סגור.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
בהפועל באר שבע הוא יכול להצליח.....!
גפני ומסיקה שחקנים טובים עם יבואו לפה אין ספק שב"ש תיהיה קבוצה יותר מאורגנת וטובה
ולא לא צריך לשחרר את דודי
זה שי !
ולא לא צריך לשחרר את דודי
זה שי !

לדעתי סיכויי גפני להגיע נמוכים.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,