איך זה כל הזמן קורה, יש פה צרעת או משהו?

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
sumsum

איך זה כל הזמן קורה, יש פה צרעת או משהו?

שליחה על ידי sumsum »

בכל מאבק של ב"ש מול קבוצה אחרת על שחקן ברמה, והדגש הוא על רמה (לא לתת 100 אלף דולר לאייל שן שנתניה הציעו לו 30 אלף, זה לא 'נצחון')
הפסדנו, כמו גם עכשיו, אילוז בחיים לא יהיה כמו עמרי אפק, וחוליית ההגנה נראית כרגע כחולייה החלשה ביותר בקבוצה, בעיקר בהעדר בלם רציני ומגן ימני נורמליים.
לא מצליחים לשכנע אף אחד מה'גדולים' וזוללי התארים שנבנה כאן משהו בריא וטוב
ואולי מנהלי המו"מ מנהלים אותו בשלומיאליות?
דוגמא נוספת מאייל שן, אייל שן זרק סכום, מיד הסכימו (מה אתם דפוקים??) וצהל כל הדרך החוצה, אייל שן לא הספיק להגיד את הסכום וקיבל מייד בפאניקה, בהתלהבות לא ברורה על שחקן אפור ולא 'משדרג' ,'קיבלתה!'
סדרי העדיפויות של הקבוצה נראים לי כרגע בקטע המקצועי לוקים בחסר, גיא עזורי מילא את הקבוצה בשחקנים בינוניים מבלי שיהיה מדרג של 'כוכבים- 2-3' 6-7 פועלים
הוא בנה קבוצה שמלבד השוער בה, כולם שחקנים לא מוכחים בליגה הראשונה, ולעניין המו"מ...לפעמים צריך לשלם יותר, היו חוסכים 30 אלף דולר על שן ומוסיפים את זה להצעות לשחקנים מוכחים שישדרגו את הקבוצה,ועדיין שן היה מגיע כי הוא היה נואש, קיבל הצעות מעליבות מפתח תקווה ונתניה, ובא בגישה שישקבל הצעה 50 ויסגור על 70, קיבל 100 וחגג כל הלילה.
אני מסכים התקציב הוא חזות הכל, לא גובה החוזה של שחקן זה או אחר, מבחינתי שאחד יקבל 200, שני 50 סך כל החוזים הוא העניין, ואם מפזרים על שחקנים גרועים סכומים אסטרונומיים שלא יתפלאו שלא ישאר תקציב לשחקנים טובים יותר.
זה קורה בכל מקום בעולם וחבל שלא מבינים ששחקנים אטרקטיביים שעולים הרבה, מחזירים את ההשקעה במכירת כרטיסים,חסויות, ומנויים.
שכטר, תתעורר!

סמל אישי של משתמש
אלדר

Re: איך זה כל הזמן קורה, יש פה צרעת או משהו?

שליחה על ידי אלדר »

אני מעדיף לוחם על המגרש מאשר שסתם שם יסתובב על הדשא מבלי לעשות כלום...
מנוים לא נמכרים ע"י הבאת שחקן זה או אחר אני קונה מנוי כהבעת אמון בהנהלה גם אם השם הבכיר ביותר בקבוצה היה אייל גולן ממרמורק

סמל אישי של משתמש
sumsum

שליחה על ידי sumsum »

אלדר ידידי, אין פה מילה אחת על מחיר המנוי או ההצדקה לרכוש או לא לרכוש מנוי,
כולם ללא יוצא מן הכלל חייבים להביע תמיכה בראש ובראשונה באלונה שתומכת בנו ויש עלינו משימה להראות לה שאין אנו רואים את תרומתה כמובנת מאליה.
בנוגע ללוחם-זה לא קונג פו, וגם לא אגרוף, ואגזים ואומר שזה אפילו לא האבקות (סחבק מבין בתחום)
כוכבים=שחקנים שמביאים תארים, ששואפים למצויינות, מבוקשים בכל מקום,ווינרים. (מילון סומסום)
עכשיו אם שחקן שעונה להגדרה 'כוכב' ילך פה על הדשא...נו באמת...אז אתה אומר, מראש נביא זבאלה
(לא ההוא מעכו/רעננה), העיקר שירוץ, שיבעט כדורים לטניס, ויתן פס למוכר ארטיק לפנים העיקר שירוץ
אז אתה צריך לאהוד קבוצה בליגה ב', שם כולם כאלה, ורוצה לצחוק? הם גם משחקים בהתנדבות!
ולסיום..הטענה ה-מגוכחת ששחקנים לא מוכרים מנויים..נו באמת...10,000 מנויים!! בעונה של העגלקטיקוס, כי הביאו 3 כוכבים
אנחנו בממוצע מוכרים 1500-2000, תעשה חשבון לבד כמה כסף וכמה עונות צריך בשביל להגיע לסכום של מכבי ת"א, ובינינו...הם לא משלמים שם מחיר של וועד עובדים למנוי...או לפחות לא רובם;) :סבא בכסא: אל תהיה ברקס, תסתכל על התמונה בכללותה
תקנו מנויים וששכטר יתחיל ללמוד איך מנהלים מו"מ, כי לא נותרו מועמדים כבר בקנה, הכל נסגר.

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

אף ישראלי שעונה להגדרה "כוכבים=שחקנים שמביאים תארים, ששואפים למצויינות, מבוקשים בכל מקום,ווינרים. (מילון סומסום)" מעדיף לא להגיע לב"ש... שחקנים מעדיפים לקבל 30% פחות ולשחק במכבי פ"ת.... או משהו במרכז. זה החיסרון שלנו לדעתי.

סמל אישי של משתמש
ניב

שליחה על ידי ניב »

שמעון א כתב:אף ישראלי שעונה להגדרה "כוכבים=שחקנים שמביאים תארים, ששואפים למצויינות, מבוקשים בכל מקום,ווינרים. (מילון סומסום)" מעדיף לא להגיע לב"ש... שחקנים מעדיפים לקבל 30% פחות ולשחק במכבי פ"ת.... או משהו במרכז. זה החיסרון שלנו לדעתי.
אז זהו שזה הקטע שמעון.
לפי דעתי בהנהלה לא מוכנים לשלם מעל סכום מסויים לשקחנים מסויימים ונותנים להם הצעה כמו שהם מקבלים במרכז. כאן זה באר שבע ולפחות בשנים הקרובות נצטרך להציע יותר לשחקנים, אין מה לעשות, תאמין לי שאם אומרי אפק לדוגמה מקבל בבני יהודה 120 אלף דולר לעונה ופה היו מציעים לו 160 אלף דולר הוא היה בא לפה.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."

סמל אישי של משתמש
איתיאל קריספין
Title: באר שבע בלב ובנשמה!

שליחה על ידי איתיאל קריספין »

נאסר החתמה נכונה, וגם דנילו שחקן מצוין לליגת העל. ארז מסיקה לדעתי קצת מאכזב,שלא נדבר על "בנגורה".
אייל שן שחקן טוב שיכול לתת יותר למועדון.
בכל אופן, בהצלחה לכל השחקנים החדשים!

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

ניב כתב:
אז זהו שזה הקטע שמעון.
לפי דעתי בהנהלה לא מוכנים לשלם מעל סכום מסויים לשקחנים מסויימים ונותנים להם הצעה כמו שהם מקבלים במרכז. כאן זה באר שבע ולפחות בשנים הקרובות נצטרך להציע יותר לשחקנים, אין מה לעשות, תאמין לי שאם אומרי אפק לדוגמה מקבל בבני יהודה 120 אלף דולר לעונה ופה היו מציעים לו 160 אלף דולר הוא היה בא לפה.
אבל למה שישלמו לעומרי אפק 160 אלף דולר??? הבן אדם לא שיחק שנה כדורגל?? על מה??
ואם כבר משלמים כי מאמינים בו ורוצים אותו מאוד... אז למה ביזבזו כסף על אילוז ל 3 שנים??? אם רוצים לחזק את עמדת המגן הימני אז בכסף של אילוז היו מחתימים את אפק...

דרך אגב, אני לא מחזיק מעומרי אפק כמגן... אני הייתי מעדיף שיחתימו שחקן כמו אלון חרזי, בן 38, לדעתי הוא היה יכול לתרום לנו הרבה יותר מעומרי אפק. גם מגן ימני, 100 הופעות בנבחרת, לשחקנים שלנו היה הרבה מה ללמוד משחקן שכזה.

סמל אישי של משתמש
clark kent
Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
יצירת קשר:

שליחה על ידי clark kent »

אחת הסיבות שהכדורגל הישראלי לעולם לא יגיע להישגים בעולם, שחקנים שמעדיפים לשחק בקבוצות שקרובות להם לבית.
עכשיו עמרי אפק יוכל ללכת לכל המסיבות הנוצצות בת"א!
תארו לעצמכם שהשחקן הזה היה צריך לנסוע כל יום 6 שעות עד לב"ש, זה לא ליד אילת איפשהו?!
(אני רציני שהייתי בצבא היו לי חברים שחשבו שב"ש זה 5 דקות מאילת ואז שהם נסעו פעם במכונית לאילת הם לא הבינו למה לוקח להם איזה 3 4 שעות להגיע לאילת אחרי שעברו את ב"ש...)

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

לא מסכים.

חוזה טוב לטווח ארוך (עיינו ערך קדוסי ומליקסון) וכמעט כול שחקן יגיע אלינו.

העניין הוא שלדעתי עזורי פעל הפוך, קודם החתים שחקנים אפורים (למעט קאלה) ואז גם יצר ככול הנראה רושם אצל שחקנים פוטנציאליים להגיע שנבנית קבוצה בינונית עם תקציב נמוך שלא תשאף ולא תגיע להישגים.

אני הייתי פועל הפוך - מחתים לצד קאלה עוד שניים שלושה תותחים (ויסה,יבוריאן,תמוז...) ואז מתפנה לשוק השחקנים 'האפורים'.

פעולה שכזו הייתה מסמנת את ב"ש כמוקד משיכה לכול השחקנים בארץ.

סמל אישי של משתמש
ניב

שליחה על ידי ניב »

זה לא עובד ככה גיל.

אתה רואה כמה זמן לוקח להביא שחקנים "תותחים" חודשיים של מו"מ וגם בסוף הם עושים פרסה וחותמים קרוב לבית.

חוץ מזה, שהחתמה של קאלה בדיעבד עשתה לנו רק רע, פיתחה ציפיות אצל האוהדים, התקשורת פוצצה את הכותרות במועמדים עלאק, נבחרת חלומות כבר בנו פה, זאת הצרה הכי גדולה שלנו.

אם היו מתייחסים אלינו כקבוצה שעולה מליגה לאומית ממקום שלישי שבאה לעשות עונה טובה ובלי מאבקי תחתית אולי המצב שלנו היה יותר טוב.

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

ניב כתב:זה לא עובד ככה גיל.

אתה רואה כמה זמן לוקח להביא שחקנים "תותחים" חודשיים של מו"מ וגם בסוף הם עושים פרסה וחותמים קרוב לבית.

חוץ מזה, שהחתמה של קאלה בדיעבד עשתה לנו רק רע, פיתחה ציפיות אצל האוהדים, התקשורת פוצצה את הכותרות במועמדים עלאק, נבחרת חלומות כבר בנו פה, זאת הצרה הכי גדולה שלנו.

אם היו מתייחסים אלינו כקבוצה שעולה מליגה לאומית ממקום שלישי שבאה לעשות עונה טובה ובלי מאבקי תחתית אולי המצב שלנו היה יותר טוב.
אבל זה בדיוק כול הסיפור.

היה משא ומתן ארוך במיוחד עם יבוריאן......חשבו אצלינו שהוא בטוח ביד ופתאום בניאני נפצע ומכבי החליטו שלא לשחרר אותו.
רצו את אפק ? שוב פעם לא לומדים....התעקשו על סכום כסף קטן שבסוף בני יהודה הסכימה לשלם ושוב פעם הפסדנו.

תבין, אם אתה מודע לחסרונות שלך (מרוחק ממרכז הארץ,רק עלית ליגה) אתה חייב לפצות בקבלת החלטות מהירה ותכליתית ולהבין שזה יעלה לך קצת יותר (דרך אגב אלונה כבר הצהירה שהיא למדה שמימנה דורשים שחקנים סכומי כסף גדולים יותר כדי להגיע אלינו) אז למה להתחכם ?

קח דוגמא - בראיון לפני יותר מחודש עם קאלה הוא נשאל "למה חתמת בבאר שבע" ומה הוא ענה ? " הם הציעו הכי הרבה והיו הכי מהירים" וזה מסכם את כול הסיפור.

סמל אישי של משתמש
ניב

שליחה על ידי ניב »

גיל שגיב כתב:

תבין, אם אתה מודע לחסרונות שלך (מרוחק ממרכז הארץ,רק עלית ליגה) אתה חייב לפצות בקבלת החלטות מהירה ותכליתית ולהבין שזה יעלה לך קצת יותר (דרך אגב אלונה כבר הצהירה שהיא למדה שמימנה דורשים שחקנים סכומי כסף גדולים יותר כדי להגיע אלינו) אז למה להתחכם ?
.
מסכים, לא אמרתי שלא.

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

אין מה לעשות חברים, כדאי שתתחילו להתרגל לזה ב"ש זה החור של התחת של המדינה!
זה לא סוד שכל הליגה שמחה כשב"ש ירדה ליגה, ושהם לא צריכים לבלות שעה וחצי נסיעה בכל כיוון למשחק.
נכון שבשנה שעברה בגלל הרמה הנמוכה מאוד של ליגת העל פתאום כולם התגעגעו לב"ש.
אבל עכשיו כולם נזכרים שב"ש זה לא במרכז.
אין קשר להתנהלות לא תקינה מבחינת ההנהלה, הרי אתם לא באמת מצפים שההנהלה תפשוט את העור רק כדי להביא לפה שחקן בעל "שם" נכון?
האשמה היא שב"ש הייתה ונשארה מבחינת מדינת תל אביב החור של התחת של המדינה וזהו.
תפקידנו לשנות את זה במהלך עונה הבאה! ע"י משחק כדורגל אטרקטיבי, ע"י כך שנהיה פקטור רציני בליגה גם עם חומר השחקנים הזה, ובעיקר ע"י זה שאנחנו הקהל נראה לכל הליגה והמדינה הזאת מאיפה הגמל משתין!!!
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

nitsande כתב:אין מה לעשות חברים, כדאי שתתחילו להתרגל לזה ב"ש זה החור של התחת של המדינה!
זה לא סוד שכל הליגה שמחה כשב"ש ירדה ליגה, ושהם לא צריכים לבלות שעה וחצי נסיעה בכל כיוון למשחק.
נכון שבשנה שעברה בגלל הרמה הנמוכה מאוד של ליגת העל פתאום כולם התגעגעו לב"ש.
אבל עכשיו כולם נזכרים שב"ש זה לא במרכז.
אין קשר להתנהלות לא תקינה מבחינת ההנהלה, הרי אתם לא באמת מצפים שההנהלה תפשוט את העור רק כדי להביא לפה שחקן בעל "שם" נכון?
האשמה היא שב"ש הייתה ונשארה מבחינת מדינת תל אביב החור של התחת של המדינה וזהו.
תפקידנו לשנות את זה במהלך עונה הבאה! ע"י משחק כדורגל אטרקטיבי, ע"י כך שנהיה פקטור רציני בליגה גם עם חומר השחקנים הזה, ובעיקר ע"י זה שאנחנו הקהל נראה לכל הליגה והמדינה הזאת מאיפה הגמל משתין!!!
אז מה זה אומר ?

שצריך לבנות קבוצה על תשתית של שחקנים אפורים ?

ואיך בדיוק תגיע להישגים ?

אני אומר - לא צריך להתייאש ולקבל את העניין כגזרה תוספת כספית לצד חוזים ארוכי טווח וכמעט כול שחקן יסכים להגיע לכאן בטח ובטח בזמן כזה שלמעט שתי קבוצות כולם מצמצמים בהוצאות ושתי הקבוצות שלא מצמצמות כבר סגרו את הסגל (חיפה והפועל ת"א)

סמל אישי של משתמש
sumsum

שליחה על ידי sumsum »

רק חבל שהפועל ת"א עלו על העניין ואנחנו מפספסים את השנה המיוחדת הזו שכולם בדכאון ולא מתחזקים בצורה נכונה כי מישהו שם לא מבין עניין

שלח תגובה