דף 1 מתוך 1

כמה נקודות על אתמול- משחק וקהל

נשלח: 18 אוקטובר 2009, 20:08
על ידי oran
1.שיחקנו נגד הקבוצה הטובה בארץ, שנמצאת בכושר הכי טוב שקבוצה ישראלית הייתה בשנים האחרונות, הבאנו מחצית ראשונה עם כדורגל מצויין,אבל מה שאיכזב אותי זה ששוב מחצית שניה (מדקה 60) אנחנו פשוט לא קיימים על המגרש ומה שעוד יותר איכזב אותי זה שב-3-1 השחקנים כאילו וויתרו על המשחק בעוד הקהל ממשיך לעודד, מהגול השלישי של חיפה עד לסיום היו 20 דקות, ב-20 דקות האלה לא עשינו כלום על המגרש.

2. סליחה אבל המאמן שלנו לא יודע לנהל משחק, אתה רואה הקבוצה בפיגור 2-1 ולא מתפקדת תעשה כבר חילוף, צריך שינוי, למה לחכות ל-3-1? ואם כבר עשית חילופים למה להוציא את אסולין-רביבו-קדוסי שהם היחידים בנוסף למליקסון שיכולים להביא את השינוי? לא חוכמה לזרוק 3 ילדים בפיגור 3-1 ולהגיד להם לכו ותעשו את השינוי.

3. בפעם המי יודע כמה, כל הכבוד לכל מי שהרים את התפאורה הנהדרת אתמול, אני שמח שהכל היסתדר בין האירגונים ועוד יותר שמח ששני הדגלים ירדו אחד אחרי השני (כמו שהיה צריך.. זאת הייתה תפאורה נהדרת).


4. הפריע לי מאוד החוסר תיאום בפתיחה ושוב למה מתחילים לשיר הרבה לפני שהשחקנים עולים, זה יצר בילבול בשער 5 ובכל האיצטדיון, צריך להיות מסוכרנים ולא רק בגלל שאחד מאלה שעומדים על המעקה בא לו לשיר "יאללה הפועל" לעשות את זה, אחר כך באדום עולה עולה... בכלל לא היה תיאום לא רק בין השערים אלא אפילו בשער 5 עצמו.

Re: כמה נקודות על אתמול- משחק וקהל

נשלח: 18 אוקטובר 2009, 20:14
על ידי tomerno
1.ב"ש שיחקה יפה מאוד ואני נהנתי
2.המאמן שלנו על הפנים!
הוא הכניס מאוחר מדי ואני מאמין שאם הוא היה מוציא את אסולין בדקה נורמלית או לפחות מעלה אותו קדימה היה לנו יותר טוב.
3.התפאורה הכי טובה בארץ
4.צודק

Re: כמה נקודות על אתמול- משחק וקהל

נשלח: 18 אוקטובר 2009, 20:48
על ידי RedRock
מסכים עם כל מילה ומילה אורן :)