בלם זר עם ניסיון ברמות הגבוהות...במידה ולא סבל מפציעות יותר מדי קשות - זאת אולי העמדה היחידה (משחקני השדה) שלא צריכה להיות בעיה להחתים שחקן מבוגר. זאת עמדה שהניסיון מאוד חשוב בה כדי לקרוא מהלכים וכו'.
חשוב לזכור שלא מצעירים קבוצה ע"י 20 שחקני סגל בני 22, זה יכול לעבוד ככה רק במנג'ר
במקום להחתים 2 בלמים זרים אפשר היה להביא לפה את שמעון גרשון(3 אליפויות ו 5 גביעים+עשרות הופעות בנבחרת ישראל) בכסף של שניהם יחד. או אולי אפילו בלם זר עם רקורד קצת יותר טוב מהליגה בסין או ליגה שלישית בגרמניה. חבל.
על מה אתה מדבר תגיד לי? במקום שני בלמים גרשון? ומי יהיה בלם שני? אלול או קידר? חוץ מזה שתחכה ותראה שדנילו יהיה הבינגו של גיא ויהיה אחד בלמים הבולטים בליגה.
אני דווקא חושב שככול ששחקן הגנה מבוגר יחסית לשאר שחקני הסגל זה טוב , הוא יכול לשפוך מהנסיון שלו , הוא ידוע לקרוא מהלכים.
אבל עם הוא משחק בליגה השלישית בגרמניה וראינו כבר את הרמה שם אבל יכול מאוד להיות שזה השחקן.
לא יודע למה מכול שחקני החיזוק הזרים שהביאו לקבוצה עם זה להיבחן ועם זה להיות חלק מהסגל לגביו יש לי הרגשה שיש מצב לבלם תותח מהרמות הגבוהות ביותר..
nitsande כתב:על מה אתה מדבר תגיד לי? במקום שני בלמים גרשון? ומי יהיה בלם שני? אלול או קידר? חוץ מזה שתחכה ותראה שדנילו יהיה הבינגו של גיא ויהיה אחד בלמים הבולטים בליגה.
א. כן. אני מעדיף את גרשון על 2 הבלמים הזרים מבלי לראות אותם אפילו.
ב. כן. אלול או קידר יהיה הבלם השני.
ג. בקשר לדנילו... הלוואי שאתה צודק והוא יהיה מהטובים בליגה. בכל מקרה אני חושב שלא היינו צריכים להחתים יותר מבלם חיזוק אחד. לא צריך להחליף את כל הקבוצה. לדעתי!!!!
א. מי זה בכלל שמעון גרשון???? מה עשית ממנו? אולי בתור בלם נוסף יחד עם דנילו הוא יכול היה להתאים אבל במקום שני הבלמים? אתה חי בסרט.
ב. אלול או קידר? אין בעיה, רק קח בחשבון שאתה מתחיל עם -20 שערים.
ג. אמן. כדאי שתבדוק את הסגל של עונה שעברה ואז תחשוב שוב אם היה צריך להחליף 90% מהסגל או לא...
שמעון גרשון זה בלם שזכה ביותר תארים מהפועל ב"ש, גם אם הוא יפרוש מכדורגל מחר והפועל ב"ש תשיך לשחק עוד 200 שנה. יש לו גם יותר הופעות בנבחרת ישראל מכל השחקנים של ב"ש בכל הזמנים יחד....
מה שאני מנסה להגיד בדברים שלי זה שאני חושב שהצוות המקצועי וההנהלה שלנו עושים טעות כשהם מביאים 9-10 שחקני רכש בעונה אחת. לדעתי זאת טעות. 6 שחקנים טובים זה מספיק כדי - "לתקוע יתד בליגת העל".