המועדון ויניב אלול יגיעו ככל הנראה לבית משפט

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
אריק
Title: קרייזי-רד
יצירת קשר:

המועדון ויניב אלול יגיעו ככל הנראה לבית משפט

שליחה על ידי אריק »

"ידיעות הנגב" מפרסמים סיפור מעניין בנוגע לשחרורו של יניב אלול מהקבוצה.
כידוע, הצוות המקצועי לא בונה על יניב אלול לעונה הקרובה ומעוניין לשחרר אותו ולשדך
לו קבוצה אחרת. שכרו של יניב אלול מוערך בכ-600,000 ש"ח ברוטו לעונה. לטענת הקבוצה
ניסו לשדך לאלול את הפועל רעננה,אח"י נצרת והפועל אשקלון אך השחקן טירפד את המהלכים
וסירב לעבור לאחת הקבוצות. עוד נכתב כי אלונה ברקת הסכימה לממן חצי מהחוזה, כלומר 300,000 ש"ח
ע"מ שהמעבר ייצא לפועל אך אלול לטענתם טירפד זאת. ע"פ חוק הבקרה התקציבית, במידה והמועדון
מנסה להשתחרר משחקן אך מנגד השחקן מטרפד/מסרב לעבור קבוצה אפשר לתבוע את השחקן ולקצץ
בשכרו. בהנהלת הקבוצה פנו לבקרה התקציבית בבקשה לקצץ בשכרו של יניב אלול כיוון שמנע את מעברו
לאחת הקבוצות שציינתי. יניב אלול המיוצג ע"י עו"ד חן בוכניק והפועל ב"ש ייפגשו ככל הנראה בביהמ"ש
שיקבע האם דרישת המועדון מוצדקת או לא.

דעתי האישית היא שיש כאן בעיה בשני הצדדים. מצד אחד ליניב אלול היה חוזה לשנתיים והוא נכפה על
גיא עזורי למרות שאם עזורי היה מתעקש היו מוצאים לאלול קבוצה כבר בתחילת העונה ולא מצרפים אותו
לסגל. מצד שני יש שחקן שמתעקש לשחק במקום שהוא לא רצוי בו, לטעמי מסיבות הקשורות במרחק מהבית
ובחוסר רצון לצאת מהעיר. אם שידכו לאלול את רעננה או אשקלון בשכר דומה אני לא מבין למה הוא לא
מוכן לעבור, אלא אם כן הוא מתכוון לפרוש בסיום העונה ואין לו כוונה להמשיך לשחק. אני מבין שקשה לנסוע
למרכז יום יום כשיש לך משפחה ובמיוחד שהשכר הוא זהה אבל פה כבר נשאלת השאלה עד כמה הוא רוצה
לשחק או שאין לו בעיה להיות רוני רוזנטל/רונן חרזי שמיובשים ביציע אבל המשכורת דופקת. מנגד, יש כאן
התנהלות ניהולית ומקצועית לקויה הרי מדובר בשחקן הרביעי (בנגורה,טאצ'י,כבדה ואלול) שחתום על חוזה,
עבר מחנה אימונים ונמצא כלא מתאים. יש מקרים בהם ההנהלה צריכה לשאת בתוצאות הנובעות מהתנהלות
מקצועית לקויה ולהחזיר את הכדור למאמן. אני בטוח שגיא עזורי רוצה לפנות תקציבים לקראת ינואר לכן
אלול,כבדה ו-2 זרים שוחררו, אבל גם מאמן צריך לפעמים לאכול את הדייסה שבישל ולהסתדר עם מה שבנה.

סמל אישי של משתמש
nitsande

Re: המועדון ויניב אלול יגיעו ככל הנראה לבית משפט

שליחה על ידי nitsande »

א. התנהלות שכותית של הנלת הפועל ב"ש שלא לומר מבזה! ככה להתיחס לשחקן בית של המועדון שנתן מעצמו כל כך הרבה משך השנים? (בלי קשר לדעה על היכולת המקצועית שלו).
לדעתי שוב המועדון מראה לנו שלא עשינו אפילו חצי צעד קדימה מימי ז'ינו העליזים...
ומבחינת עזורי כבר גילינו שלבחור אין שום סנטימנטים לפנקס הצ'קים של אלונה...

ב.התנהגות ילדותית ולא פחות בזויה מצד יניב אלול, שלא מפסיק לשחק משחקי כוח עם ההנהלה עונה שנייה ברציפות.
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
מוטי
Title: There is only one queen

שליחה על ידי מוטי »

חברים אני לא אוהב את יניב אלול אבל, לשם שינוי הוא צודק!
הוא ביסס את חייו לשנתיים הקרובות ומעבר על החוזה שעליו הוא חתם (מוצדק או לא מוצדק זו לא השאלה ברגע שהקבוצה חותמת נגמר הסיפור) והוא רוצה את מלוא השכר.

הקבוצה צודקת רק אם הוא באמת הכשיל את העיסקה. קראתי ב"כל הנגב" שהקבוצה ורעננה התחלקו שווה בשווה בשכר והוא לא היה מוכן לחתום בגלל שרעננה לא סיפקה לו החזרי נסיעות. אם כך המצב אז זו באמת קטנוניות של אלול שמגיע לו כי זו כבר הכשלה. החזרי נסיעות זה בערך 2500 ש"ח ועם חוזה של 600 אלף ש"ח בשנה, כלומר 50 אלף ש"ח לחודש זה אפשרי.
מנוי כבר יש לך?
http://www.facebook.com/events/371064749626148/" onclick="window.open(this.href);return false;

[pre]הקהל לא מקלל, אני אוהב את הפועל[/pre][font=Arial][/font]

סמל אישי של משתמש
אדומתוק

שליחה על ידי אדומתוק »

רק תסביר לי איך זה שיניב אלול מגיע לסכומים כאלה?....מי האחראי?ולך יניב כל הכבוד שהוצאת סכומים כאלה מחבורה של פראירים!!!

סמל אישי של משתמש
messiah
Title: חלילוביץ' ליד כדור הקרן

שליחה על ידי messiah »

אדומתוק כתב:רק תסביר לי איך זה שיניב אלול מגיע לסכומים כאלה?....מי האחראי?ולך יניב כל הכבוד שהוצאת סכומים כאלה מחבורה של פראירים!!!
אשכרה כל הכבוד...אחד הבלמים הביזיוניים שהמועדון הזה ידע בעשור האחרון מקבל משכורות של אנשי
הייטק ומדענים באוניברסיטה,ביזיון.
יניב אלול,ויסלח לי האדם באופן אישי(כי אני בטוח שברמה האישית הוא בחור נהדר),מסמל את כל מה שהיה
חרא במועדון הזה מתקופת ז'ינו ועד שהגיעה ברקת - שכונתיות,חוסר מקצוענות,חולשה,שאיבת כספים הרבה
מעבר למגיע וכו'.

אני מאחל ליניב אלול בהצלחה איפה שהוא לא ישחק ורק בריאות לו ולכל משפחתו,מי יתן והוא יבדה את דבריי
ויוכיח שהוא בלם ראוי בליגת העל (בקבוצה אחרת)

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

מוטי כתב:חברים אני לא אוהב את יניב אלול אבל, לשם שינוי הוא צודק!
הוא ביסס את חייו לשנתיים הקרובות ומעבר על החוזה שעליו הוא חתם (מוצדק או לא מוצדק זו לא השאלה ברגע שהקבוצה חותמת נגמר הסיפור) והוא רוצה את מלוא השכר.

הקבוצה צודקת רק אם הוא באמת הכשיל את העיסקה. קראתי ב"כל הנגב" שהקבוצה ורעננה התחלקו שווה בשווה בשכר והוא לא היה מוכן לחתום בגלל שרעננה לא סיפקה לו החזרי נסיעות. אם כך המצב אז זו באמת קטנוניות של אלול שמגיע לו כי זו כבר הכשלה. החזרי נסיעות זה בערך 2500 ש"ח ועם חוזה של 600 אלף ש"ח בשנה, כלומר 50 אלף ש"ח לחודש זה אפשרי.

אז תחליט, חביבי...כי אני יכול לומר לך בוודאות שאלול הכשיל ועוד איך כל ניסיון לשדך לו קבוצה, למרות שהובטח לו ששכרו ע"פ חוזהו ישולם עד הגרוש האחרון.

ומה ז"א "הוא רוצה את מלוא השכר"? איפה בכלל ראית שבמועדון ניסו לקצץ בשכרו?! הובטח לו כי שכרו ישולם עד הגרוש האחרון!!
nitsande כתב:א. התנהלות שכותית של הנלת הפועל ב"ש שלא לומר מבזה! ככה להתיחס לשחקן בית של המועדון שנתן מעצמו כל כך הרבה משך השנים? (בלי קשר לדעה על היכולת המקצועית שלו).
לדעתי שוב המועדון מראה לנו שלא עשינו אפילו חצי צעד קדימה מימי ז'ינו העליזים...
ומבחינת עזורי כבר גילינו שלבחור אין שום סנטימנטים לפנקס הצ'קים של אלונה...

ב.התנהגות ילדותית ולא פחות בזויה מצד יניב אלול, שלא מפסיק לשחק משחקי כוח עם ההנהלה עונה שנייה ברציפות.

תסלח לי מאוד, אבל ההתנהלות המבזה אינה של המועדון אלא של השחקן בלבד.
באים לשחקן ואומרים בא נפרד כידידים ותקבל את מלוא החוזה, אבל יש לו את עזות המצח לטרפד כל ניסיון משיקולי אינטרס צרים, אז מה בדיוק אתה מצפה מהמועדון?! כל יו"ר מועדון אחר, אפילו יעקב שחר הגדול, היה נוהג בצורה דומה ואף יותר מכך!!
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

שלח תגובה