עמית בן שושן: יש לבאר שבע יתרון בגלל הביתיות
עמית בן שושן: יש לבאר שבע יתרון בגלל הביתיות
https://www.one.co.il/Article/145180.html" onclick="window.open(this.href);return false;

- אימפריה באדום
- Title: crazyred
Re: עמית בן שושן: יש לבאר שבע יתרון בגלל הביתיות
יאאלה שיגיע המשחק כבר..
כמה צופים נראה לך שיהיו ? ..
כמה צופים נראה לך שיהיו ? ..
http://up201.נא להחליף שרת לתמונה- שרת זה מכיל וירוסים/up2/zjqnmkj2wrjy.gif" onclick="window.open(this.href);return false;
לא בטוח כמה יהיה..אבל מה שבטוח שאת המשחק הזה אני יראה בטלויזיה
עד מתי? מרץ 08
עד מתי? מרץ 08

האיצטדיון יהיה מלא כמו נגד הפועל ת"א
רק אהבה תנצח...
נגד תל אביב לא היה בכלל מלא שער 6 היה חצי ריק כנ''ל שער3nitsande כתב:האיצטדיון יהיה מלא כמו נגד הפועל ת"א
לוחמה פסיכולוגית זולה ותו' לא.
תאמינו לי - בן שושן וכל החבר'ה של בית"ר באים לב"ש במטרה לנצח ואף אחד מהם לא מעלה על דעתו אפשרות של איבוד
נקודות כאן,במיוחד לא אחרי הנצחון על פ"ת שפתח להם מומנטום חיובי.
תאמינו לי - בן שושן וכל החבר'ה של בית"ר באים לב"ש במטרה לנצח ואף אחד מהם לא מעלה על דעתו אפשרות של איבוד
נקודות כאן,במיוחד לא אחרי הנצחון על פ"ת שפתח להם מומנטום חיובי.
בן שושן לא אמר שב''ש תנצח או שהם לא באים לנצח.
הוא סה''כ דיבר על העליונות שיש לב''ש בגלל הביתיות יותר נכון הקהל כי וסרמיל הוא לא כזה בית.
ואני נוטה להסכים איתו , כי אנחנו עם הגב אל הקיר והנק' חשובות לנו לא פחות מאשר להם ואני מאמין שנביא הכל ונשאיר את המצב העגום בצד ונלחם , ואם נשים גול בפוקס אז אפשר לנצח גם .
תלוי רק איך המשחק התפתח ולאן הוא יוביל , כולי תקווה שיהיה לטובתינו.
הוא סה''כ דיבר על העליונות שיש לב''ש בגלל הביתיות יותר נכון הקהל כי וסרמיל הוא לא כזה בית.
ואני נוטה להסכים איתו , כי אנחנו עם הגב אל הקיר והנק' חשובות לנו לא פחות מאשר להם ואני מאמין שנביא הכל ונשאיר את המצב העגום בצד ונלחם , ואם נשים גול בפוקס אז אפשר לנצח גם .

- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
עמית בן-שושן זוכר פשוט את הביקור האחרון שלהם בוסרמיל, בטרום העונה..
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
הבעיה היא שאני לא בטוח ששחקנים שלנו (ברובם) מרגישים שהם "חייבים" את הנקודות...danielys כתב:בן שושן לא אמר שב''ש תנצח או שהם לא באים לנצח.
ובקשר ל"אם נשים גול בפוקס" זאת גישה קצת תבוסתנית, כמו שכבר אמרתי ב"ש יכולה לנצח את המשחק הזה בלי שום פוקס.
הכל תלוי בשני שחקנים אם יופיעו או לא יופיעו.
רק אהבה תנצח...
שאמרתי גול בפוקס , התכוונתי שנכניס איזה גול משום מקום נניח מתפרצת או איזה מצב נייח, אז אפשר לבנות על בונקר. אין מה לעשות ביתר עדיפה עלינו כמעט בכל פרמטר במגרש, כולל המאמן ואולי גם בקהל [אך ורק כי הוא נגד הקבוצה, אבל אתזה נראה כבר בשני]
למרות שבמשחק הזה הלחימה של השחקנים עולה על התוצאה, לאור המחשקים הקודמים.
למרות שבמשחק הזה הלחימה של השחקנים עולה על התוצאה, לאור המחשקים הקודמים.