לדבר הוא יודע מצוין !!!
לדבר הוא יודע מצוין !!!
אשף יחסי ציבור יודע לדבר מצוין אבל על מה חברים??? אנחנו מועדון גדול .וגיא עזורי הוא מאמן נוער שכבר אימן בקבוצה בליגת העל הועף בבושת פנים !!!! אני מקווה שאני לא נביא זעם ושהוא רק מדבר ולא יעשה כלום!!! השחרורים מוזרים מאוד פדלון שוחרר ואין מגן שמאלי .אופיר חיים שוחרר הוא החתים את פדידה ,את איל שן לדעתי התרסקות !!! חוץ מקאלה רכש על הפנים ואני מקווה לבלוע את הכובע אבל המאמן הזה יותר מדיי שחצן
Re: לדבר הוא יודע מצוין !!!
כשתהיה עובד במועדון ותדע בדיוק מה מתכנן גיא עזורי, אז תדבר.
אני לא שופט אותו ולא בא אליו בטענות לפחות עד מחזור 5. תנו צ'אנס, עוד לא התחילה העונה אפילו !
אני לא שופט אותו ולא בא אליו בטענות לפחות עד מחזור 5. תנו צ'אנס, עוד לא התחילה העונה אפילו !
אנשים פה לא נושמים מידי פעם .
מגעיל כבר
מגעיל כבר
[font=Arial]עד מתי יוני 06 ?!
ג. שליט .[/font]
הקהל לא מקלל , אני אוהב את הפועל .
רוביק, הפועל = באר שבע, באר שבע = הפועל !!
גם כדורגל זו תרבות !!
ג. שליט .[/font]
הקהל לא מקלל , אני אוהב את הפועל .
רוביק, הפועל = באר שבע, באר שבע = הפועל !!
גם כדורגל זו תרבות !!
תזכיר רק מאיפה הועף בבושת פנים.?
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
אין מגן שמאלי ? ? ? ? ?
מעניין מי פתח טופיק על זה שגפני סיכם סופית
פרטים בהמשך..................
מעניין מי פתח טופיק על זה שגפני סיכם סופית
פרטים בהמשך..................

[glow=red]גם אם לפעמים קשה אותך נשבע לנצח לאהוב !![/glow]
עושה רושם של איש מקצוע מצויין בתוספת כריזמה ויחסי אנוש טובים
[glow=red]גם אם לפעמים קשה אותך נשבע לנצח לאהוב !![/glow]
אני בעד עיסקה כזא:אדום אדום כתב:אשף יחסי ציבור יודע לדבר מצוין אבל על מה חברים??? אנחנו מועדון גדול .וגיא עזורי הוא מאמן נוער שכבר אימן בקבוצה בליגת העל הועף בבושת פנים !!!! אני מקווה שאני לא נביא זעם ושהוא רק מדבר ולא יעשה כלום!!! השחרורים מוזרים מאוד פדלון שוחרר ואין מגן שמאלי .אופיר חיים שוחרר הוא החתים את פדידה ,את איל שן לדעתי התרסקות !!! חוץ מקאלה רכש על הפנים ואני מקווה לבלוע את הכובע אבל המאמן הזה יותר מדיי שחצן
הקהל יעודד בכל מצב - גם ברגעים הקשים - ומצד שני השחקנים של עזורי יקיאו דם על המגרש ויתנו את כל מה שיש להם וישתדלו שיהיו לנו כמה שפחות רגעים קשים כאלו.
מעניין איזה צד יהיה הראשון שיפר את ההתחייבות שלו....
הפועל אני כבר משתגע
אדום אדום כתב:אשף יחסי ציבור יודע לדבר מצוין אבל על מה חברים??? אנחנו מועדון גדול .וגיא עזורי הוא מאמן נוער שכבר אימן בקבוצה בליגת העל הועף בבושת פנים !!!! אני מקווה שאני לא נביא זעם ושהוא רק מדבר ולא יעשה כלום!!! השחרורים מוזרים מאוד פדלון שוחרר ואין מגן שמאלי .אופיר חיים שוחרר הוא החתים את פדידה ,את איל שן לדעתי התרסקות !!! חוץ מקאלה רכש על הפנים ואני מקווה לבלוע את הכובע אבל המאמן הזה יותר מדיי שחצן
להקיא רק מלקרוא את השורה הראשונה שלך.
אני מתחיל אט אט להאמין לדברי גיא לוי אשתקד: "נדמה שיש איזה קומץ שבא להפריע בכוונה, שלא רוצה שנצליח". אני מוכן להמר שאתה חלק מהקומץ הזה. כמו שקטלתם שחקנים, ככה גם מאמנים. רבאק, מאמן שבא מהנוער, עם הרבה שאיפות ורצון להצליח, עוד לא עלה על כר הדשא בוסרמיל וכבר מחסלים אותו? תנו לו איזו תקופת חסד. אם נסגור 5-6 משחקים עם 5-6 נקודות, אולי יש איזו עילה להתחיל עם פליטות הפה שלנו.
אבל עכשיו? למה? מה מפריע לך שהוא היה מאמן נוער? תסתכל על הצד החיובי בעסק.

אז תקיא מגיע לך !!! אני לא קומץ ולא נעליים אני אמיתי ולהבדיל מימך רואה דברים ניפגש במחזור השלישי שתקלל את האמא שלו ותצרח למה הביא מאמן נוער לקבוצה גדולה
אדום אדום.
אתה יודע, גם ראובן עטר לא היה ממש מנוסה לפני שהגיע לנתניה. ותראה מה הוא עשה שם, הפך קבוצה בינונית של אמצע טבלה לקבוצת צמרת. ועונה אחר כך לקח גביע במועדון שהכי קשה לעבוד בו, במיוחד בתקופה כזו.
אתה יודע, גם ראובן עטר לא היה ממש מנוסה לפני שהגיע לנתניה. ותראה מה הוא עשה שם, הפך קבוצה בינונית של אמצע טבלה לקבוצת צמרת. ועונה אחר כך לקח גביע במועדון שהכי קשה לעבוד בו, במיוחד בתקופה כזו.
אדום אדום כתב:אז תקיא מגיע לך !!! אני לא קומץ ולא נעליים אני אמיתי ולהבדיל מימך רואה דברים ניפגש במחזור השלישי שתקלל את האמא שלו ותצרח למה הביא מאמן נוער לקבוצה גדולה
איך אומרים? "נחיה ונראה".
8RED אני איתך
צריך לעודד לא משנה מה לפחות סיבוב שלם
תהיו בוגרים בלי שטויות
שגיא לוי הזבל הזה יוכל את הזין
צריך לעודד לא משנה מה לפחות סיבוב שלם
תהיו בוגרים בלי שטויות
שגיא לוי הזבל הזה יוכל את הזין

ראובן עטר היה משהו אישיות איך אפשר בכלל להשוות בינהם מדובר בבחור שיודע לדבר ולא מעבר ההשוואה ביניהם חוטאת לראובן עטר הם ממש לא באותה ליגה עזורי מאמן נוער!!!!!!!!!!! ותו לו בינוני ביותר לא מתאים לקבוצה גדולה 4 משחקים הספיקו ללוזונים להבין את זה!!!!bs war כתב:אדום אדום.
עזורי מאמן נוער? ראובן עטר אפילו מאמן נוער לא היה.אדום אדום כתב: ראובן עטר היה משהו אישיות איך אפשר בכלל להשוות בינהם מדובר בבחור שיודע לדבר ולא מעבר ההשוואה ביניהם חוטאת לראובן עטר הם ממש לא באותה ליגה עזורי מאמן נוער!!!!!!!!!!! ותו לו בינוני ביותר לא מתאים לקבוצה גדולה 4 משחקים הספיקו ללוזונים להבין את זה!!!!
ולמה אתה אומר דברים שאתה לא יודע? יש לך מושג למה עזורי עזב את מכבי פ"ת? לא פיטרו אותו, הוא התפטר על דעת עצמו לאחר שלוזון אמר עליו משהו בתקשורת, לא זוכר בדיוק מה.
חוץ מזה, מאמן צריך להתחיל ממשהו, לא? הוא היה מאמן נוער, יפה. לקח אליפות ודאבל עם הנוער של בית"ר. לדעתי מגיע לו צ'אנס בקבוצה בליגת העל לאחר הצלחות כאלו.
שיתגלח על קבוצה אחרת ולא פה הוא שחצן שמעתי אותו מדבר ביהירות לדעתי אין לו מושג ותעלו את הטופיק הזה אחרי 5 מחזורים מאמן נוער בלבד גיא עזורי !!!! החתמות תמוהות אייל שן ושחרורים פדלון אופיר חיים והחתמת פדיחה מראה שהמאמן חלש!!!!