אם אני שחקן מכבי חייפה ובעוד 4 ימים אני נוסע ל"דלה אלפי" למשחק של אולי פעם בחיים מול קבוצה שעד היום ראיתי רק בערוץ 5 ( או ב 5 hd ) אני מעדיף לשמור על הרגליים...
הגליץ הראשון שיפחיד אותי יגרום לי לתת 60-70 אחוז מהיכולת.. לא אכפת לי לי להפסיד בקטנה 1 או 2 אפס.. העיקר לא לפספס את המשחק הזה שאולי גם יפתח לי פתח לקריירה אירופאית...
מה שלא קיבלנו מול הפועל ת"א 4 ימים לפני רינג'רס.. חייב לקרות בשבת!!!!
אני לא אומר - "לפתוח חזק" .. אני אומר : לפתוח אגרסיבי ולתת לחייפה הרגשת מלחמה - ועל הדרך להדליק את הקהל הבייתי שידחוף!!!
לגמור את המחצית מבחינתי עם 4 צהובים ושחקן חייפאי שיורד מהדשא לטיפול ולא חוזר...
לעצבן את קטן ובוקולי שיצא להם האויר...
להלחיץ את אלישע לוי לשמור על ה"כוכבים שלו" ליום אחר...
לא רוצה לתת להם חשק לשחק כדורגל - לתת להם פנטזייה לסיים בריאים..
אם נפסיד למרות הכל - לא אכעס על אף אחד...אמחא כפיים ואצדיע לגיבורים שלי!
אם נראה פחדנים ש"עושים כבוד" וחיים באופוריית פסטיבל ביית"ר... אשרוק בוז בסיום!
שיהיה לחייפה המון בהצלחה. אחרי שבת.
אם הייתי שחקן מכבי חיפה...
- kamasutrance
- Title: This Is Terner
- יצירת קשר:
אם הייתי שחקן מכבי חיפה...
נערך לאחרונה על ידי kamasutrance ב 13 אוקטובר 2009, 02:02, נערך פעם 1 בסך הכל.
Re: אם הייתי שחקן מכבי חייפה...
מסכים ללא ספק - אולי חלק לא יסכימו איתי,אבל אני חושב שההיעדרות של גולסה וגאדיר מהמשחק נגדינו היא ממש לא מקרית.
בחיפה מעדיפים "לסכן" משחק חוץ לא פשוט בב"ש ולשמור את גולסה וגאדיר כשירים למשחק בטורינו.
לא חושב שנראה את חיפה מתאבדת על המגרש אלא חיפה זהירה ורכה שתשמור על הרגליים שלה.
הדבר היחיד שמפחיד אותי בחיפה ביום שבת הוא שלומי ארבייטמן - לדעתי אם ננבור טוב טוב בהיסטוריה שלו,נגלה שאין משחק
נגד ב"ש שבו הוא לא כבש. תבדקו את זה
בחיפה מעדיפים "לסכן" משחק חוץ לא פשוט בב"ש ולשמור את גולסה וגאדיר כשירים למשחק בטורינו.
לא חושב שנראה את חיפה מתאבדת על המגרש אלא חיפה זהירה ורכה שתשמור על הרגליים שלה.
הדבר היחיד שמפחיד אותי בחיפה ביום שבת הוא שלומי ארבייטמן - לדעתי אם ננבור טוב טוב בהיסטוריה שלו,נגלה שאין משחק
נגד ב"ש שבו הוא לא כבש. תבדקו את זה

Re: אם הייתי שחקן מכבי חייפה...
אני גם חושב שצריך לעצבן את קולאוטי זה באמת יפגע בירוקים (אבל של מנשנגלאדבך...)kamasutrance כתב:
לגמור את המחצית מבחינתי עם 4 צהובים ושחקן חייפאי שיורד מהדשא לטיפול ולא חוזר...
לעצבן את קטן וקולאוטי שיצא להם האויר...
להלחיץ את אלישע לוי לשמור על ה"כוכבים שלו" ליום אחר...
.
Re: אם הייתי שחקן מכבי חיפה...
אחלה טקטיקה, אולי בדרך אם אפשר נשבור לרומן פץ את הרגל ונצעק למאמן זיינתי אותו...
וכשזה לא יעבוד נקווה שהשחקנים יתחילו קטטה המונית. לחמן היה גאה בטופיק כזה.
כדורגל הוא מרכיב של יכולת, יצירתיות, רצון ונחישות לא של מי יותר חזק (במכות)...
אפשר לדרוש שהשחקנים יעלו בסערה, אפשר לדרוש מהשחקנים להראות אש בעיניים ולהסתער באמוק על כל כדור אבל לדרוש גליצ'ים חריפים ו"ושחקן חייפאי שיורד מהדשא לטיפול ולא חוזר" זה קצת לא קשור לכדורגל.
אני מעדיף שהשחקנים שלנו יעלו בנחישות שאיתה עלו למשחק מול בית"ר, ואז כל תוצאה תיתקבל בברכה.
אפשר לדרוש שהשחקנים יעלו בסערה, אפשר לדרוש מהשחקנים להראות אש בעיניים ולהסתער באמוק על כל כדור אבל לדרוש גליצ'ים חריפים ו"ושחקן חייפאי שיורד מהדשא לטיפול ולא חוזר" זה קצת לא קשור לכדורגל.
אני מעדיף שהשחקנים שלנו יעלו בנחישות שאיתה עלו למשחק מול בית"ר, ואז כל תוצאה תיתקבל בברכה.
רק אהבה תנצח...
- kamasutrance
- Title: This Is Terner
- יצירת קשר:
תדרוש 100 אחוז.. תקבל אולי 70.. תדרוש 200 אחוז.. תקבל 120.. זו השאיפה..חחחחnitsande כתב:אחלה טקטיקה, אולי בדרך אם אפשר נשבור לרומן פץ את הרגל ונצעק למאמן זיינתי אותו...
לא התכוונתי שהשחקנים יעלו עם אלות....אלא עם אש בעיניים...
קולאוטי = הכוונה לבוקולי...חחחח
אנחנו יותר מידי מתעסקים בקבוצה היריבה. כמו שאמרת, צריך לעלות כמו שעלינו מול בית"ר למחצית הראשונה. לא צריך לעניין אותנו אם זה גאדיר, גולסה, באדיר או חסה, וגם לא אם זה הירוקים מחיפה או אלו ממנשנגלאדבך.
- dardasmiley
אני דווקא חושב שעזורי צריך לקחת שחקן כמו שן ו"להקריב" אותו. כל פעם ששחקן יריב חוטף כדור שן צריך לרדוף אחריו באמוק ולחתוך לו את הרגליים. שניים שלושה גליצ'ים כאלה ותראו את השחקנים של חיפה עומדים בקרן עם דמעות.
וכל אלה שיקפצו ויגידו שזה אנטי כדורגל, גם לשחק בונקר מחצית שלמה זה אנטי כדורגל ועשינו את זה כדי לנצח!
כל מה שישאיר את הנקודות אדומות במשחק הזה תופס לדעתי!!!!
וכל אלה שיקפצו ויגידו שזה אנטי כדורגל, גם לשחק בונקר מחצית שלמה זה אנטי כדורגל ועשינו את זה כדי לנצח!
כל מה שישאיר את הנקודות אדומות במשחק הזה תופס לדעתי!!!!
מסכים באופן כללי, אבל חושב שעם כל הכבוד לצ'מפיונס ליג (ויש כבוד רב!), חיפה לא תבוא להעביר בבאר שבע סתם ערב של כדורגל.
גולאסה ובאדיר לא ישחקו? הספסל שלהם מספיק עמוק בשביל לעשות גם להרכב הראשון של הפועל ב"ש בעיות לא קטנות.
אבל בהחלט מסכים עם משיח - הראש שלהם יהיה בטורינו והם ישחקו די זהיר.
ובכלל - לדעתי חיפה שונה לגמרי מבית"ר. בית"ר באו לכאן מנופחים ויצאו עם הזנב בין הרגליים ועם 0 נקודות. אם מישהו בחיפה ראה את המחצית הראשונה של באר שבע נגד בית"ר, הוא בטח יעבוד על שאננות (אם וכאשר תהיה) במועדון החיפאי.
קל זה לא יהיה אבל אנחנו עם הקבוצה שלנו.
גולאסה ובאדיר לא ישחקו? הספסל שלהם מספיק עמוק בשביל לעשות גם להרכב הראשון של הפועל ב"ש בעיות לא קטנות.
אבל בהחלט מסכים עם משיח - הראש שלהם יהיה בטורינו והם ישחקו די זהיר.
ובכלל - לדעתי חיפה שונה לגמרי מבית"ר. בית"ר באו לכאן מנופחים ויצאו עם הזנב בין הרגליים ועם 0 נקודות. אם מישהו בחיפה ראה את המחצית הראשונה של באר שבע נגד בית"ר, הוא בטח יעבוד על שאננות (אם וכאשר תהיה) במועדון החיפאי.
קל זה לא יהיה אבל אנחנו עם הקבוצה שלנו.
אגב יובנטוס - שוב אני ניזכר בשלט הענק של האוהדים שלהם בגמר הצ'מפיונס מול מילאן - מנצ'סטר 2003 (הפסד בפנדלים), שאמר:
"על המגרש - 11 לוחמים!"
בואו נקווה שזה גם מה שנקבל מהשחקנים שלנו בשבת הקרובה.
"על המגרש - 11 לוחמים!"
בואו נקווה שזה גם מה שנקבל מהשחקנים שלנו בשבת הקרובה.
הפועל אני כבר משתגע
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
אנחנו לא הראשונים ולא האחרונים שמקבלים את חיפה משחק לפני משחק באירופה, כך שמן הסתם הם כבר התחסנו במובן מסויים, ופיתחו אסטרטגיות התמודדות עם טקטיקות שכאלו (כמו למשל "הכשרת" גרזן משלהם שייצר איזשהו סוג של מאזן אימה, ולא חסרות עוד..)
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר