אני חושב שיבוריאן, למרות העונה החלשה שלו במכבי ת"א (כשאסור לשכוח שהוא עבר פציעה לא פשוטה במהלך העונה) הוא שחקן שבכל הקבוצות בישראל (הפועל ת"א, סכניין, קריית שמונה) סיפק את הסחורה עם שערים, בישולים ומזג חם שהוסיף הרבה פלפל לעניינים.
אם אפשר להביא את יבוריאן, לוקח אותו בשתי ידים, גם לפני פאנטיני למשל.
sumsum כתב:אני מתפלא על הכותבים, מאיזה מחלקת נוער הוא בדיוק עלה?
למה שתהיה לו נאמנות למועדון הפועל ת"א שבעטה אותו אחרי עונה?
מה יש לו להתחבר לקבוצה כמו קרית שמונה?
מה יש לו להתחבר לקבוצה כמו סכנין?
רצה להתחבר למכבי ת"א, לא הלך
הלוואי ויתחבר כאן
שחקן זר בא לעבוד במטרה להרוויח ולהתקדם, הוא לא מעניין אותו האוהדים בשכונה ג' כי עם אף אחד מהם הוא לא שיחק קט רגל
מה אתם מתפלאים, אביתר אילוז ברח בלי להשאיר פרטים ושיחק אותה שהוא לא יודע מה זה ב"ש לפתח תקווה הגדולה וקיבל פטיש ורק אחר כך חזר על 4
אלעד בונפלד נישק את הסמל של מכבי ת"א כאילו הוא ונמני נולדו בצהוב
סתיו אלימלך דיבר על איך זה 'להנהיג חבורת גברים בכתום' והצטיין נגד ב"ש וניצח אותה במשחקים שבהם הקבוצה ירדה
עניי עירך קודמים, תתיחס לאלו שגדלו פה והתחנכו פה וקיבלו מהמועדון כל מה שהיה לו לתת, במסגרת מגבלותיו, ובהזדמנות הראשונה שלהם לברוח הם לא ירקו אחורה, אז על שחקן זר אתה מתפלא??
אני מתפלא ממך.
מדהים שבכל נושא כאן בפורום אתה מצליח לקשר את סוגיית שחקני הבית. מדהים.
בלי מילה על כך שאחרי עונת הגביע סתיו אלימלך הסכים לקצץ 30% משכרו ודרשו ממנו 60%, שהמטרה הייתה לחסוך את העלויות של השחקנים הבכירים (בינהם סתיו אלימלך וגדי חזות), אבל עזוב, לא נפריע לך עם המציאות.
בטח לא עם העובדה שסתיו אלימלך כשחקן עלה לשחק פעמים רבות פצוע בגלל אהבתו למועדון, ובטח לא עם העובדה שתסיו אלימלך כשחקן היה סמל למקצוענות ולמנהיג אמיתי שהייתי נותן הכל כדי שיהיה לי אחד בסגל היום שיתן את מה שסתיו נתן.
אגב, בקשר לביקורת של שחקני הבית שלך -
אני מרגיש ש: "אתה עסוק רק בלבקר את שחקני הבית ויש גבול לכמה דברים ניתן לשפר/לשנות/לכוון/להפוך בתקופה כל כך קצרה, רק שמרוב ביקורת היא הופכת לקנטרנית ואף מחזקת את מושא הביקורת. תחכה...אל תבזבז את התחמושת כל כך מהר, הדברים הועלו מול ההנהלה, לא הייתה אוזן קשבת, צריך לחכות לשעת כושר אבל אתה כל יומיים 'טופיק ביקורת' להציף, נון סטופ, כל איש יחסי ציבור יגיד לך שזה לא אפקטיבי וזה מתחיל לשעמם ולהיות לא רלוונטי".