גל סרוסי כתב:בושה,ההנהלה צריכה להתבייש.
בתור אחד שנסע למשחקים של באר שבע עם הסעות אני מתבייש שאין היום הסעות להאוהדים הכי טובים בליגה, מה קרה אם אין הכנסות למועדון אז לא מתייחסים לאוהדים?
יש תקציב של 25 מיליון שקל לא יקרה כלום עם 20 אלף שקל ילכו לסיבסוד הסעות, האוהדים לא מבקשים חינם הם רוצים בסך הכל מחיר קצת יותר זול מ40 שקל להסעה.
איפה מנהיגי האוהדים? איפה האוהדים?? בושה שלאף אחד זה לא מזיז.
אני מתבייש בהנהלה!!!
זה מזיז להרבה אנשים...
וגם אני מתבייש בהנהלה ובעומדת בראשה.
ה"תירוץ" של אלונה הוא שההסיבה היא עקרונית.. נאמר לנו שהמועדון רוצה שהאוהדים ישתתפו בהשלמת מחיר האוטובוס, או במילים אחרות שחוג האוהדים יסבסד את ההסעות.. שחוג האוהדים יתחייב לשלם את ההפרש ל-50 איש באוטובוס והמועדון יממן את השאר (כלומר רק 500 ש"ח למשחק). (וזה בגלל שבליגה הלאומית האוהדים לא קנו כרטיסים במכירה מוקדמת והיו מצבים של 10 אנשים באוטובוס)
פשוט לא מבין מה הבעייה להוציא מקסימום 2,000 ש"ח בחודש (שזה אפילו לא משכורת מינימום של עוד עובד במועדון) כדי לסבסד הסעות.. האוהדים מוכנים להיות אחראים לכל הלוגיסטיקה, לארגן ולהוציא את ההסעות בעצמם.. ביקשנו בסה"כ קצת כסף.
ושימו לב לתגובה העוד יותר מרגיזה באתר וואן.
"הסיבה לביטול ההסעות היה הענות נמוכה של האוהדים וחוסר התארגנות מצידם בפנייה מוקדמת" וזאת למרות שמדברים איתם במשך כל השבוע לגבי נתניה ועוד מלפני שהתחילה העונה לגבי ההסעות למשחקי החוץ בכלל.