אני לא יודע מה איתכם אבל אני מאוד מאוכזב מהמשחק אתמול.
הרבה אוהדים שראו אותי אחרי המשחק מאוכזב אמרו לי גל מספיק היינו נגד מכבי חיפה!
אין לי ספק שחיפה קבוצה יותר טובה מאיתנו אבל עם מכבי חיפה משחקת נגד באירן מינכן הגדולה ומול בורודו ששתי הקבוצות האלו עולות על חיפה ב20 דרגות וחיפה עומדת מולם טוב מאוד אז גם באר שבע בוסרמיל יכולה לעמוד מול מכבי חיפה עם הייתה יותר התלהבות במשחק, אם היינו באים ושוברים להם את הרגליים בפתיחה, אם המורה לספורט היה מכין תוכנית משחק כמו שצריך אז כן יכלנו לנצח את חיפה.
אתמול חיפה שיחקה בהילוך ראשון, הם שיחקו בהליכה ועשו לנו בית ספר אני לא מתבייש להגיד חיפה עשו לנו בית ספר ואם קדוסי היה מכניס את הגול שהוא בעט לקורה היינו שודדים 2 נקודות ממכבי חיפה.
לא יכול להיות שאוהדים של חיפה עושים לנו אולה ששחקני מכבי חיפה מתמסרים ואף שחקן לא רץ באטרף לכדור ויקבל כרטיס צהוב, איפה המלחמה? איפה הכבוד לסמל? איפה הכבוד ל10 אלף צופים?בעיני זאת השפלה.
אני זוכר ימים שהשחקנים של באר שבע נלחמו עד הדקה ה90 ללא קשר לתוצאה ולקבוצה, היו ימים שהיינו בליגה השניה נגד קבוצות מליגת העל והשחקנים נילחמו כמו גברים, אתמול חיפה בהילוך ראשון עשו לנו קרקס ולאף אחד לא אכפת.
מה גם שאני קורא בוואלה שבבאר שבע לא מתרגשים מההפסד למכבי חיפה, ב-ו-ש-ה, אם מכבי חיפה היו באים לפה ונותנים 100 אחוז ובאר שבע היו נותנים 100 אחוז וחיפה הייתה מנצחת 5-0 הייתי מוחא כפיים לשחקנים אבל חיפה לא שיחקה אתמול ובאר שבע בכלל לא באה למשחק.
העידוד בסוף המשחק היה טעות,זה מראה לשחקנים שמותר להפסיד ויעודדו אותם גם בלי שהם יתנו 100 אחוז.
אתמול אני חושב זאת הייתה הפעם הראשונה בחיים שלי שהתביישתי בקבוצה.
אכזבה ענקית!!!
Re: אכזבה ענקית!!!
תזכיר לי?גל סרוסי כתב: אני זוכר ימים שהשחקנים של באר שבע נלחמו עד הדקה ה90 ללא קשר לתוצאה ולקבוצה
ב10 שנים האחרונות כל משחק נגד קבוצה צמרת שיחקנו מולם שווה בשווה ואפילו היינו עדיפים, וברוב הפעמיים הפסדנו אבל יצאנו מאוכזבים כי היינו שווים הרבה יותר, העונה גם נגד הפועל ת"א וגם נגד מכבי חיפה הם עשו לנו בית ספר במשך 85 דק בערך
?????????????גל סרוסי כתב:ב10 שנים האחרונות כל משחק נגד קבוצה צמרת שיחקנו מולם שווה בשווה ואפילו היינו עדיפים, וברוב הפעמיים הפסדנו אבל יצאנו מאוכזבים כי היינו שווים הרבה יותר, העונה גם נגד הפועל ת"א וגם נגד מכבי חיפה הם עשו לנו בית ספר במשך 85 דק בערך
חוץ מעונת 2003/4, עם נצחונות יפים על מכבי חיפה, הפועל ת"א ובית"ר בליגה ובגביע, היינו מתבטלים כמעט כל עונה מול הקבוצות האלה. הפסדנו מול מכבי חיפה 3-1,3-2,4-1,4-2 וכאלה תוצאות דומות.
ותדייק, נגד חיפה שיחקנו שווים 45 דקות ראשונות ועשו לנו בית ספר (או יותר נכון לא הגענו) 45 דקות הבאות.