נדב קידר בדרך החוצה?
- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
נדב קידר בדרך החוצה?
https://www.mynet.co.il/articles/0,7340 ... 96,00.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
Re: נדב קידר בדרך החוצה?
לא מבין איך אלול מועדף על פניו, אפילו אם זה בשביל חימום הספסל...
אז למה הוחתם מלכתחילה ???
היו מספר מהלכים השנה שהתבצעו באופן פזיז מידי.לא רואה חשיבות בסגל כל כך מעובה כאיךלו שיש לנו אירופה השנה על הראש.
היה עדיף להביא פחות שחקנים אבל יותר איכותיים.
היו מספר מהלכים השנה שהתבצעו באופן פזיז מידי.לא רואה חשיבות בסגל כל כך מעובה כאיךלו שיש לנו אירופה השנה על הראש.
היה עדיף להביא פחות שחקנים אבל יותר איכותיים.
[align=center]
GIFSoup[/align]

הבנייה התבצעה בצורה מאוד חובבנית, על כל עמדה שהיינו צריכים עזורי בחר להחתים שהי שחקנים בינוניים במקום אחד תותח.
לא צריך כל כך הרבה בלמים ואני אשמח אם קידר ישוחרר, רק חבל לי שהרבה כסף הולך לפח בדרך.
לא צריך כל כך הרבה בלמים ואני אשמח אם קידר ישוחרר, רק חבל לי שהרבה כסף הולך לפח בדרך.
רק אהבה תנצח...
דווקא בעמדה הזאת זה בסדר, צריך ארבעה בלמים. למרות שגם אני חושב שהשלישי אמור להיות קידר ולא אלול.
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
תרגעו. קודם כל, אף אחד לא הולך עדיין...
שנית, מי שראה את המשחקים בעונה החולפת לא יכול להעיז ולהגיד שלא היינו צריכים להביא שני בלמים. זאת היתה חובה- לחלוטין.
שני בלמים (סבג וזרקו) גם שוחררו, באותה מידה ששניים הגיעו.
הבעיה היא שאלה שנשארו צריכים להסתגל למעמדם החדש, ולצערינו זה לא תואם את המשכורת של אלול בכל אופן בגלל שהצליח לעקוץ חוזה מטורף בזמנו.
שנית, מי שראה את המשחקים בעונה החולפת לא יכול להעיז ולהגיד שלא היינו צריכים להביא שני בלמים. זאת היתה חובה- לחלוטין.
שני בלמים (סבג וזרקו) גם שוחררו, באותה מידה ששניים הגיעו.
הבעיה היא שאלה שנשארו צריכים להסתגל למעמדם החדש, ולצערינו זה לא תואם את המשכורת של אלול בכל אופן בגלל שהצליח לעקוץ חוזה מטורף בזמנו.
חייבים לסמן ליושבים למעלה שדברים מתחילים להראות רע (אגב, ארבייטמן החתמה טובה, ראו תגובה אחרת שלי):
משהו רקוב בממלכת דנמרק.
משהו רקוב בממלכת דנמרק.
אני מעדיף שנדב ישאר ואלול יעזוב כי אלול בן 31 הוא לא יכול עוד להתקדם לעומת זאת נדב קידר יכול מאוד להתקדם הוא רק בן 22.
נדב ואלול בלמים חלשים לליגת העל וכרגע יש לנו בעיה בעמדה הזו מבחינת שחקני חילוף.
אני לא חושב שיש יותר מדיי בלמים כמו שאנשים רשמו פה, לעונה אחת צריך 4-5 בלמים וזה מה שיש לנו.
דוגמא טובה לכך אנחנו רואים כבר עכשיו שמוריירה נפצע ואנחנו דיי בבעיה כי אלול לא מספיק טוב.
אני מאוד מקווה שעזורי לא מתעלם בדנדי כי אני בהחלט חושב שהוא ראוי להרכב הפות או לפחות להזדמנות
אם זה בעמד הבלם, מגן או קשר והוא בהחלט יכול להיות הפתעה נעימה.
אני לא חושב שיש יותר מדיי בלמים כמו שאנשים רשמו פה, לעונה אחת צריך 4-5 בלמים וזה מה שיש לנו.
דוגמא טובה לכך אנחנו רואים כבר עכשיו שמוריירה נפצע ואנחנו דיי בבעיה כי אלול לא מספיק טוב.
אני מאוד מקווה שעזורי לא מתעלם בדנדי כי אני בהחלט חושב שהוא ראוי להרכב הפות או לפחות להזדמנות
אם זה בעמד הבלם, מגן או קשר והוא בהחלט יכול להיות הפתעה נעימה.
30/01 - היום שהבנו שהכל זה שקרים
- אימפריה באדום
- Title: crazyred
לא מבין איך אלול מועדף על קידר?!
http://up201.נא להחליף שרת לתמונה- שרת זה מכיל וירוסים/up2/zjqnmkj2wrjy.gif" onclick="window.open(this.href);return false;
אני אשכרה לא מבין את גיא הזה , הוא גם צעיר [21-22] וגם יותר טוב מאלול .
למה לשחרר?
למה לשחרר?

- אור אבוחצירה האדום
למה לא אלול בן 38 אחי מה יש לךך הוא כולה בן 29 העליתה לו שנתיים חחחrami כתב:אני מעדיף שנדב ישאר ואלול יעזוב כי אלול בן 31 הוא לא יכול עוד להתקדם לעומת זאת נדב קידר יכול מאוד להתקדם הוא רק בן 22.
טוב מאוד אין לבחור הזה מושג בכדורגל בכלל.
חסר כשרון
עוברים אותו כמו מים בהגנה סתם מרחיק מעיף ומאבד כדורים
לכדורגל חופים לא הייתי לוקח אותו.
חמור בלי מטרה
חסר כשרון
חמור בלי מטרה
עדיף אלול? מכונת גולים (עצמיים)שלומי כתב:טוב מאוד אין לבחור הזה מושג בכדורגל בכלל.
חסר כשרון
חמור בלי מטרה