הכל פתוח עוד לא מאוחר - טור חדש באתר

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

הכל פתוח עוד לא מאוחר - טור חדש באתר

שליחה על ידי yedidel »

article_detail.php?aid=203" onclick="window.open(this.href);return false;

כי ביחד זה אפשרי.

סמל אישי של משתמש
הסניגור האדום
Title: קרייזי-רד

Re: הכל פתוח עוד לא מאוחר - טור חדש באתר

שליחה על ידי הסניגור האדום »

צא לדרך חדשה עזורי יש עדיין זמן לשינוי עדיין לא מאוחר יש פגרה יש לך חופש פעולה.
ידידאל הפתגם "מכול מלמדיי השכלתי" תופס גם כאן. עזורי לפעמים הדברים מחוץ לבועה יכולים לתקן המון
דברים שבתוך הבועה.
ולנו האוהדים המציאות מאוד קשה גם אני מודה שאיני "מחזיק" מעזורי. אבל ברצינות איזה מאמן הצליח כאן בעשור האחרון?
כלים להצלחה לכולם היו אבל תוצאות אין!
באו נתקדם למרות הכול כי נמאס לבעוט בדלי כי נמאס לבכות ולהתבוסס בבנוניות ומטה. לא בגלל שאני אוהב או שונא אלא
בגלל שאין לנו קבוצה אחרת.

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

יותר מלעזורי, כדאי מאוד שאנחנו האוהדים נתחיל לצאת מהבועה.
כולם צריכים להרים ראשים וללוות את הקבוצה לכל מקום, אפשר להמשיך להיות גאים אבל קצת פחות גאוותנים.
תכלס, כמו שדורשים מהקבוצה שלנו "לעלות ליגה" אנחנו חייבים לעשות את זה קודם, בינתיים אנחנו מפגרים מאוד.

אחרי הפגרה יוצאים לדרך חדשה!
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

לך תגיד את זה לאוהד הממוצע ביציע, ניצן.
לצערי אנחנו במצב שהקבוצה סוחבת את הקהל על הגב שלה ולא להיפך ואני לא רואה שזה ישתנה בקרוב.
הפעם האחרונה שראיתי את הקהל שלנו מעודד משחק שלם היה דווקא באולם הכדורסל של חולון, במשחק מס' 5 בסדרה הזכורה ההיא.
והיום? אני מתבאס כל פעם מחדש לראות את קהל ההמונים הזה שמגיע לשער חמש ואחרי רבע שעה בערך (ואני לארג' איתם) משאיר את אותם ה15-20 איש הקבועים להוציא את הגרון לבד, אבל כשצריך לקלל את השופט או לשרוף את העיר שממנה באה הקבוצה היריבה - פתאום כולם מתעוררים.
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

"אז בואו נתחיל את השינוי, גם אם זה לא אצלנו, זה אצל החבר ליד ביציע. נסביר לו את האמת - הפועל ב"ש סתם קבוצה. היא לא פחות נאיבית מאשדוד, לא יותר מוכשרת ממכבי פ"ת ולא יותר מגובשת מהפועל חיפה. זאת קבוצה שבעשור האחרון התעקשה תמיד לבעוט בדלי מתי שאפשר ובעיקר הוציאה את המינימום מכל מצב."

לך באמת תסביר להם את זה, אחרי שכל הקיץ מפמפמים להם בראש שהולכת להיות פה קבוצת כוכבים למקומות 2-4 מינימום..

האמת העירומה (באופן יחסי), היא שיש כאן קבוצה עם תקציב שחקנים של כעשרה מליון ש"ח (סטנדרטי לחלוטין), עם מיקום ריאלי של מקומות 5-7..
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

שלח תגובה