רביבו: "הפועל קבוצה טובה, אך נבוא מרוכזים כדי לנצח"
רביבו: "הפועל קבוצה טובה, אך נבוא מרוכזים כדי לנצח"
https://www.sport5.co.il/HTML/articles/ ... 65115.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- אימפריה באדום
- Title: crazyred
Re: רביבו: "הפועל קבוצה טובה, אך נבוא מרוכזים כדי לנצח"
אני אוהב את העטרף סביב הכרטיסים 
כמו מכבי חיפה בליגת האלופות

כמו מכבי חיפה בליגת האלופות

http://up201.נא להחליף שרת לתמונה- שרת זה מכיל וירוסים/up2/zjqnmkj2wrjy.gif" onclick="window.open(this.href);return false;
יאללה כל הכבוד דוד. צריך לבוא לנצח את הגועל תל אביב!
יאללה באר שבע!!
יאללה באר שבע!!
לכל אלה שמסכימים עם הרכב הגנתי במשחק הזה אני אומר : מי שיפחד - יפסיד !
זה בדיוק הזמן לשחק התקפי , לתת לקהל ליהנות ואני מאמין שבדרך זו גם ננצח.
השנה אנחנו לא ניקח אליפות כנראה , אז אני אומר בליגה בה ניצחון אחד שווה 3 תיקו שווה לשחק התקפי.כולם יצאו מורווחים מזה.דנילו ייצב את ההגנה ועם קצת יותר דבק וחיבור תהיה לנו הגנת ברזל שמאוד מקלה על הקישור להתעסק בחלק ההתקפי.
לא לפחד מהפועל תל אביב .רק התקפה תביא נקודות והנאה לקהל.
זה בדיוק הזמן לשחק התקפי , לתת לקהל ליהנות ואני מאמין שבדרך זו גם ננצח.
השנה אנחנו לא ניקח אליפות כנראה , אז אני אומר בליגה בה ניצחון אחד שווה 3 תיקו שווה לשחק התקפי.כולם יצאו מורווחים מזה.דנילו ייצב את ההגנה ועם קצת יותר דבק וחיבור תהיה לנו הגנת ברזל שמאוד מקלה על הקישור להתעסק בחלק ההתקפי.
לא לפחד מהפועל תל אביב .רק התקפה תביא נקודות והנאה לקהל.
[align=center]
GIFSoup[/align]

הרכב.
מערך: 4-4-2
הגנה: ערוכה כיהלום, או קו אחד כשצמד הבלמים מעט אחורה בקו. ימני - אוקוגו. שמאלי - הרוש. בלמים - מוריירה ופרגל. בגלל יכולת הנעת המשחק של פרגל הייתי ממקם אותו כקדמי, אך כנראה שגם מוריירה ניחן ביכולת דומה.
קישור: כנף ימין - קבדה/אלקיים/מליקסון (עדיפות שלי קבדה). כנף שמאל - מסיקה/מליקסון (עדיפות שלי מסיקה). קשר אחורי - אופיר/שן (בחרו אתם). קשר מאחורי החלוץ - רביבו.
התקפה: קדוסולין.
על הספסל: דוידי, אלקיים, אילוז, קידר, מליקסון. אגב כמה שחקנים יכולים להיות רשומים בסגל?
מערך: 4-4-2
הגנה: ערוכה כיהלום, או קו אחד כשצמד הבלמים מעט אחורה בקו. ימני - אוקוגו. שמאלי - הרוש. בלמים - מוריירה ופרגל. בגלל יכולת הנעת המשחק של פרגל הייתי ממקם אותו כקדמי, אך כנראה שגם מוריירה ניחן ביכולת דומה.
קישור: כנף ימין - קבדה/אלקיים/מליקסון (עדיפות שלי קבדה). כנף שמאל - מסיקה/מליקסון (עדיפות שלי מסיקה). קשר אחורי - אופיר/שן (בחרו אתם). קשר מאחורי החלוץ - רביבו.
התקפה: קדוסולין.
על הספסל: דוידי, אלקיים, אילוז, קידר, מליקסון. אגב כמה שחקנים יכולים להיות רשומים בסגל?
שיט. קבדה שוחרר. שוב, לדעתי זאת טעות. אדליי צפוי להיות שחקן מקומי.
בהתאם תיקונים להרכב ולספסל. מליקסון - כנף ימין (במקום קבדה). על הספסל בונפלד ואדליי (במקום מליקסון וקידר). אם אפשר עוד שניים בספסל אז הייתי שם את נאסר/אסולין (משה) ופדידה.
בהתאם תיקונים להרכב ולספסל. מליקסון - כנף ימין (במקום קבדה). על הספסל בונפלד ואדליי (במקום מליקסון וקידר). אם אפשר עוד שניים בספסל אז הייתי שם את נאסר/אסולין (משה) ופדידה.
לדעתי ההרכב הכי טוב לתל אביב זה...
שוער:קאלה
מגן ימני:אביתר אילוז
בלמים:דנילו מורירה, פאבל פירגל
מגן שמאלי:ארז מסיקה
קשרים אחורים:אייל שן, יוסי אופיר
קשר ימני:דוד רביבו
קשר שמאלי:מאור מליקסון
חלוצים:ליאור אסולין,קדוסי/החלוץ הזר שיבוא.
ההרכב הכי טוב!!!
שוער:קאלה
מגן ימני:אביתר אילוז
בלמים:דנילו מורירה, פאבל פירגל
מגן שמאלי:ארז מסיקה
קשרים אחורים:אייל שן, יוסי אופיר
קשר ימני:דוד רביבו
קשר שמאלי:מאור מליקסון
חלוצים:ליאור אסולין,קדוסי/החלוץ הזר שיבוא.
ההרכב הכי טוב!!!
האדום ?
ארז מסיקה מגן למרות שהוא יכול לשחק שם כבר ראינו שמאז ששמעון הרוש יצא מול רמת גן כל ההתקפות שלהם באו מהצד של מסיקה הוא איטי מדי בשביל להיות מגן !
זה שי !
ארז מסיקה מגן למרות שהוא יכול לשחק שם כבר ראינו שמאז ששמעון הרוש יצא מול רמת גן כל ההתקפות שלהם באו מהצד של מסיקה הוא איטי מדי בשביל להיות מגן !
זה שי !

אסולין חייב לדעתי לפתוח נגד הפועל ת"א. הוא מת להבקיע נגדם. הוא יבוא עם הרבה נחישות.
אנחנו צריכים לנצח באמצע ויש לי תחושה שגם ננצח באמצע המגרש אייל שן ויוסי אופיר לדעתי הרבה יותר אגרסיבים וטובים מאשר נתכאו וידין
מה גם שבאגפים אנחנו כמעט בתיקו וזה יהיה מעניין מליקסון ורביבו מהצד שלנו מול זנברג וורמוט הולך להיות חם
זה שי !
מה גם שבאגפים אנחנו כמעט בתיקו וזה יהיה מעניין מליקסון ורביבו מהצד שלנו מול זנברג וורמוט הולך להיות חם
זה שי !

אז נגיד אתה פותח אם שמעון הרוש מי יוצא מהקישור??זה שי ! כתב:האדום ?
זה שי !
יוסי אופיר אייל שן רביבו מילקסון מסיקה
והכל נגיד שאתה פותח אם שני חלוצים!!
מי לדעתך יצא מהקישור?
טוב מאוד.
כשחושבים על נצחון, הוא יבוא... כשחושבים על תיקו, מפסידים...
כשחושבים על נצחון, הוא יבוא... כשחושבים על תיקו, מפסידים...
לא יודע למה, אבל ניראה לי שעזורי יחליט דווקא לשחק 4-5-1.
במצב כזה הייתי עדיין שם את אוקונגו במקום אילוז בצד ימין של ההגנה ואילו בקישור:
----- שן - אופיר-----
מסיקה---------מליקסון
------רביבו------
רביבו ומליקסון יכולים גם להתחלף בתפקידים ולגוון את משחק ההתקפה של הקבוצה.
בחוד אני נוטה להעדיף את קדוסי על פני אסולין.
לפני שיתחילו תלונות על השיטה הזאת - לא לשכוח שהרבה פעמים 4-5-1 יכול להיות יותר יעיל וקטלני מ4-4-2. יש לנו מגוון רחב של שחקנים איכותיים דווקא באמצע (מה שאי אפשר להגיד על ההתקפה שלנו) וחבל שלא לנצל את זה גם אם יהיה פחות חלוץ אחד. גם ככה אסולין וקדוסי דורכים אחד על המשבצת של השני ולא משלימים זה את זה - אז חבל על מקום של אחד מהם שיכול לתת לנו יתרון באמצע ולשחרר את רביבו ומליקסון לפעולות יותר התקפיות.
----- שן - אופיר-----
מסיקה---------מליקסון
------רביבו------
לפני שיתחילו תלונות על השיטה הזאת - לא לשכוח שהרבה פעמים 4-5-1 יכול להיות יותר יעיל וקטלני מ4-4-2. יש לנו מגוון רחב של שחקנים איכותיים דווקא באמצע (מה שאי אפשר להגיד על ההתקפה שלנו) וחבל שלא לנצל את זה גם אם יהיה פחות חלוץ אחד. גם ככה אסולין וקדוסי דורכים אחד על המשבצת של השני ולא משלימים זה את זה - אז חבל על מקום של אחד מהם שיכול לתת לנו יתרון באמצע ולשחרר את רביבו ומליקסון לפעולות יותר התקפיות.
הפועל אני כבר משתגע
מסכים, זה בדיוק ההרכב זצריך לעלות.8red כתב:לא יודע למה, אבל ניראה לי שעזורי יחליט דווקא לשחק 4-5-1.
----- שן - אופיר-----
מסיקה---------מליקסון
------רביבו------
רק חייב שעזורי יכניס להם לראש טוב טוב, התקפה התקפה התקפה!!
רק אהבה תנצח...