כתבה על ב"ש
כתבה על ב"ש
מי שמעוניין בעוד כ 20 דקות (23:35)כתבה בתכנית ליגה משלנו (ערוץ הספורט 55) על המשחק של ב"ש אתמול ובכלל...
תהנו
תהנו
רק אהבה תנצח...
- הפועל_מלחמה
Re: כתבה על ב"ש
אני חושב שהמאמן לא צריך לסבול את המפגרים האלה כל פעם שהוא יוצא זאת פשוט בושה הוא בן אדם כמו כולם הוא צריך לצאת לדעתי מסביב ולא דרך הכניסה למועדון זה מוריד ממנו הרבה לגבי ההצלחה של הקבוצה שקט למאמן זה שקט לקבוצה
שחסרי החיים האלה ילכו לצעוק במקום אחר יש ילד בן 14 שלא יודע מה זה כדור בכלל שצועק למאמן שהוא לא יודע לאמן זה מצחיק וזה גועל נפש
שחסרי החיים האלה ילכו לצעוק במקום אחר יש ילד בן 14 שלא יודע מה זה כדור בכלל שצועק למאמן שהוא לא יודע לאמן זה מצחיק וזה גועל נפש
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
מדובר בקומץ הרע והמוכר של שער 2. אומנם באולפן הציגו גם את הצד השני של הקהל אבל כמו תמיד התקשורת מהמרכז מעדיפה להציג 2 אנשים וחצי שקיללו בשער 2 וחיכו לעזורי בסיום המשחק, מאשר לתת קלוז אף על יציעי באר שבע לאחר ה3-1 כשכולם קמו ועודדו או לסיים בתמונה של מאות מאוהדי הקבוצה שנשארו בשער 5 למחוא כפיים לקבוצה.
אני מקווה שכל אלה שמקללים במגרש רואים את התמונות ומבינים כמה זה מכוער. גם אם יש ביקורת, יש דרך להעביר אותה.
אני מקווה שכל אלה שמקללים במגרש רואים את התמונות ומבינים כמה זה מכוער. גם אם יש ביקורת, יש דרך להעביר אותה.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
כל הזמן הכתבות האלו מעוררות בי חלחלה...
עושה רושם שערוץ הספורט עושה מין סלקציה" שלילית למי יופיע בכתבות האלו, איך הם תמיד מוצאים את האנשים האלו...
הרי מראש הם באים בידיעה שזה מה שיוציאו מהכתבה, אז לא ציפיתי ליותר מידי שם... חבל.
עושה רושם שערוץ הספורט עושה מין סלקציה" שלילית למי יופיע בכתבות האלו, איך הם תמיד מוצאים את האנשים האלו...
הרי מראש הם באים בידיעה שזה מה שיוציאו מהכתבה, אז לא ציפיתי ליותר מידי שם... חבל.

הפועל_מלחמה כתב:אני חושב שהמאמן לא צריך לסבול את המפגרים האלה כל פעם שהוא יוצא זאת פשוט בושה הוא בן אדם כמו כולם הוא צריך לצאת לדעתי מסביב ולא דרך הכניסה למועדון זה מוריד ממנו הרבה לגבי ההצלחה של הקבוצה שקט למאמן זה שקט לקבוצה
מזכיר לי מקרה במשחק מול הפועל תל אביב. ישבתי בשער 3 כי רציתי קצת "שקט" משער 5 או 2.
מאחוריי ישבה קבוצת ילדים דבילים שלא הפסיקו לקלל את עזורי ואת שיטת המשחק שלו. אז מי שזוכר, באמת נתנו 10 דקות טובות מול הפועל ובשאר המשחק נעלמנו אבל ההטחות והקללות כלפי עזורי היו מוגזמים, ובייחוד כשהם באים מפיהם של עוללים שלא מבינים דבר.
אז נכון - עזורי ישב רחוק ולא שמע את ה"ברכות" הללו אבל זה כל כך צרם לאוזן שתינוקות שאין להם מושג בכדורגל מקללים מאמן של קבוצת כדורגל מכובדת.
ואח"כ ערוץ הספורט עושה דווקא עליהם כתבה...

פשוט בושה זיו אברג'יל. 8000 באר שבעים ביציעים, והוא הדביק את המצלמה על אוהד אחד בלבד. כאילו שהאוהד הזה הוא דובר הפועל באר שבע.
שוב פעם כתבה מגמתית המדגישה את הצדדים השלילייים במקום את הצדדים החיוביים, זה היה דיי ברור שזו תהייה האג'נדה של ערוץ הספורט מאז שזיו אברג'יל מונה לכתב מטעם ב"ש.
מה שלי הפריעה ביותר היה הפרצוף העצוב והכואב שעושה האדון עזורי בכל פעם שיש מצלמה בקרבת מקום כאילו הוא נכנס לגיהנום, מה שמאוד עוזר להשגיד כמה קשים חייו של מאמן בב"ש.
מה שלי הפריעה ביותר היה הפרצוף העצוב והכואב שעושה האדון עזורי בכל פעם שיש מצלמה בקרבת מקום כאילו הוא נכנס לגיהנום, מה שמאוד עוזר להשגיד כמה קשים חייו של מאמן בב"ש.
מישהו יכול להביא לי לינק לכתבה באינטרנט?
יש אולי באינטרנט או שמישהו יכול לעלות ברח לי מהראש איזה באסה 

- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
ומה תגידו על אבי רצון אמש במעריב?
"סוף העולם או ימות המשיח. בב"ש התחילו להבין כדורגל ולהצטרף אל העולם הספורטיבי והתרבותי. למרות ההפסד למכבי חיפה בבית, נותרו אוהדי הקבוצה על מקומם כדי להריע לשחקנים של גיא עזורי".
בהמה, שחצן, מתנשא ויפה נפש. דביל מטומטם שחושב שהשמש זורחת לו מהתחת!!
אלמלא היית שבוי בבועת מדינת הת"א שלך, היית יודע זה מכבר (עוד משנת 2000, עת הוקם מועדון האוהדים 'קרייזי רד', אשר המוטו המרכזי שלו היה עידוד בטוב וגם ברע) שמחיאות כפיים ועידוד לאחר הפסדים הם אירוע די שכיח בוסרמיל. לעיתים אפילו עד כדי רמות שהביאו לעימותים פנימיים בתוכנו ופילוג בין שערים (העילה העיקרית לנטישת שער 2). הכלבלבון הזה ידוע לא מהיום כשונא ב"ש. עוד כילד זכורה לי היטב גישת האנטי ב"ש שלו
"סוף העולם או ימות המשיח. בב"ש התחילו להבין כדורגל ולהצטרף אל העולם הספורטיבי והתרבותי. למרות ההפסד למכבי חיפה בבית, נותרו אוהדי הקבוצה על מקומם כדי להריע לשחקנים של גיא עזורי".
בהמה, שחצן, מתנשא ויפה נפש. דביל מטומטם שחושב שהשמש זורחת לו מהתחת!!

אלמלא היית שבוי בבועת מדינת הת"א שלך, היית יודע זה מכבר (עוד משנת 2000, עת הוקם מועדון האוהדים 'קרייזי רד', אשר המוטו המרכזי שלו היה עידוד בטוב וגם ברע) שמחיאות כפיים ועידוד לאחר הפסדים הם אירוע די שכיח בוסרמיל. לעיתים אפילו עד כדי רמות שהביאו לעימותים פנימיים בתוכנו ופילוג בין שערים (העילה העיקרית לנטישת שער 2). הכלבלבון הזה ידוע לא מהיום כשונא ב"ש. עוד כילד זכורה לי היטב גישת האנטי ב"ש שלו

מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
תסתכל כל השבוע משדרים עוד פעם שידור חוזר..rami כתב:יש אולי באינטרנט או שמישהו יכול לעלות ברח לי מהראש איזה באסה
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
סתם בן אדם דפוק ומנותק שלא שווה התייחסות.אורי אדום בנשמה כתב:ומה תגידו על אבי רצון אמש במעריב?
בהמה, שחצן, מתנשא ויפה נפש. דביל מטומטם שחושב שהשמש זורחת לו מהתחת!!![]()
בהמשך אגב הוא גם הוסיף שלא יקרה כלום אם עזורי יזניח את המשחק ההתקפי ויעבה קצת את החלק האחורי.
שוב מראה כמה הוא לא מחובר. 4 שחקנים התקפיים מתוך 11 עם חלוץ וחצי כשחלקם עושה הגנה וזה נשמע לו הרבה??
סתם אדיוט (נו מה לעשות אוהד של מילאן...) שמחפש עם מי להתנגח.
אני זוכר שבאחד המשחקים ששוחקו בוסרמיל, בו הוא היה הפרשן (עוד בקדנציה השידורים הראשונה של ערוץ 1) - פשוט כל האצטדיון קם והזכיר לו את המקצוע של אמא שלו...
אני זוכר שבאחד המשחקים ששוחקו בוסרמיל, בו הוא היה הפרשן (עוד בקדנציה השידורים הראשונה של ערוץ 1) - פשוט כל האצטדיון קם והזכיר לו את המקצוע של אמא שלו...
הפועל אני כבר משתגע
לא ראיתי את הכתבה. עם המנהלים סליחה: שאנשי הערוץ שסיקרו אותנו ילכו להזדיין עם חור בקיר.
למען השם, ישבתי בשער שש, ובסוף המשחק מאות מיושבי השערים 5 ו6 מחאו כפיים בסיום (אני בטוח שהיו כאלה גם בשער 2), אבל משדרים מה שנופל טוב לסטיגמה.
עיתונאות שטחית וירודה.
למען השם, ישבתי בשער שש, ובסוף המשחק מאות מיושבי השערים 5 ו6 מחאו כפיים בסיום (אני בטוח שהיו כאלה גם בשער 2), אבל משדרים מה שנופל טוב לסטיגמה.
עיתונאות שטחית וירודה.