אתמול בחדשות הספורט יצא לי להיתקל בכתבה על שחקנה הישראלי של אלופת המכללות קונטיקט, דורי ארד:
https://www.sport5.co.il/HTML/articles/ ... 61178.html" onclick="window.open(this.href);return false;
הבחור מאוד הרשים אותי בכתבה, בעיקר ברעב שלו. אתה רואה לפנייך בחור שהוא רעב להוכיח את עצמו, שיתן הכל כדי לקבל את הצאנס להוכיח את עצמו גם בישראל.
לא יודע עד כמה הבחור טוב. אבל אם אני הייתי גיא עזורי, הייתי מביא את הבחור למבחנים לבדוק עד כמה הוא טוב. בטח ובטח לאור ההיסטוריה של עזורי בכדורגל האמריקאי...
דורי ארד?
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
Re: דורי ארד?
גם אני התרשמתי מהבחור.
אפילו אמא שלי אמרה לי : "תשמע, לפי איך שאלונה דיברה, הוא יכול מאוד להתאים באופי שלו לקבוצה" (הפתיעה אותי
ׂ) .
אני לא באמת יודע מה היכולת המקצועית שלו ולפי מה שהבנתי הוא קשר אחורי ולא יודע אם יש מקום לעוד אחד כזה בקבוצה, אבל שווה בדיקה.
אפילו אמא שלי אמרה לי : "תשמע, לפי איך שאלונה דיברה, הוא יכול מאוד להתאים באופי שלו לקבוצה" (הפתיעה אותי

אני לא באמת יודע מה היכולת המקצועית שלו ולפי מה שהבנתי הוא קשר אחורי ולא יודע אם יש מקום לעוד אחד כזה בקבוצה, אבל שווה בדיקה.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
חח גם אני רציתי לפתוח עליו נושא.
אבל עכשיו שאני חושב על זה הוא קשר ויש לנו הרבה קשרים אם הוא היה חלוץ אז היה סבבה.
אבל עכשיו שאני חושב על זה הוא קשר ויש לנו הרבה קשרים אם הוא היה חלוץ אז היה סבבה.
מצטער הוא לא מתאים לליגה הישראלית, מכיר תשחקן עוד לפני הכתבה הוא לא מתאים לפה, חבל הוא יחווה רק אכזבה כאן בישראל