הקבוצה כמעט מוכנה, מה אתם אומרים?

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
nitsande

הקבוצה כמעט מוכנה, מה אתם אומרים?

שליחה על ידי nitsande »

מעניין אותי לשמוע קצת על ההרגשות שלנו כקהל, איך אתם חושבים שהקבוצה נבנתה? מה החלקים החזקים יותר שלנו ומה החלשים? ובכלל על בניית הקבוצה והסגנון...
טוב אז אני חושב שמבחינת ההגנה הולכת להיות לנו אחת ההגנות החזקות בליגה... אמנם יש לנו קצת בעיה באגף ימין, ועדיין לא ברור מה תהיה התפוקה של הרוש, אבל אני באמת חושב שצמד הבלמים המנוסים שלנו בתוספת לקאלה תהיה הגנה שקשה מאוד לפרוץ.
מבחינת קישור אפשר לומר שהקבוצה די מאוזנת... יש את השחקנים הטכניים (בונפלד, מליקסון, נאסר, אלקיים), יש את הפיזים (שן, טאצ'י, אוקוגו, מסיקה), ויש שחקנים שמסוגלים לאיים על השער מרחוק (הרוש, מסיקה, טאצ'י, פרגל?).
הבעיה שההרגשה היא שהקישור שלנו עלול ללכת לאיבוד קצת בעיקר בהתחשב בעובדה שאנחנו די מתבססים על כח.
מבחינתי ההתקפה היא ללא ספק הגיד אכילס שלנו, קדוסי עדיין לא הוכיח את עצמו בליגת העל... פדידה לא שחקן לבנות עליו ובנוסף עדיף שיעלה מהספסל באזור הדקה ה60, ופאטה אלוהים יודע.
גם אם קדוסי ייתן עונה גדולה ויכבוש 15 שערים, ופדידה יעזור לו עם עוד 6 אי אפשר לדעת מה ייתן פאטה...
הקישור שלנו שווה גם כן לפחות איזה 10 שערים, מספיק?...
בקיצור אהבתי את ההתמקדות בפיזיות ובכושר (ללא ספק טקטיקה שמתאימה לקבוצה שנבנתה) אבל ההרגשה היא שהחוסר ביצירתיות ישלוט יותר מדי...
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
8red

Re: הקבוצה כמעט מוכנה, מה אתם אומרים?

שליחה על ידי 8red »

לעומת השנה שעברה - יש תוספת כוח ו"רוע" משמעותיים מאוד וחיוניים מאוד לקבוצה שרוצה לתקוע יתד בשנה הראשונה שלה מזה זמן רב בליגת העל.
כמובן שלאחר שהיתד יתקע - חייבים להביא קצת יותר יצירתיות וברק (יצחקי??) לקבוצה כדי להגיע לתארים- כי הרי לשם כך התכנסנו כאן.
מה שעוד מעודד אותי היא העובדה שיש הרבה שחקנים בעלי "רגלי תותח" שיכולים לסכן את השער היריבה מרחוק - זה משהו שמאז ימי מורוז או אבו לאבן היו חסרים לנו ותמיד הקבוצה הייתה מתבססת על הניסיון לחדור לרחבה ולהעביר גם את הקורה, במקום להפציץ מרחוק כשצריך.
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
אימפריה באדום
Title: crazyred

שליחה על ידי אימפריה באדום »

אני חושב שהקבוצה מוכנה לפתוח את העונה ( לפחות בגביע הטוטו )
אני מקווה לראות את הקבוצה יותר נלחמת , יוזמת ויותר " רעה " בסגנון המשחק שלה!
יאאלה הפועל!!

סמל אישי של משתמש
yoel711

שליחה על ידי yoel711 »

תלוי לאיזה מקום, אם למקומות 7-10 אז נראה לי שבתוספת חלוץ הקבוצה מוכנה אבל לפליאוף העליון חסרים כמה שחקנים, מגן ימני(אילוז וזגורי לא מספיק טובים), בלם מחליף(אסור להסתמך על אלול וכידר במקרה הרחקה או פציעה)קשר באמצע שגם מאיים על השער(טאצ'י שן ואוקוגו כמעט לא מאיימים על השער ובונפלד לא עושה הגנה) דוגמת אבוטבול כיאל עידן טל. וכמובן 2 חלוצים, יש פציעות יש הרחקות 4 חלוצים לא מספיקים לעונה של 35 משחקים

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

yoel711 כתב:תלוי לאיזה מקום, אם למקומות 7-10 אז נראה לי שבתוספת חלוץ הקבוצה מוכנה אבל לפליאוף העליון חסרים כמה שחקנים, מגן ימני(אילוז וזגורי לא מספיק טובים), בלם מחליף(אסור להסתמך על אלול וכידר במקרה הרחקה או פציעה)קשר באמצע שגם מאיים על השער(טאצ'י שן ואוקוגו כמעט לא מאיימים על השער ובונפלד לא עושה הגנה) דוגמת אבוטבול כיאל עידן טל. וכמובן 2 חלוצים, יש פציעות יש הרחקות 4 חלוצים לא מספיקים לעונה של 35 משחקים
מי קבע שנגיע לפלייאוף העליון?

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

ובכל זאת מרגיש קצת כאילו הקבוצה מתכוננת למלחמה ולא לעונה מעניינת.
אני מודאג שמכל הכוח והפיסיות נראה פה את סכנין של לחמן של אותה עונה הידועה לשמצה...
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

עוד חלוץ אחד שיהיה סקורר ויעשה רוטציה והקבוצה מאוזנת בצורה מדהימה.
ההגנה שלנו ואני מוכן להתערב על זה תהיה השנה בין השלוש הטובות בליגה...
הקישור אם יורכב בתמהיל הנכון (2 פיזיים ו-2 טכניים) יכול לייצר הרבה מאוד בלאגן חיובי...
החוד הוא קצת בעייתי כרגע אבל זה משהו שאני מאמין שיסתדר. לדעתי אפשר לנסות לתפקד את אלקיים/נאסר כחלוצים (SECOND STRIKER) תומכים במקרה הצורך...

האמת? יש הרגשה שתהיה אחלה עונה...

סמל אישי של משתמש
yoel711

שליחה על ידי yoel711 »

מי קבע שנגיע לפלייאוף העליון?[/quote]

אף אחד לא קבע, מוכנה למה? למקומות 7-10 היא פחות או יותר מוכנה יותר מזה לא נראה לי.

סמל אישי של משתמש
ה.א.ד.ו.ם
Title: קרייזי-רד גאוות הנגב

שליחה על ידי ה.א.ד.ו.ם »

אם יבוריאן יבוא אנחנו מסודרים כרגע אין לנו התקפה ששווה 10 שערים בעונה יש את בנגורה שהוא שחקן חלש ואת קדוסי שלא הוכיח את עצמו בליגת העל!

סמל אישי של משתמש
The-Night

שליחה על ידי The-Night »

dardasmiley כתב:עוד חלוץ אחד שיהיה סקורר ויעשה רוטציה והקבוצה מאוזנת בצורה מדהימה.
ההגנה שלנו ואני מוכן להתערב על זה תהיה השנה בין השלוש הטובות בליגה...
הקישור אם יורכב בתמהיל הנכון (2 פיזיים ו-2 טכניים) יכול לייצר הרבה מאוד בלאגן חיובי...
החוד הוא קצת בעייתי כרגע אבל זה משהו שאני מאמין שיסתדר. לדעתי אפשר לנסות לתפקד את אלקיים/נאסר כחלוצים (SECOND STRIKER) תומכים במקרה הצורך...

האמת? יש הרגשה שתהיה אחלה עונה...
פשוט סיפרת עכשיו אחד לאחד את תחושתיי לגבי הקבוצה ..
תמונה

סמל אישי של משתמש
המאירי
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי המאירי »

חלוץ אפריקאי חזק ומהיר וקשר יצירתי ישדרגו אותנו לצמרת.

שלח תגובה