איליה יבוריאן.

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

איליה יבוריאן.

שליחה על ידי גיל שגיב »

כפי שידוע, נעשתה פנייה בשבועות האחרונים למכבי ת"א בנושא העברתו של יבוריאן אלינו.

נערך משא ומתן עם השחקן ועם מכבי רק שתוך כדי בניאני נפצע ובמכבי החליטו להשאיר את יבוריאן בקבוצה.

נכון לאתמול אלונה פנתה שוב למכבי בנושא וממכבי בקשו מס' ימים ע"מ לבחון את נושא שחרורו של יבוריאן.

אני באופן אישי הייתי רוצה לראות אותו אצלינו מדובר בסקורר אמיתי. :יאללה הפועל:

סמל אישי של משתמש
messiah
Title: חלילוביץ' ליד כדור הקרן

Re: איליה יבוריאן.

שליחה על ידי messiah »

חלוץ נחמד לליגת העל,למרות שלא שכחתי איך בראיון לעיתון פעם אחת הוא צוטט כאומר "לא אכפת לי איפה
אני משחק והסמל של הקבוצה בה אני משחק,איפה שיציעו לי יותר כסף לשם אני אלך"

אגב,אם אני לא טועה הוא לא תופס משבצת של זר כיוון שיש לו אזרחות ישראלית (נשוי לישראלית אם אני לא
טועה)

סמל אישי של משתמש
רווית (:

שליחה על ידי רווית (: »

messiah כתב:חלוץ נחמד לליגת העל,למרות שלא שכחתי איך בראיון לעיתון פעם אחת הוא צוטט כאומר "לא אכפת לי איפה

אגב,אם אני לא טועה הוא לא תופס משבצת של זר כיוון שיש לו אזרחות ישראלית (נשוי לישראלית אם אני לא
טועה)
זה מה שמניע את רוב השחקנים היום,
רקשאף אחד לא אומר את זה.
[font=Arial]עד מתי יוני 06 ?!
ג. שליט .
[/font]

הקהל לא מקלל , אני אוהב את הפועל .

רוביק, הפועל = באר שבע, באר שבע = הפועל !!
גם כדורגל זו תרבות !!

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

סקורר? מדובר בעגלה (בלי סוסים), שחקן מחמיצן, עצלן ולוזר על המגרש ממש לא חסר לנו חלוץ כמוהו. עדיף כבר להביא את חמודי כיאל. ולא הוא לא נחשב זר
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

חלוץ טוב.
הבעיה שהוא היה כזה לפני שהגיע למכבי... לא בטוח שבב"ש הוא יחזור לעצמו.

סמל אישי של משתמש
dudi2002

שליחה על ידי dudi2002 »

messiah כתב:חלוץ נחמד לליגת העל,למרות שלא שכחתי איך בראיון לעיתון פעם אחת הוא צוטט כאומר "לא אכפת לי איפה

טועה)

לפחות הוא דיבר דוגרי. אתה חושב שמי שלא אומר את זה בפומבי, משחק בשביל הסמל? אני בכלל לא בטוח.. :קריצה קטנה:

סמל אישי של משתמש
sumsum

שליחה על ידי sumsum »

אני מתפלא על הכותבים, מאיזה מחלקת נוער הוא בדיוק עלה?
למה שתהיה לו נאמנות למועדון הפועל ת"א שבעטה אותו אחרי עונה?
מה יש לו להתחבר לקבוצה כמו קרית שמונה?
מה יש לו להתחבר לקבוצה כמו סכנין?
רצה להתחבר למכבי ת"א, לא הלך
הלוואי ויתחבר כאן
שחקן זר בא לעבוד במטרה להרוויח ולהתקדם, הוא לא מעניין אותו האוהדים בשכונה ג' כי עם אף אחד מהם הוא לא שיחק קט רגל
מה אתם מתפלאים, אביתר אילוז ברח בלי להשאיר פרטים ושיחק אותה שהוא לא יודע מה זה ב"ש לפתח תקווה הגדולה וקיבל פטיש ורק אחר כך חזר על 4
אלעד בונפלד נישק את הסמל של מכבי ת"א כאילו הוא ונמני נולדו בצהוב
סתיו אלימלך דיבר על איך זה 'להנהיג חבורת גברים בכתום' והצטיין נגד ב"ש וניצח אותה במשחקים שבהם הקבוצה ירדה
עניי עירך קודמים, תתיחס לאלו שגדלו פה והתחנכו פה וקיבלו מהמועדון כל מה שהיה לו לתת, במסגרת מגבלותיו, ובהזדמנות הראשונה שלהם לברוח הם לא ירקו אחורה, אז על שחקן זר אתה מתפלא??
אני מתפלא ממך.

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

sumsum כתב:אני מתפלא על הכותבים, מאיזה מחלקת נוער הוא בדיוק עלה?
הלוואי ויתחבר כאן
שחקן זר בא לעבוד במטרה להרוויח ולהתקדם, הוא לא מעניין אותו האוהדים בשכונה ג' כי עם אף אחד מהם הוא לא שיחק קט רגל
מה אתם מתפלאים, אביתר אילוז ברח בלי להשאיר פרטים ושיחק אותה שהוא לא יודע מה זה ב"ש לפתח תקווה הגדולה וקיבל פטיש ורק אחר כך חזר על 4
סתיו אלימלך דיבר על איך זה 'להנהיג חבורת גברים בכתום' והצטיין נגד ב"ש וניצח אותה במשחקים שבהם הקבוצה ירדה
עניי עירך קודמים, תתיחס לאלו שגדלו פה והתחנכו פה וקיבלו מהמועדון כל מה שהיה לו לתת, במסגרת מגבלותיו, ובהזדמנות הראשונה שלהם לברוח הם לא ירקו אחורה, אז על שחקן זר אתה מתפלא??
אני מתפלא ממך.
אמת דיברת.

סמל אישי של משתמש
messiah
Title: חלילוביץ' ליד כדור הקרן

שליחה על ידי messiah »

sumsum כתב: עניי עירך קודמים, תתיחס לאלו שגדלו פה והתחנכו פה וקיבלו מהמועדון כל מה שהיה לו לתת, במסגרת מגבלותיו, ובהזדמנות הראשונה שלהם לברוח הם לא ירקו אחורה, אז על שחקן זר אתה מתפלא??
אני מתפלא ממך.
ועוד איך אני מתפלא ,ולא בגלל שהוא שחקן זר אלא בגלל שהוא לא מתבייש לומר בריש גלי "אני משחק בשביל
מי שיציע לי יותר כסף"
מצטער,אני כאוהד כדורגל עלוב וקטן מעדיף שישקרו לי ולחיות באשלייה שהשחקנים באמת משחקים בשביל
הקבוצה שלי, כן נו נאיבי שכמוני.
הרי עמוק בפנים אני יודע שאין היום שחקנים שמשחקים בשביל הסמל,בטח לא בכדורגל הישראלי,אבל אני
מעדיף שחקן בית צבוע שיידע לשמור את כוונותיו לעצמו ולא יפרסם כבל עם ועדה שהוא משחק בשביל
המרבה להציע ולא שחקן שלא מפריע לו להגיד לכולם בפנים "הם משלמים לי יותר? יאללה ,ביי"

אגב,זה שלא ציינתי פה את שחקני הבית שירקו בפנים של המועדון שגידל אותם זה לא אומר שאין לי טענות
ותלונות כלפיהם,פשוט זה לא היה הנושא של הדיון כאן.

סמל אישי של משתמש
sumsum

שליחה על ידי sumsum »

טוב דבריך מתארים תסמונת מינכהאוזן אין לי דבר חכם לומר על זה
תהיה בריא

סמל אישי של משתמש
ניב

שליחה על ידי ניב »

sumsum כתב:טוב דבריך מתארים תסמונת מינכהאוזן אין לי דבר חכם לומר על זה
תהיה בריא
לא יודע אם מינכהאוזן זה ההגדרה הרפואית הנכנונה אבל זה מתקרב.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."

סמל אישי של משתמש
sumsum

שליחה על ידי sumsum »

סמוך עלי בתחום הזה;)

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

אני חושב שיבוריאן, למרות העונה החלשה שלו במכבי ת"א (כשאסור לשכוח שהוא עבר פציעה לא פשוטה במהלך העונה) הוא שחקן שבכל הקבוצות בישראל (הפועל ת"א, סכניין, קריית שמונה) סיפק את הסחורה עם שערים, בישולים ומזג חם שהוסיף הרבה פלפל לעניינים.
אם אפשר להביא את יבוריאן, לוקח אותו בשתי ידים, גם לפני פאנטיני למשל.
sumsum כתב:אני מתפלא על הכותבים, מאיזה מחלקת נוער הוא בדיוק עלה?
הלוואי ויתחבר כאן
אני מתפלא ממך.
מדהים שבכל נושא כאן בפורום אתה מצליח לקשר את סוגיית שחקני הבית. מדהים.
בלי מילה על כך שאחרי עונת הגביע סתיו אלימלך הסכים לקצץ 30% משכרו ודרשו ממנו 60%, שהמטרה הייתה לחסוך את העלויות של השחקנים הבכירים (בינהם סתיו אלימלך וגדי חזות), אבל עזוב, לא נפריע לך עם המציאות.
בטח לא עם העובדה שסתיו אלימלך כשחקן עלה לשחק פעמים רבות פצוע בגלל אהבתו למועדון, ובטח לא עם העובדה שתסיו אלימלך כשחקן היה סמל למקצוענות ולמנהיג אמיתי שהייתי נותן הכל כדי שיהיה לי אחד בסגל היום שיתן את מה שסתיו נתן.
אגב, בקשר לביקורת של שחקני הבית שלך -
אני מרגיש ש: "אתה עסוק רק בלבקר את שחקני הבית ויש גבול לכמה דברים ניתן לשפר/לשנות/לכוון/להפוך בתקופה כל כך קצרה, רק שמרוב ביקורת היא הופכת לקנטרנית ואף מחזקת את מושא הביקורת. תחכה...אל תבזבז את התחמושת כל כך מהר, הדברים הועלו מול ההנהלה, לא הייתה אוזן קשבת, צריך לחכות לשעת כושר אבל אתה כל יומיים 'טופיק ביקורת' להציף, נון סטופ, כל איש יחסי ציבור יגיד לך שזה לא אפקטיבי וזה מתחיל לשעמם ולהיות לא רלוונטי".
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
sumsum

שליחה על ידי sumsum »

חמוד בניגוד אליך, כולם ראו מה עשו שחקני הבית ב-5 שנים אחרונות
ואפילו אתה, לא תצליח לטאטא את זה מתחת לשטיח
ודי בתגובות כאן בפורום להבין שאתה כל כך סומא בגישתך אליהם, שאתה מיעוט קטן מהמיעוט הבנגלי בסין
אבל לא אבדה תקוותנו רק אחרי שימכרו פה משחק אתה תפנים, אופס...זה כבר קרה...
משה, משה תתעורר!!:) מה צריך לקרות בשביל שתבין שהם פח? הם צריכים למכור משחק? אופס..זה כבר קרה!, הם צריכים להיות מספיק חשודים בכל 'בישול' לחלוץ יריב אתה תתחיל לחשוד? אופס זה כבר קרה!(XXXX)
הם צריכים לברוח מפה בשניה שהם רק מישהו מתקשר אליהם מקבוצה אחרת בשביל להוכיח לך שהם שמים קצוץ על הקהל והמועדון? אופס זה כבר קרה!(אביתר)
שחקן בית שלנו שגידלנו וטיפחנו ילך וינשק סמל של קבוצה אחרת? אז תבין?? אופס..זה כבר קרה...(אלעד)
מצטער להפיל אותך מהענן...הקפטן האהוב שלנו יילחם כאילו זה המשחק האחרון??? במשחק שיוריד אותנו ליגה? אופס זה כבר קרה..(סתיו)
שום דבר אישי, אבל קח משקפיים, כמוני, פתאום רואים דברים, גם בגילנו המופלג!

סמל אישי של משתמש
tal18
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי tal18 »

סוס מת

שלח תגובה