ונעבור שחקן שחקן...
קאלה, מסכן הבחור, טוב שלא הוציא את הפלאפון והתחיל לשחק, לא היה צריך לעשות כמעט כלום חוץ מלקטוף כמה כדורי גובה בקלילות.
הרוש, משחק טוב מאוד שלו, פרץ, סחף, בישל.. אני חושב שיהיה מעניין מצד שמאל השנה.
אילוז, קצת לא קשור לקבוצה. אני מקווה מאוד שהוא יעלה את הרמה שלו ויתאים את עצמו ליכולת של שאר חבריו להגנה.
פרגל, לא הרגשתי אותו היום, שזה אומר אחלה משחק, שקט, בטוח ומדויק.
קידר, היום נתפס ליכולת הטובה של שאר חבריו להגנה ועשה את העבודה שלו.
גוז'ף טאצ'י, אחח איזה שחקן, איזה שקט, איזה עבודת הגנה משובחת, אני ממש נהניתי לראות אותו היום, בהחלט אחת הפגיעות של עזורי.
אייל שן, בדומה לטאצ'י, אי אפשר לעבור אותו, ואם כבר עברת, כנראה תכיר את אדמת המדבר מקרוב, יופי של עבודה.
מסיקה, היה חסר לנו שחקן שמשחק מכל הלב, משחק יחסית טוב, משתף פעולה עם מליקסון מצוין, וגם בועט מרחוק בכלל לא רע.
קפטן מליקסון, ליגת האלופות.! (אני חושב שזה מספיק

פטה בנגורה, אני יודע שרבים אוהבים לקטול את הזר הבלונדיני שלנו, אבל היום ראיתי משהו שאולי עזורי ראה בו, היה מאוד פיזי, לא ויתר על כדורים בקלות, אם ימשיך במגמת ההשתפרות שלו, אסולין יאבק קשה על מקום בהרכב.
אוהד קדוסי, בשער השני דפק ספרינט לא מהעולם הזה, ויכולתי ממש לראות את הפרצוף של בנאדו שרדף אחריו והתייאש מאוד מהר, פרצוף של "עזבו אותי, אין לי סיכוי".
קדוסי חוזר לכושר חברים!
לגבי שחקני הספסל אני ארחיב על כמה:
ריאן אדלי, איזה גובה! הוא נראה כמו אבא שלהם במגרש. רואים שהוא אוהב לרדת לדשא, גולש ועשה עבודה לא רעה בכלל, יש לו חוזה ממני

זיו כבדה, שכחתי כבר איזה כושר משחק יש לו ואיזה מהירות וטצ' עדין. גם כבדה יקרא תיגר על ההרכב הראשון במהלך העונה.
אסולין, ניסים אין בכדורגל, לא התאמן עם הקבוצה ולכן אין תיאום בכלל.
למרות זאת הגיע למצב קורץ אבל ברגע האחרון משך את הכדור טיפה יותר מדי לפינה ומשם היה קשה, נאחל לו בהצלחה שהיא הצלחתנו.
בונפלד, מישהו יודע מה קרה לו?
מקווה שנהנתם מהסיכום שלי, תגובות יתקבלו בברכה