תנו לדנדי לשחק וההגנה תיתייצב!!!

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
אדומתוק

תנו לדנדי לשחק וההגנה תיתייצב!!!

שליחה על ידי אדומתוק »

הקישור האחור שלנו סובל משני שחקנים שהמאמן הביא.אייל שן ויוסי אופיר אחראים לגולים שגורמים לנו להאשים את הבלמים.גרזן אחד בקישור כמו דנדי יעשה לדוד רביבו חיים קלים.היום כל המשחק עקבתי אחרי אייל שן.חברים הוא מטייל.הוא רץ עד דקה 55 ואחר כך מצבו אנוש.יוסי אופיר לא חילץ מספיק כדורים ובגלל זה מגיעם מולנו להמון מצבים.דנדי בקישור האחורי ישחרר את דוד רביבו למשימות התקפיות.משה אסולין עולה על יוסי אופיר בכמה דרגות והשאלה אם גיא עזורי מסוגל לחשוב למה אנחנו חוטפים ולא להצביע על עובדות בראיונות.עזורי משקר בראיונות ומדבר על מצבים רק עובדה אחת הוא כנראה לא יודע.הפועל באר שבע אחרונה במצבים בארץ עם 9 מצבים בממוצע למשחק!!

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

Re: תנו לדנדי לשחק וההגנה תיתייצב!!!

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

אי אפשר. גיא עזורי הוא פוליטקאי שעובד לפי רשימות ומקומות שמורים כמו בכנסת.
הסיכוי היחידי שיוסי אופיר ירד לספסל הוא שמסיקהי יחזור לפעילות מלאה ואז מסיקה, שנמצא גבוהה יותר באותה רשימה פוליטית של גיא עזורי יזכה בדקות.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
niv1

שליחה על ידי niv1 »

נכון שאופיר ושן חלשים מאוד אבל מאיפה אתה יודע שדנדי יהיה יותר טוב? מה גם שהוא ממש לא בכושר משחק ואחרי פציעה ארוכה הוא יהיה יותר אגרסיבי אבל לא בטוח שהוא יותר טוב..

סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yedidel »

משה אוחיון כתב:אי אפשר. גיא עזורי הוא פוליטקאי שעובד לפי רשימות ומקומות שמורים כמו בכנסת.
הסיכוי היחידי שיוסי אופיר ירד לספסל הוא שמסיקהי יחזור לפעילות מלאה ואז מסיקה, שנמצא גבוהה יותר באותה רשימה פוליטית של גיא עזורי יזכה בדקות.
לא תתייאש אה? :)

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

yedidel כתב:
לא תתייאש אה? :)
ידידאל, הטיעון היחידי שלי בקשר לגיא עזורי הוא שאמת דיברתי.
עכשיו כשט'אצי ובנגורה (שחקני רכש שלו) שוחררו וכשמסיקה פצוע פתאום עזורי מתראיין ואומר שהסגל קצר מידי.
אז למה שוחרר כבדה? מה בנוגע לאלקיים, נאסר ומשה אסולין? מה בנוגע לפדידה? פתאום אחרי ששחקן הרכש האחרון שלו היום נכנס כמחליף (בלומינשטיין) אנחנו רואים שהבחור לא עושה חילוף.
לא יכול להיות שעזורי מתעלם מכל מי שהיה כאן לפניו.
כבדה היה חייב להישאר, אוקוגו היה חייב לקבל הזדמנות מזמן, פדידה היה חייב להיכנס היום כמחליף במחצית השנייה והרשימה נמשכת ונמשכת.
תן לי סיבה אחת שבגללה רביבו, אופיר ובלומינשטיין עושים בכורה בהרכב יומיים אחרי שחתמו בקבוצה?
תן לי סיבה אחת שעזורי רוצה להביא עוד 4 שחקני רכש בינואר כשהוא פשוט לא סופר את אוקוגו, קידר, אסולין, אלקיים, נאסר ופדידה.

נראה לי שעד עכשיו פדידה מתחמם שם בנתניה ומחכה להיכנס...

סמל אישי של משתמש
אדומתוק

שליחה על ידי אדומתוק »

משה אוחיון כתב: ידידאל, הטיעון היחידי שלי בקשר לגיא עזורי הוא שאמת דיברתי.
עכשיו כשט'אצי ובנגורה (שחקני רכש שלו) שוחררו וכשמסיקה פצוע פתאום עזורי מתראיין ואומר שהסגל קצר מידי.
אז למה שוחרר כבדה? מה בנוגע לאלקיים, נאסר ומשה אסולין? מה בנוגע לפדידה? פתאום אחרי ששחקן הרכש האחרון שלו היום נכנס כמחליף (בלומינשטיין) אנחנו רואים שהבחור לא עושה חילוף.
כבדה היה חייב להישאר, אוקוגו היה חייב לקבל הזדמנות מזמן, פדידה היה חייב להיכנס היום כמחליף במחצית השנייה והרשימה נמשכת ונמשכת.
תן לי סיבה אחת שבגללה רביבו, אופיר ובלומינשטיין עושים בכורה בהרכב יומיים אחרי שחתמו בקבוצה?
תן לי סיבה אחת שעזורי רוצה להביא עוד 4 שחקני רכש בינואר כשהוא פשוט לא סופר את אוקוגו, קידר, אסולין, אלקיים, נאסר ופדידה.

מצטער חבר אבל פה לא יחזקו אותך למרות שאתה צודק.הרי לבלומשטיין יש 400 שערים בליגת העל ולכן הוא עדיף על קדוסי ופדידה.מעצבן אותי שהוא מתעלם ממה שהיה פה לפניו ולא נותן לשחקנים שהיו פה לשחק!!

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

משה אוחיון כתב: ידידאל, הטיעון היחידי שלי בקשר לגיא עזורי הוא שאמת דיברתי.

שאתה מביא טענה קשה כמו שיקולים פוליטיים אתה צריך להביא הוכחות.

זה שהוא חושב שאוקוגו פחות טוב משן/אופיר ושרביבו עייף יותר מסוכן מנאסר רענן (זה מה שהוא אמר, לא שאני חושב שהוא צודק) ואתה חושב אחרת זה דעה מקצועית שונה, לא פוליטיקה.

נמאס כבר לשמוע את הטיעונים האלה על שחקנים שמתחממים ולא נכנסים כמו עם סמיוני בעונה שעברה, בכל סופ"ש יש אלפי שחקנים בעולם שמתחממים 10-20 דקות-מחצית ולא נכנסים, לא עזורי ולא גיא לוי המציאו את זה.

אה ופדידה? תעשו לי טובה ותפסיקו לשיר לו כל משחק, עלינו ליגה...

סמל אישי של משתמש
niv1

שליחה על ידי niv1 »

זה שהוא חושב שאוקוגו פחות טוב משן/אופיר ושרביבו עייף יותר מסוכן מנאסר רענן (זה מה שהוא אמר, לא שאני חושב שהוא צודק) ואתה חושב אחרת זה דעה מקצועית שונה, לא פוליטיקה.

נמאס כבר לשמוע את הטיעונים האלה על שחקנים שמתחממים ולא נכנסים כמו עם סמיוני בעונה שעברה, בכל סופ"ש יש אלפי שחקנים בעולם שמתחממים 10-20 דקות-מחצית ולא נכנסים, לא עזורי ולא גיא לוי המציאו את זה.

אין לי בעיה עם מה שאמרת חוץ מהמשפט האחרון, מה הבעיה לשיר לו?

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

niv1 כתב:
אין לי בעיה עם מה שאמרת חוץ מהמשפט האחרון, מה הבעיה לשיר לו?
בקטע של לקרוא לו להיכנס... אין שחקן שיותר מייצג את הליגה הלאומית ביכולתו מפדידה...

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

yedidel כתב:

ידידאל, גיא עזורי מעלה הרכב פוליטי.
הוא קודם מסדר את השחקנים שלו, שחקני הרכש שהוא הביא, שחקני הרכש שחייבים לקבל דקות בהרכב ורק לאחר מכן הוא בוחר את שאר ה11 שיפתחו.
זה למה דוד רביבו ישחק גם בימין אם צריך. זה גם למה מסיקה ישחק כמגן שמאלי אם צריך. זה למה שן ישחק גם כמגן ימיני אם צריך.
מול רמת גן מסיקה עבר לעמדת המגן השמאלי, העיקר לא להוציא אותו. במשחק אחר שן עבר לעמדת המגן הימני העיקר לא להוציא אותו. רביבו משחק לאחרונה בצד ימין כדי שיהיה מקום באמצע ללפחות 2 שחקני רכש מתוך ה3 (מסיקה/שן/אופיר) שעזורי הביא.

אין לי בעיה עם מאמן שנותן אמון בשחקנים שהביא. אבל יש אמון ויש לדחוף אותם בכוח להרכב כדי שהוא לא יקבל ביקורת על רכש כושל שהוא הביא.
יש אמון ויש להרכיב שחקנים מסוימים בלי קשר ליכולת או לכושר משחק.

נ.ב
עריכה - אני לא תופס מפדידה בכלל. אבל אם כבר החתמת אותו ויש לך אותו בספסל והשחקנים ההתקפים שלך כולם למעט מליקסון נופלים מהרגליים יש מקום לחילוף בחלק ההתקפי כדי לשנות את המשחק.

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

משה אוחיון כתב: ידידאל, גיא עזורי מעלה הרכב פוליטי.
הוא קודם מסדר את השחקנים שלו, שחקני הרכש שהוא הביא, שחקני הרכש שחייבים לקבל דקות בהרכב ורק לאחר מכן הוא בוחר את שאר ה11 שיפתחו.
זה למה דוד רביבו ישחק גם בימין אם צריך. זה גם למה מסיקה ישחק כמגן שמאלי אם צריך. זה למה שן ישחק גם כמגן ימיני אם צריך.
מול רמת גן מסיקה עבר לעמדת המגן השמאלי, העיקר לא להוציא אותו. במשחק אחר שן עבר לעמדת המגן הימני העיקר לא להוציא אותו. רביבו משחק לאחרונה בצד ימין כדי שיהיה מקום באמצע ללפחות 2 שחקני רכש מתוך ה3 (מסיקה/שן/אופיר) שעזורי הביא.

אין לי בעיה עם מאמן שנותן אמון בשחקנים שהביא. אבל יש אמון ויש לדחוף אותם בכוח להרכב כדי שהוא לא יקבל ביקורת על רכש כושל שהוא הביא.
יש אמון ויש להרכיב שחקנים מסוימים בלי קשר ליכולת או לכושר משחק.

נ.ב
עריכה - אני לא תופס מפדידה בכלל. אבל אם כבר החתמת אותו ויש לך אותו בספסל והשחקנים ההתקפים שלך כולם למעט מליקסון נופלים מהרגליים יש מקום לחילוף בחלק ההתקפי כדי לשנות את המשחק.
"יש אמון ויש להרכיב שחקנים מסוימים בלי קשר ליכולת או לכושר משחק".

אתה רואה, זה עניין של דעה מקצועית לגבי היכולת של השחקנים האלה. אז למה בלומשטיין לא פותח במקום קדוסי, נאסר במקום מליקסון ואדלי במקום אילוז אם זה נטו פוליטי?

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

niv1 כתב:נכון שאופיר ושן חלשים מאוד אבל מאיפה אתה יודע שדנדי יהיה יותר טוב? מה גם שהוא ממש לא בכושר משחק ואחרי פציעה ארוכה הוא יהיה יותר אגרסיבי אבל לא בטוח שהוא יותר טוב..

!!!!!!!!!!!!

חופשי שכחו אנשים שהבנאדם כמעט ולא ראה דשא לפחות 9 חודשים...
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

ובכל זאת, אני מסכים עם אדוםמתוק (למרות כל תיאוריות הקונספירציה שלו על האתר).
חייבים לעשות שינוי רציני בקישור האחורי, אי אפשר שיוסי אופיר ימשיך לזרוק ככה ז**.
אי אפשר שאייל שן ימשיך לאבד כדורים בצורה כזאת רשלנית.
אני בעד דנדי ומשה אסולין בקישור האחורי נגד אשדוד, ואם כבר מדברים אני גם בעד דודזאדה במקום הרוש באגף שמאל.
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
אריק
יצירת קשר:

שליחה על ידי אריק »

בדיוק כפי שאייל שן משחק 10 משחקים ברצף כולל גביע הטוטו גם דנדי צריך לשחק לפחות
5 משחקים כדי שנקבע אם הוא מתאים הוא לא.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

אריק כתב:בדיוק כפי שאייל שן משחק 10 משחקים ברצף כולל גביע הטוטו גם דנדי צריך לשחק לפחות
5 משחקים כדי שנקבע אם הוא מתאים הוא לא.

אני לא אומר שדנדי לא ראוי לצ'אנס, אם לא בזכות עצמו אז לפחות נוכח החולשה של שן&אופיר, רק שאומר שאנשים לא נותנים את הדעת להעדרות הממושכות שלו שלבטח נתנה בו אותותיה, וחיים בסרט לגביו...
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

שלח תגובה