בנגורה צפוי לקבל הודעת שחרור.
בנגורה צפוי לקבל הודעת שחרור.
ידיעות אחרונות 23.07.09:
"מאמן הפועל באר שבע גיא עזורי נוטה להחתים את שני הזרים שהגיעו שלשום למחנה האימונים של הקבוצה בגרמניה : חלוץ נבחרת זימבבואה(28) ג'וזף אנגווניה ששיחק אשתקד בקבוצת אנטליסהפור הטורקית וקודם לכן מספר שנים בליגה המקצוענית בארה"ב והבלם הגינאי חביב בלאדה (24).
במקרה כזה באר שבע תצטרך לוותר על אחד הזרים שלה, וזה יהיה כנראה פטה בנגורה, שהתקדם אומנם מקצועית אבל לדברי גורמים בקבוצה לא מתאים למירקם החברתי של הקבוצה.הקשר הגנאי ג'וזף טאצי גילה יכולת טובה מאוד במחנה ומעמדו מצויין. הבלם הברזילאי דנילו מוריירה שהיה פצוע מאז תחילת המחנה חזר אתמול לפעילות"
"מאמן הפועל באר שבע גיא עזורי נוטה להחתים את שני הזרים שהגיעו שלשום למחנה האימונים של הקבוצה בגרמניה : חלוץ נבחרת זימבבואה(28) ג'וזף אנגווניה ששיחק אשתקד בקבוצת אנטליסהפור הטורקית וקודם לכן מספר שנים בליגה המקצוענית בארה"ב והבלם הגינאי חביב בלאדה (24).
במקרה כזה באר שבע תצטרך לוותר על אחד הזרים שלה, וזה יהיה כנראה פטה בנגורה, שהתקדם אומנם מקצועית אבל לדברי גורמים בקבוצה לא מתאים למירקם החברתי של הקבוצה.הקשר הגנאי ג'וזף טאצי גילה יכולת טובה מאוד במחנה ומעמדו מצויין. הבלם הברזילאי דנילו מוריירה שהיה פצוע מאז תחילת המחנה חזר אתמול לפעילות"
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
Re: בנגורה צפוי לקבל הודעת שחרור.
אני רק לא מבין למה גררו אותו למחנה האימונים? אחרי מופע האימים במחצית השניה מול פ"ת הייתי בטוח שלא יחזור אפילו עד באר-שבע ויעלה ישר למטוס בדרך לקירקס בארצו.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
המאירי כתב:אני רק לא מבין למה גררו אותו למחנה האימונים? אחרי מופע האימים במחצית השניה מול פ"ת הייתי בטוח שלא יחזור אפילו עד באר-שבע ויעלה ישר למטוס בדרך לקירקס בארצו.
לשפוט על סמך מחצית אחת נראה לך רציני?..
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
זה לא על סמך מחצית אחת, אני ראיתי אותו בכל משחקי האימון והוא היה גרוע.אורי אדום בנשמה כתב:
לשפוט על סמך מחצית אחת נראה לך רציני?..
במחצית הראשונה מול הפועל פ"ת כולם היו גרועים אבל הוא היה אולי היחיד שניסה משהו[לא בהצלחה מרובה למרות הגול], אבל במחצית השניה רק מי שהיה[וניב היה] יכול להבין למה אני מתכוון.
דוגמית קטנה בשבילך אורי... בעיטת עונשין לבאר-שבע על קו ה16 , מעמידים חומה ובנגורה עומד מול החומה וקופץ מצד לצד בניפנופי ידיים למרות שהשופט והשחקנים של באר-שבע מזיזים אותו, אפילו שחקנים שלנו התגלגלו מצחוק למראה הזה.
הבעייה היא אחרת.
אם אכן מחתימים את החלוץ מזימבבואה ומשחריים את בנגורה אנחנו נשארים עדיין עם 3 חלוצים, אין אפילו את מי להעלות מהנוער. בעייתי לאללה.
אם אכן מחתימים את החלוץ מזימבבואה ומשחריים את בנגורה אנחנו נשארים עדיין עם 3 חלוצים, אין אפילו את מי להעלות מהנוער. בעייתי לאללה.
ולכן עדיין מחפשים חלוץ ישראלי דוגמת שלומי ארביטמן שעדיין לא נעול בחיפה. [למרות שסגר בחיפה הוא עדיין מחכה לראות מה מעמדו מבחינת ההרכב]
אני חושב שדי מיצו את אופציית החלוץ הישראלי.
לא רואה עוד אופציות ריאליות.
חתום בסכנין.nitsande כתב:אמיר אבו ערער
חבורה של מטומטמים יש לנו
במקום להביא לפה את בדש שריקי ...
מביאים לי זרים שאין להם מושג
קודם מחתימים שחקנים שמכירים אחרי זה מחתימים שחקנים שאולי יהיה טובים ואולי לא
זה שי !
במקום להביא לפה את בדש שריקי ...
מביאים לי זרים שאין להם מושג
קודם מחתימים שחקנים שמכירים אחרי זה מחתימים שחקנים שאולי יהיה טובים ואולי לא
זה שי !

מסכים מאוד עם מאירי זאות הייתה טעות להחתים אותו לפי אימון אחד שברובו כם לא עשה סימנים של שחקן , אבל לפחות גיא עזורי מקצוען אמיתי שהוא מודה בטעות שלו .
עם בנגורה יעזוב והנבחן יחתום עדיין יש לנו 3 חלוצים וגיא רוצה 4 הייתי מביא את יבוריאן למרות ששנה שעברה הבקיע רק 4 שערים אבל גם הוא נפצע הרבה..
עם הפיזיות של יבוריאן והמהירות של הנבחן אפשר לעשות טרור להגנת היריב ...
עם בנגורה יעזוב והנבחן יחתום עדיין יש לנו 3 חלוצים וגיא רוצה 4 הייתי מביא את יבוריאן למרות ששנה שעברה הבקיע רק 4 שערים אבל גם הוא נפצע הרבה..
עם הפיזיות של יבוריאן והמהירות של הנבחן אפשר לעשות טרור להגנת היריב ...
יש לי אחלה חלוץ בשבילך ניב...... אורן ניסים!ניב כתב:אני חושב שדי מיצו את אופציית החלוץ הישראלי.
אני בטוח שהוא יכול להשתחרר מרמת השרון.

עם יחתימו את שני הזרים החדשים בטוח שאת בנדורה ישחררו.
אפילו שעם נגיד את האמת ממה שאני ראיתי טאצ'י לא וואו.
אבל בנגורה ? פשוט שחקן גרוע !
וכן אורי, עם היית רואה את בנגורה היית שופט אותו אחרי 5 דק'.
אפילו שעם נגיד את האמת ממה שאני ראיתי טאצ'י לא וואו.
אבל בנגורה ? פשוט שחקן גרוע !
וכן אורי, עם היית רואה את בנגורה היית שופט אותו אחרי 5 דק'.
Youll never walk alone, Hapoel beer sheva
רק הפועל !
רק הפועל !
לפי מה שהבנתי טאצ'י מרשים במחנה האימונים.
גם אני קראתי את זה בידיעות נקווה שזה נכון, ממה שראיתי ממנו בכלל לא הרשים.ניב כתב:לפי מה שהבנתי טאצ'י מרשים במחנה האימונים.
Youll never walk alone, Hapoel beer sheva
רק הפועל !
רק הפועל !