דף 1 מתוך 1

אלונה ברקת: "חלק מהביקורות אינן הוגנות"

נשלח: 05 אוקטובר 2009, 10:55
על ידי boy4ever_ever
הבעלים של הפועל ב"ש לא אוהבת את הנעשה סביב קבוצתה: "מה המבקרים רוצים? אין תשתית טובה מספיק. צריך להסתכל על העובדות האמיתיות, אנחנו מנסים לשפר דברים. אני מאמינה לגמרי בצוות שלי". 'מלכת המדבר' הפגועה, בראיון מהלב

https://www.ynet.co.il/articles/0,7340, ... 06,00.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Re: אלונה ברקת: "חלק מהביקורות אינן הוגנות"

נשלח: 05 אוקטובר 2009, 12:31
על ידי nitsande
ה' שמור לשוני מרע ושפתותיי מדבר מרמה, ולמקללי נפש תידום.
בע"ה אלונה תסתום הרבה פיו עד סיום העונה.

Re: אלונה ברקת: "חלק מהביקורות אינן הוגנות"

נשלח: 05 אוקטובר 2009, 14:07
על ידי bs war
"זה לא הוגן וגם לא ממש עוזר לדבר על שחקני בית ושחקני בית ולמה אין אותם. צריך להסתכל על עובדות אמיתיות ולהבין שכרגע אין תשתית טובה מספיק משום שלפני שהגעתי, היתה הזנחה של מחלקת הנוער. בשנתיים האחרונות השקעתי כספים גדולים בנוער, אבל ייקח זמן עד שיראו את הפירות. בינתיים, המחלקה לא הצליחה להצמיח שחקנים צעירים שמתאימים לליגת העל וצריך להגיד את זה בהגינות מלאה".

"לקבוצות כמו בית"ר ירושלים, בני יהודה והפועל חיפה יש יתרון עלינו כי הבסיס רץ שם מגילאי נוער ובסופו של דבר יראו את זה גם אצלנו בעוד כמה שנים. עובדה נוספת היא שגם שחקני בית ותיקים יותר ששחררנו, משחקים בליגות נמוכות יותר ולא בליגת העל וזה אומר משהו".


התשובה המלאה לכל אותם אוהדים ששואלים כל יום למה אין פה שחקני בית.

ורק נוסיף שב- 10 השנים האחרונות כל שחקן בית מוכשר נמכר ע"י ז'ינו (בניון, ברדה, אלמוג כהן, חן עזרא והרשימה עוד ארוכה).