מאז שהקהל של באר שבע הפך ל"בעל הבית של הקבוצה" באר שבע רק נפלה ולא הצליחה אני לא מכיר קבוצה בעולם שהחליפה כל כך הרבה מאמנים בתקופה כל כך קצרה
חלקו של כל אחד מאיתנו הוא בהרס של הקבוצה, איך יכול להיות אנשים שקוראים לעצמם אוהדים מבקשים את ראשו של המאמן אחרי 3 משחקי ליגה שהמשחק האחרון היה נגד אחת הקבוצות הטובות הליגה, סליחה על הביטוי אבל אתם טיפשים ובגללכם פועל לחץ על הקבוצה על המאמן ועל כל העיר, לא יכול להיות שקומץ של אוהדים מקיפים את רכבו של המאמן שדורשים ממנו להתפטר זו פשוט בושה, מאמן הוא בסופו של דבר בן אדם כמו כולנו יש לו רגשות, נראה כול אחד מהאוהדים שדורשים שיתפטר שיעמדו במקומו וירגישו מה הוא מרגיש נראה אותם מדברים, אומרים שמאמנים צריכים להיות חזקים ולא להתייחס לקהל אין דבר כזה בעולם זה לא קיים זה פוגע ולא משנה מה יגידו.
המועדון שלנו צריך שקט במקום לריב עם המאמן על כניסה לאימון כזה או אחר קחו את עצמכם הביתה ותגיעו רק לאימונים הפתוחים נקודה, אתם רוצים לתמוך בקבוצה כל הכבוד אתם מפנים מזמנכם הפנוי לבוא ולתמוך כל הכבוד, אבל צריך לכבד את רצון המאמן ורצון המועדון, כמו שאנחנו מצפים שיכבדו את הבקשות שלנו.
השקט הוא חשוב וגם אם נפסיד עוד משחקים זה לא אומר שהמאמן צריך לעוף הביתה, זה יבוא עם רק אנחנו נחליט שאנחנו רוצים שזה יבוא.
עוד דבר שממש הרגיז זה שאוהדים עשזבו את המגרש אחרי הגול השלישי זה פשוט גועל נפש עדיף שלא תבואו למשחקים הבאית תשארו בבית.
יש לי מנוי לשער 5 ואני רוצה להגיד לכול האוהדים שישבו בשער 5 כול הכבוד הם תמכו בקבוצה לאורך כל המשחק וככה זה צריך להיות כל הכבוד באמת רק שנמשיך ככה
אם מישהו יוכל להעביר את המסר הבא לעזורי אני ישמח:
"עזורי אנחנו מאמינים בך ווידעים שאתה יכול להוביל את הקבוצה קדימה, יש קומץ אוהדים כמו בכול קבוצה שהם טיפשים שבאים אל המגרש להוציא אמוציות וחושבים שהם יודעים יותר טוב מכולם, תנסה לא להתייחס אליהם למרות שזה קשה תתרכז רק במה שקורה במגרש כי אנחנו מאחוריך תמיד הרבה הצלחה ושנה יותר טובה מהשנה הקודמת"