כמה שטויות

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
נדב סגרון

כמה שטויות

שליחה על ידי נדב סגרון »

אני יושב מתחילת העונה וקוראה את כל השטויות האלה על שחקני בית וזה משגע אותי ..
תפסיקו כבר לבכות על שחקני בית כי אין לנו כאלה בטח שלא ברמה של ליגת העל זה לא הבעיה של הקבוצה שלנו תפסיקו להיתפס בשטויות.
-הקבוצות נוער שלנו חלשות מאוד לא משיגות שום דבר אז מאיפה אתם בדיוק רוצים שחקני בית טובים?
-נכון ליוסי אלקיים יש מקום בהרכב אין ספק אבל סבלנות הוא בן 20 תפסיקו להפוך כל ילד לכוכב ואז לא להבין למה בגיל 24 הוא שלוחי וניהיה שחקן מגעיל.
-תבינו אין היום סמלים ושחקני בית ברגע הראשון שהם יקבלו הצעה כנראה שהם יעזבו כמו בונפלד אילוז חלסב ועוד'.
-איזה אינטרס יש למאמן לפתח פה שחקני בית ולהשקיע לתווך ארוך?אם כבר במחזור השלישי קוראים לו להתפטר ושב15 שנה הוחלפו פה קרוב ל-30 מאמנים?באמת למה לו להשקיע לתווך ארוך וללכת הביתה במקום לנסות להשקיע לתווך הקצר ולקחת פחות סיכון ?אתם רוצים תווך ארוך ?רוצים שחקני בית? סבלנותתתתתתתתתתתתתתתתתתת לבנות לוקח זמן השאלה מה רוצים ?

ושלא תבינו אני גם כועס על גיא עוזרי ולא בגלל שהפסדנו לא באמת ציפתי שנעלה ליגה ונפתח בסערה עם 12 נקודות מ-12 נקודות באמת שלא, אלה בגלל כל השטויות שהוא עשה עם הזרים,השחרור מטופש של כבדה,הגב שהוא נותן לאיבתר ומסיקה בהרכב,ובעיקר על זה שהקבוצה לא ניראת מאומנת מכלל כמו בימי מרקו בלבול אבל מפה ועד לפתר מאמן במחזור 4? הגזמת זה מיותר ובטח שלא יביא תועלת בטח לא בתחום שחקני הבית והמחויבות שאתם כל כך רוצים.
תמונה

שלח תגובה