שלא יעבדו עליכם
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
שלא יעבדו עליכם
בעקבות המשפט המפורסם של רפי גינת כמה דברים:
1. התקשורת מתעסקת בתקופה האחרונה בכמה מסכן גיא עזורי שנאלץ להתמודד עם לחץ אדיר מצד אוהדי הקבוצה למרות שהפועל באר שבע פתחה את העונה בצורה סבירה.
הנה כמה נתונים -
הפועל באר שבע ממוקמת היום רק במקום ה9 בטבלה עם 7 נקודות מ6 משחקים.
הפועל באר שבע ספגה ב6 משחקים 14 שערים, ממוצע של יותר מ2 שערים למשחק.
הפועל באר שבע הובסה כבר שלוש פעמים העונה - מול הפועל ת"א, מכבי פתח תקווה ומכבי חיפה.
המציאות מלמדת שגם השבוע וסרמיל היה מלא.
המציאות מלמדת שלמרות שהתקשורת מתמקדת בבודדים שמקללים אוהדי באר שבע הרעידו את האיצטדיון אחרי ה3-1 של חיפה והרימו תצוגת עידוד נפלאה בשבת.
המציאות מלמדת שאם כל הכבוד לאותם 5 אנשים שחיכו לגיא עזורי בסיום המשחק, מאות מאוהדי הקבוצה נשארו אחרי ההפסד הכואב כדי להודות לשחקנים.
2. גיא עזורי אומר שהקבוצה התחילה להתאמן לפני הזמן בשביל לחבר את הקבוצה.
המציאות מראה ששחקנים כמו דוד רביבו, יוסי אופיר וגיל בלומינשטיין עלו בהרכב לפני שהשלימו 2 אימונים בקבוצה על חשבון שחקנים שהתאמנו ושיחקו בקבוצה כבר לפני חודשים.
3. עזורי הצדיק את החוסר במשחקים במחנה אימונים כדי לעבוד על כושר.
במציאות הפועל באר שבע נופלת בקביעות מהרגליים אחרי 45 דקות של כדורגל.
4. גיא עזורי סיפר לכולם שהוא עקב זמן רב אחרי בנגורה וטאצ'י ובגלל זה הוא מחתים אותם לאחר זמן קצר.
במציאות עלו מההחתמות ריח רע של חובבנות וחוסר מקצוענות במקרה הטוב לאחר שהצמד שוחרר במהרה.
5. גיא עזורי מספר לכולם שצריך זמן כי מדובר בקבוצה חדשה שרק עלתה ליגה השנה.
במציאות מי שאשם בכך שהקבוצה הביאה מעל ל14 שחקני רכש (והיד עוד נטויה) הוא גיא עזורי.
במציאות מההרכב שעלה מול מכבי חיפה יש רק שחקן אחד שמעולם לא שיחק בליגה הראשונה (הרוש).
במציאות הפועל באר שבע היא אחת מהקבוצות עם התקציב הגבוהה בליגה.
6. גיא עזורי מבקש סבלנות כדי לבנות דברים לעתיד בהפועל באר שבע.
במציאות גיא עזורי ממשיך למלא את הקבוצה ברכש.
במקום לקחת כפרויקט ולבנות את נאסר ואלקיים אנו שומעים חדשות על רצון להביא את תומר תייר המבוגר.
ועוד לא דיברנו על כך שעזורי מעוניין להביא לפחות עוד זר אחד בינואר.
להזכיר שגיא עזורי חתום רק עד הקיץ ולכן הסיפורים על בנייה בטח לאור הרכש שמובא הוא תמוהה.
לסיכום, כדי שלא יעבדו עליכם צריך להגיד שוב שהקהל של באר שבע מתנהג למופת השנה, שגיא עזורי קיבל כל מה שהוא ביקש מתחילת השנה כולל קבוצה באר שבעית בלי זהות.
1. התקשורת מתעסקת בתקופה האחרונה בכמה מסכן גיא עזורי שנאלץ להתמודד עם לחץ אדיר מצד אוהדי הקבוצה למרות שהפועל באר שבע פתחה את העונה בצורה סבירה.
הנה כמה נתונים -
הפועל באר שבע ממוקמת היום רק במקום ה9 בטבלה עם 7 נקודות מ6 משחקים.
הפועל באר שבע ספגה ב6 משחקים 14 שערים, ממוצע של יותר מ2 שערים למשחק.
הפועל באר שבע הובסה כבר שלוש פעמים העונה - מול הפועל ת"א, מכבי פתח תקווה ומכבי חיפה.
המציאות מלמדת שגם השבוע וסרמיל היה מלא.
המציאות מלמדת שלמרות שהתקשורת מתמקדת בבודדים שמקללים אוהדי באר שבע הרעידו את האיצטדיון אחרי ה3-1 של חיפה והרימו תצוגת עידוד נפלאה בשבת.
המציאות מלמדת שאם כל הכבוד לאותם 5 אנשים שחיכו לגיא עזורי בסיום המשחק, מאות מאוהדי הקבוצה נשארו אחרי ההפסד הכואב כדי להודות לשחקנים.
2. גיא עזורי אומר שהקבוצה התחילה להתאמן לפני הזמן בשביל לחבר את הקבוצה.
המציאות מראה ששחקנים כמו דוד רביבו, יוסי אופיר וגיל בלומינשטיין עלו בהרכב לפני שהשלימו 2 אימונים בקבוצה על חשבון שחקנים שהתאמנו ושיחקו בקבוצה כבר לפני חודשים.
3. עזורי הצדיק את החוסר במשחקים במחנה אימונים כדי לעבוד על כושר.
במציאות הפועל באר שבע נופלת בקביעות מהרגליים אחרי 45 דקות של כדורגל.
4. גיא עזורי סיפר לכולם שהוא עקב זמן רב אחרי בנגורה וטאצ'י ובגלל זה הוא מחתים אותם לאחר זמן קצר.
במציאות עלו מההחתמות ריח רע של חובבנות וחוסר מקצוענות במקרה הטוב לאחר שהצמד שוחרר במהרה.
5. גיא עזורי מספר לכולם שצריך זמן כי מדובר בקבוצה חדשה שרק עלתה ליגה השנה.
במציאות מי שאשם בכך שהקבוצה הביאה מעל ל14 שחקני רכש (והיד עוד נטויה) הוא גיא עזורי.
במציאות מההרכב שעלה מול מכבי חיפה יש רק שחקן אחד שמעולם לא שיחק בליגה הראשונה (הרוש).
במציאות הפועל באר שבע היא אחת מהקבוצות עם התקציב הגבוהה בליגה.
6. גיא עזורי מבקש סבלנות כדי לבנות דברים לעתיד בהפועל באר שבע.
במציאות גיא עזורי ממשיך למלא את הקבוצה ברכש.
במקום לקחת כפרויקט ולבנות את נאסר ואלקיים אנו שומעים חדשות על רצון להביא את תומר תייר המבוגר.
ועוד לא דיברנו על כך שעזורי מעוניין להביא לפחות עוד זר אחד בינואר.
להזכיר שגיא עזורי חתום רק עד הקיץ ולכן הסיפורים על בנייה בטח לאור הרכש שמובא הוא תמוהה.
לסיכום, כדי שלא יעבדו עליכם צריך להגיד שוב שהקהל של באר שבע מתנהג למופת השנה, שגיא עזורי קיבל כל מה שהוא ביקש מתחילת השנה כולל קבוצה באר שבעית בלי זהות.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
- red ultras
Re: שלא יעבדו עליכם
כל מילה בסלע!
ובכל זאת, משה הבלוף יתגלה לבד, במקום להתמרמר על גיא עזורי כל היום,
עדיף לתת לזמן לעשות את שלו, הרי אף אחד לא מתכנן להחרים את משחקי הפועל ב"ש עד שיוחלף המאמן,
ואם אחרי הכל, ובסופו של דבר גיא עזורי יסתום לנו את הפיות? אדראבה, הרווחנו
לא נראלי שיש מישהו בבאר שבע ששונא את גיא עזורי כי קוראים לו גיא עזורי,
זה פשוט שהבנאדם מתנהל בצורה חובבנית למדיי ועושה טעויות בקצב מסחרי,
ישנם כמה בעלי אינטרסים שפשוט מכסתחים על הבחור בצורה חסרת גבולות, רק כדיי לא למתוח ביקורת על הקבוצה
רק כדיי שלא יגידו שבעידן אלונה ברקת מתחלפים מאמנים על ימין ועל שמאל. אבל אתם צריכים להבין,
הפועל באר שבע היא לא חברת היי-טק, קבוצת כדורגל זה משהו דינאמי שצריך לבחון אותו שבוע אחר שבוע,
וכשהדברים לא עובדים צריך להסיק את המסקנות, והדברים חברים, לא עובדים.
לצערי אלונה צריכה לקבל את הבום כדיי לקחת החלטות, היא נאיבית ולא מריחה את החובבניות הזו
ולכן גיא עזורי יקבל כאן עוד כמה ימי חסד, שבסופם הבלוף יתגלה, וכל תומכיו יתבדו במבחן התוצאה
[ ואגב, בכוונת תחילה לא הבאתי פה פירוט למה אני מתכוון כשאני אומר
"הדברים לא עובדים", כי כל מה שנכלל תחת הנושא דברים שלא עובדים, כבר נכתב בהודעה הראשונה של משה ]
ובכל זאת, משה הבלוף יתגלה לבד, במקום להתמרמר על גיא עזורי כל היום,
עדיף לתת לזמן לעשות את שלו, הרי אף אחד לא מתכנן להחרים את משחקי הפועל ב"ש עד שיוחלף המאמן,
ואם אחרי הכל, ובסופו של דבר גיא עזורי יסתום לנו את הפיות? אדראבה, הרווחנו
לא נראלי שיש מישהו בבאר שבע ששונא את גיא עזורי כי קוראים לו גיא עזורי,
זה פשוט שהבנאדם מתנהל בצורה חובבנית למדיי ועושה טעויות בקצב מסחרי,
ישנם כמה בעלי אינטרסים שפשוט מכסתחים על הבחור בצורה חסרת גבולות, רק כדיי לא למתוח ביקורת על הקבוצה
רק כדיי שלא יגידו שבעידן אלונה ברקת מתחלפים מאמנים על ימין ועל שמאל. אבל אתם צריכים להבין,
הפועל באר שבע היא לא חברת היי-טק, קבוצת כדורגל זה משהו דינאמי שצריך לבחון אותו שבוע אחר שבוע,
וכשהדברים לא עובדים צריך להסיק את המסקנות, והדברים חברים, לא עובדים.
לצערי אלונה צריכה לקבל את הבום כדיי לקחת החלטות, היא נאיבית ולא מריחה את החובבניות הזו
ולכן גיא עזורי יקבל כאן עוד כמה ימי חסד, שבסופם הבלוף יתגלה, וכל תומכיו יתבדו במבחן התוצאה
[ ואגב, בכוונת תחילה לא הבאתי פה פירוט למה אני מתכוון כשאני אומר
"הדברים לא עובדים", כי כל מה שנכלל תחת הנושא דברים שלא עובדים, כבר נכתב בהודעה הראשונה של משה ]
צודק! רק תיקון אחד, 3-1 זו לא תבוסה. העובדה שממוצע הספיגות שלנו הוא 2 ו 1/3 שערים למשחק מדאיגה מאד. הקבוצה לא מאומנת במשחק ההגנתי כלל. אין סגירה במרכז הרחבה וליד שני עמודי השער בקרנות. פעמים רבות שחקני הכנפיים בהגנה משאירים את עמדתם חשופה, מה שמחייב את הבלמים לנסות לסגור ואז להשאיר בור במרכז ההגנה (קורה בעיקר לפרגל). שחקני הכנף בהגנה רכים מדי. ישנם קשרים שאפילו לא חושבים לרדת לעזור להגנה בעת הצורך (דווקא אסולין החלוץ מנסה לעזור בחצי הראשון כשיש לו עוד כוח). בקיצור משחק הגנה מחפיר.
משה, אני רק מבקש שלא תבוא בטענות לגיל שגיב (סתם דוגמא) פעם הבאה שהם כל שעתיים פותחים טופיק נגד המאמן.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
אני לא אבוא בטענות לאף אחד שמעביר כאן בפורום ביקורת לגיטמית על מאמן כושל.yedidel כתב:משה, אני רק מבקש שלא תבוא בטענות לגיל שגיב (סתם דוגמא) פעם הבאה שהם כל שעתיים פותחים טופיק נגד המאמן.
אני כמו תמיד אבוא למגרש כדי לעודד ואני מציע לכולם לעשות כמוני. אבל אם הביקורת לא תושמע כאן, אז איפה היא תושמע? אתה מעדיף לשמוע אותה בוסרמיל או בנתניה?
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
אין בעיה להעביר ביקורת, אבל לפתוח טופיקים עם אותם דברים בתדירות כזאת זה כבר רדיפה, בטח שמוכנסים שם נתונים לא נכונים. בלומשטיין נכנס בדיוק לאותה עמדה כמו אסולין.משה אוחיון כתב: אני לא אבוא בטענות לאף אחד שמעביר כאן בפורום ביקורת לגיטמית על מאמן כושל.
אני כמו תמיד אבוא למגרש כדי לעודד ואני מציע לכולם לעשות כמוני. אבל אם הביקורת לא תושמע כאן, אז איפה היא תושמע? אתה מעדיף לשמוע אותה בוסרמיל או בנתניה?
ובאמת אני לא מבין מה יש להתעסק בעזורי כל כך הרבה, אסכם:
עבר:
1) לקבוצה במעמדה ובמצבה של הפועל ב"ש אסור למנות מאמן שלעולם לא בנה סגל - מינוי עזורי היה טעות.
2) חוסר הניסיון אכן פגע בעזורי ובניית הסגל לא היתה משהו. יש שיגידו יותר, יש שיגידו פחות. יש שיטענו שיש נסיבות מקלות כמו מחסור בשוק הישראלי ושחקנים שלא רצו לרדת דרומה, בכל מקרה אני בטוח שכולם מסכימים שהסגל לא נבנה בצורה אופטימלית העונה.
הווה:
1) אימון הקבוצה לאחר בניית הסגל זה דבר אחר לגמרי. זה שבניית הסגל שלו היתה לקויה לא אומר שיכולות האימון שלו לא יהיו טובות.
2) עזורי לא גונב דעת. הוא מודע לטעויות, הוא מודה בהן והוא לא בורח מהן. ניסו פה להעצים כל מיני ציטוטים שלו בתקשורת כמו שעשו לגיא לוי אבל הוא מדבר ישר ולעניין.
3) בצד האופטימי - הקבוצה אמנם לא יציבה ומשחקת כרגע רק מחצית אחת, אבל שהיא משחקת היא משחקת. אם זה שלישייה לבית"ר בחצי שעה או אם זאת המחצית הכי טובה שקבוצה ישראלית נתנה נגד מכבי חיפה העונה.
עתיד:
1) להפועל ב"ש אין שום מטרות בטבלה העונה. למרות רואי השחורות ליגה לא נרד. ביסוס מערכת יציבה וסבלנית זאת המטרה המרכזית. לטוענים שצריך להחליף מאמן כדי שישפיע על בחירת השחקנים בינואר, אני רק מזכיר שנדיר שמשהו מעניין מגיע בינואר, שחקנים ברי-השגה באותה תקופה הם כמעט תמיד כאלו שנפלטו מסיבות משונות.
2) אחד היתרונות ביציבות היא שאנשים לומדים מטעויות. עזורי עשה טעויות וצריך לתת לו את העונה לראות איך הוא מתמודד עם הלמידה מהן.
להזכירכם גיא לוזון, מהמאמנים המצליחים בליגה היום, בנה בהפועל ת"א עם התקציב הענק בתולדותיה סגל שערורייתי (וזה עוד שהיה לו בסיס קיים מעולה). מישהו זוכר את זה היום? לומדים מטעויות.
תנסו לשפוט לאורך טווח, ולא אחרי כל משחק...
אני מבטיח לכם שהרבה אנשים ידברו אחרת בסוף הסיבוב
אני מבטיח לכם שהרבה אנשים ידברו אחרת בסוף הסיבוב
רק אהבה תנצח...
כל הדברים נאמרו - גם בדברי הביקורת על המאמן וגם בביקורת על הביקורת.
רק תיקון אחד קטנטן, משה - מי שאמר את המשפט האלמותי "אז..שלא יעבדו עליכם!" זה נחמיה שטרסלר - עורך כלכלי ופרשן כלכלה ישראלי ועורך מוסף דעות של "הארץ". עוסק גם בפרשנות כלכלית בערוץ השני. הגיש את טור הטלוויזיה "שלא יעבדו עליכם" באולפן שישי, טור בנושא כלכלה וצרכנות.
רק תיקון אחד קטנטן, משה - מי שאמר את המשפט האלמותי "אז..שלא יעבדו עליכם!" זה נחמיה שטרסלר - עורך כלכלי ופרשן כלכלה ישראלי ועורך מוסף דעות של "הארץ". עוסק גם בפרשנות כלכלית בערוץ השני. הגיש את טור הטלוויזיה "שלא יעבדו עליכם" באולפן שישי, טור בנושא כלכלה וצרכנות.
הפועל אני כבר משתגע
חברים תפסיקו להגזים!!!
מישהו ציפה לנצח את מכבי חיפה? את הפועל ת"א?
המעידה נגד מכבי פ"ת הייתה לפי דעתי חד פעמית.
צריך לזכור שהעונה רק בתחילתה- המשימה שלנו לבוא ולהמשיך לעודד.
למרות ההפסד בשבת אני נהנתי לראות את הלחימה של השחקנים- למרות שב 3:1 נגמר הכוח לכולם.
מישהו ציפה לנצח את מכבי חיפה? את הפועל ת"א?
המעידה נגד מכבי פ"ת הייתה לפי דעתי חד פעמית.
צריך לזכור שהעונה רק בתחילתה- המשימה שלנו לבוא ולהמשיך לעודד.
למרות ההפסד בשבת אני נהנתי לראות את הלחימה של השחקנים- למרות שב 3:1 נגמר הכוח לכולם.
http://up201.נא להחליף שרת לתמונה- שרת זה מכיל וירוסים/up1/zzdnixjwqizb.gif" onclick="window.open(this.href);return false;
ברור שמה שמנסים לשדר לנו אף פעם לא יהיה בדיוק מה שקורה במציאות. לרוב זה גם יהיה ההפך.
אבל כמו שאמרו פה רבים, דברים שנעשו נעשו, ולא ניתן לשנות, אלא רק לנסות לשפר.
אין לנו מטרות של לקחת אליפות ולנצח כל קבוצה שבאה לפה כמו הפועל ת"א ומכבי חיפה.
המטרה שלנו היא להיראות כמו קבוצה. לבסס את המעמד של הקבוצה בליגת העל,
לייצב את המערכת, ההנהלה, הצוות המקצועי וגם את יוצרות הקהל.
הדבר היחידי שמפריע לי הוא שעזורי מדבר על טווח ארוך.
אבל הוא הביא שחקני רכש רבים כל כך, ממש כאילו בא להצליח נכון לעונה ספציפית,
ליצור לעצמו שם ולעזוב אחרי עונה אחת לקבוצה גדולה יותר, אולי קבוצת החלומות שלו בית"ר ירושלים.
מאמין שעם סבלנות, כמו בקלישאה הידועה מפיו של עזורי, יהיה ניתן לבנות פה לאורך זמן משהו מעניין.
אבל כמו שאמרו פה רבים, דברים שנעשו נעשו, ולא ניתן לשנות, אלא רק לנסות לשפר.
אין לנו מטרות של לקחת אליפות ולנצח כל קבוצה שבאה לפה כמו הפועל ת"א ומכבי חיפה.
המטרה שלנו היא להיראות כמו קבוצה. לבסס את המעמד של הקבוצה בליגת העל,
לייצב את המערכת, ההנהלה, הצוות המקצועי וגם את יוצרות הקהל.
הדבר היחידי שמפריע לי הוא שעזורי מדבר על טווח ארוך.
אבל הוא הביא שחקני רכש רבים כל כך, ממש כאילו בא להצליח נכון לעונה ספציפית,
ליצור לעצמו שם ולעזוב אחרי עונה אחת לקבוצה גדולה יותר, אולי קבוצת החלומות שלו בית"ר ירושלים.
מאמין שעם סבלנות, כמו בקלישאה הידועה מפיו של עזורי, יהיה ניתן לבנות פה לאורך זמן משהו מעניין.
הפועל באר שבע ♥
אני אוסיף רק עוד כמה דברים.
מעולם הפועל באר שבע לא נכנעה בביזיוניות גדולה יותר מהמשחק האחרון.להוציא בדקה 70 את שלושת השחקנים היחידים שמסוגלים לתת גול ולחזור בכדיי להציל עורו ולהסתפק ב3 חתיכות??מגעיל .מרגיז מבזה. משפיל.!!
ישנם אנשים שמגנים בכל מקרה על המאמן.הם מבזים את שם המועדון ואת הסמל.אסור לנו להתקפל מול אף קבוצה.להסתפק בבית בהפסד מינימלי.מרגיז!!!!.אני בן 39 ואוהד הקבוצה מיום שנולדתי.ראיתי הצלחות וכשלנות אבל מעולם הפועל באר שבע לא הסתפקה בהפסד מינימלי בבית.בושה לכם ולהנהלה שלא העיפה אותו לקיבינימט!!!
מעולם הפועל באר שבע לא נכנעה בביזיוניות גדולה יותר מהמשחק האחרון.להוציא בדקה 70 את שלושת השחקנים היחידים שמסוגלים לתת גול ולחזור בכדיי להציל עורו ולהסתפק ב3 חתיכות??מגעיל .מרגיז מבזה. משפיל.!!
ישנם אנשים שמגנים בכל מקרה על המאמן.הם מבזים את שם המועדון ואת הסמל.אסור לנו להתקפל מול אף קבוצה.להסתפק בבית בהפסד מינימלי.מרגיז!!!!.אני בן 39 ואוהד הקבוצה מיום שנולדתי.ראיתי הצלחות וכשלנות אבל מעולם הפועל באר שבע לא הסתפקה בהפסד מינימלי בבית.בושה לכם ולהנהלה שלא העיפה אותו לקיבינימט!!!
זיכרון קצר אה?אדומתוק כתב:אני אוסיף רק עוד כמה דברים.
בוא נדלג בכלל על עונת הירידה האחרונה (להזכיר לך כמה רביעיות ושישיות היו שם?)
רק מהזיכרון אני שולף את עונת 2001/2002, הפסדים לחיפה 3-1, 4-2 שלא היה ממש אתגר לחיפה במשחק.
לא שזה עושה אותי מרוצה ממה שהיה בשבת, אבל נא לא לסלף את ההסטוריה.
- הפועל_מלחמה
אני רוצה להגיד באמת אבל בלי לפגוע באף אחד וגם אני לפעמים כותב דברים שאני רואה מהכיוון שלי שאף אחד פה בפורום לא יודע במדויק מה קורה בתוך הקבוצה כל היום כותבים פה דברים וחוזרים על דברים עוד פעם ועוד פעם וזה כבר הפך לשגרה לא הגיונית תנו למערכת קצת זמן לעבוד כבר עושים סיכומים כמה גולים כמה נקודות שחקנים טובים לא טובים משתף צעירים לא משתף כמה מחזורים עברו 5 6 זה כלום אנחנו רק מזיקים במקום לעזור לעצמנו
המאמן עושה אולי דברים שלא כולם אוהבים וזה לגיטימי וזה בסדר אבל אני בטוח שהזמן יעשה את שלו מרוב שאנחנו כל כך רוצים בהצלחת הקבוצה אנחנו רק הורסים אותה
אפשר לדבר על תוצאות אולי לאחר מחזור מחזור וחצי ככה אני חושב
ומה לעשות גם המזל בורח מאיתנו פצועים על ימין ועל שמאל מסיקה אולי פורש אלקיים פצוע אדלי גם יש הרבה גורמים שלפעמים לא שמים לב והם פוגעים בקבוצה
יש מפשט שאומר "הסבלנות מרה אך פרותיה מתוקים"
שיהיה בהצלחה בהמשך
המאמן עושה אולי דברים שלא כולם אוהבים וזה לגיטימי וזה בסדר אבל אני בטוח שהזמן יעשה את שלו מרוב שאנחנו כל כך רוצים בהצלחת הקבוצה אנחנו רק הורסים אותה
אפשר לדבר על תוצאות אולי לאחר מחזור מחזור וחצי ככה אני חושב
ומה לעשות גם המזל בורח מאיתנו פצועים על ימין ועל שמאל מסיקה אולי פורש אלקיים פצוע אדלי גם יש הרבה גורמים שלפעמים לא שמים לב והם פוגעים בקבוצה
יש מפשט שאומר "הסבלנות מרה אך פרותיה מתוקים"
שיהיה בהצלחה בהמשך