לא מדגדג לכם?
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
לא מדגדג לכם?
לראות 2 שחקנים באר שבעים כמו אלמוג כהן וחן עזרא שלבשו את המדים הצהובים של נתניה אצלנו?
במקום לראות שחקנים כמו ארז מסיקה ויוסי אופיר ששיחקו לאורך העונה באותם עמדות לראות 2 שחקנים צעירים, טובים ורעבים נמצאים שם?
האמת, יותר ממדגדג, על גבול הכואב/מעצבן.
במקום לראות שחקנים כמו ארז מסיקה ויוסי אופיר ששיחקו לאורך העונה באותם עמדות לראות 2 שחקנים צעירים, טובים ורעבים נמצאים שם?
האמת, יותר ממדגדג, על גבול הכואב/מעצבן.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
Re: לא מדגדג לכם?
לא משה,זה ממש לא מדגדג.
אתה יודע למה זה לא מדגדג,משה? זה לא מדגדג כי הפועל ב"ש פנתה לשני ה"נסיכים" שהחליטו שלא לרמתם להדרים
חזרה לנגב ולשחק בהפועל ב"ש.
שניהם ראו לנגד עיניהם את האופציה להשתחרר לאירופה (חשבו שדרך נתניה יוקל להם) וציפו לקבל משכורות גבוהות
בצורה קטסטרופלית מעלה מאשר הם מקבלים בנתניה וזה רק בשביל לעשות לנו טובה ו"להועיל בטובם" לרדת מכבודם
ולשחק בהפועל ב"ש.
אתה יודע למה זה לא מדגדג,משה? זה לא מדגדג כי הפועל ב"ש פנתה לשני ה"נסיכים" שהחליטו שלא לרמתם להדרים
שניהם ראו לנגד עיניהם את האופציה להשתחרר לאירופה (חשבו שדרך נתניה יוקל להם) וציפו לקבל משכורות גבוהות
בצורה קטסטרופלית מעלה מאשר הם מקבלים בנתניה וזה רק בשביל לעשות לנו טובה ו"להועיל בטובם" לרדת מכבודם
ולשחק בהפועל ב"ש.
- Sir Alex Ferguson
אתה טועה ומטעה.messiah כתב:לא משה,זה ממש לא מדגדג.
ולשחק בהפועל ב"ש.
אלמוג כהן כבר סיכם עם באר שבע בקיץ והעיסקה התפוצצה בגלל הדרישות של יאמר.
אם בקשר לאלמוג כהן זה רק מדגדג כי קשה להביא את אלמוג כהן במעמדו היום, דווקא בנוגע לחן עזרא היינו חייבים לעשות יותר.
במקום לשפוך כסף על השכר הלא קטן של אדון ארז מסיקה היינו חייבים ללכת על מהלך של הבאת חן עזרא.
ועדיין, אני חושב שהצמד הנפלא הזה הוא התשובה לכך שגם בתקופות קשות, גם תחת הניהול של זינו שחקנים בית צעירים יכולים לגדול בבאר שבע.
תשובה לכל אלה שאוטומטית חושבים שבאר שבעי = פחות טוב.
בטח כשעורכים השוואה בינם לבין המקבילים שלהם בקבוצה שלנו (יוסי אופיר את ארז מסיקה).
לגבי אלמוג כהן זה ממש לא הוגן להאשים את ההנהלה שלנו בעיניין.
מה זאת אומרת להחזיר שחקן בעד כל סכום??? קל מאוד לדבר במיוחד שהכסף לא יוצא מהכיס של אוהד כזה או אחר.
אלונה צריכה בסופו של דבר לשלם כל סכום על מנת להחזיר את "הכוכב" אלמוג כהן.
במידה ויאמר ידרוש סכום הגיוני והההנהלה שלנו לא תעשה מאמץ בנידון, אז הביקורות כלפי ההנהלה יהיו הוגנות.
לגבי חן עזרא אני דווקא מסכים, אני לא חושב שבעיניין שלו הסכומים לא היו מופרזים, גם אני מעדיף אותו על פני מסיקה (בלי קשר לפרשה הבריאותית שלו שלגביה אני מאחל לו רפואה שלמה ) , אבל צריך להביא בחשבון גם את דעתו של המאמן, לא ייתכן שלא יהיה למאמן שום דעה בנושא המקצועי...לכן לא בטוח שהמאמן חשב בקיץ שחן עזרא הוא הפיתרון האולטימטיבי לעמדה בקישור לכן הוא העדיף את מסיקה, אולי בקיץ הבא הדברים ייראו אחרת.
מה זאת אומרת להחזיר שחקן בעד כל סכום??? קל מאוד לדבר במיוחד שהכסף לא יוצא מהכיס של אוהד כזה או אחר.
אלונה צריכה בסופו של דבר לשלם כל סכום על מנת להחזיר את "הכוכב" אלמוג כהן.
במידה ויאמר ידרוש סכום הגיוני והההנהלה שלנו לא תעשה מאמץ בנידון, אז הביקורות כלפי ההנהלה יהיו הוגנות.
לגבי חן עזרא אני דווקא מסכים, אני לא חושב שבעיניין שלו הסכומים לא היו מופרזים, גם אני מעדיף אותו על פני מסיקה (בלי קשר לפרשה הבריאותית שלו שלגביה אני מאחל לו רפואה שלמה ) , אבל צריך להביא בחשבון גם את דעתו של המאמן, לא ייתכן שלא יהיה למאמן שום דעה בנושא המקצועי...לכן לא בטוח שהמאמן חשב בקיץ שחן עזרא הוא הפיתרון האולטימטיבי לעמדה בקישור לכן הוא העדיף את מסיקה, אולי בקיץ הבא הדברים ייראו אחרת.
- dardasmiley
זה באמת משנה? הרי גם אם היו מביאים אותם אז הייתם מתלוננים למה צגאי לא משחק אצלנו או אפרים דוידי או השד יודע מי. תפסיקו לחפש כל הזמן את מה שקורה מסביב זה מגעיל ופופוליסטי בשקל!
א. שניהם שחקנים מצויינים, ויש להם מקום אצלנו. והלוואי ויחתמו אצלנו עונה הבאה.
ב. לא כל מי שבאר-שבעי הוא שחקן בית. גם עומר גולן ועידן טל נולדו בב"ש, אז גם הם שחקני בית???
ב. לא כל מי שבאר-שבעי הוא שחקן בית. גם עומר גולן ועידן טל נולדו בב"ש, אז גם הם שחקני בית???
- הפועל_מלחמה
הם לא רצו לבוא לקבוצה מה לעשות?
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
מדגדג, כואב, מעצבן, מעציב. הכל נכון.
ונוכח המצב במחלקת הנוער, הנמצאת בנק' השפל הגדולה בתולדותיה, הדברים מקבלים משנה תוקף. עד שיש באר שבעים צעירים מוכשרים הם רועים בשדות זרים )-:
והכתובת לתלונות אינה ההנהלה הנוכחית שעשתה מאמצים סבירים להחזיר השניים, אלא הקודמת.
להיות חכם בדיעבד זו חכמה קטנה מאוד, משה...
ונוכח המצב במחלקת הנוער, הנמצאת בנק' השפל הגדולה בתולדותיה, הדברים מקבלים משנה תוקף. עד שיש באר שבעים צעירים מוכשרים הם רועים בשדות זרים )-:
והכתובת לתלונות אינה ההנהלה הנוכחית שעשתה מאמצים סבירים להחזיר השניים, אלא הקודמת.
להיות חכם בדיעבד זו חכמה קטנה מאוד, משה...
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
שחקני בית זה הדבר הכי חשוב בקבוצת כדורגל .
לא משנה כמה גרועים הם יהיו, הם תמיד אבל תמיד ילחמו בשביל הסמל , בשביל המקום בו גדלו.
לא משנה כמה גרועים הם יהיו, הם תמיד אבל תמיד ילחמו בשביל הסמל , בשביל המקום בו גדלו.

האמת שלא מדגדג, כי שתיהם כבר מסוף ילדים א' לא נמצאים בהפועל באר שבע ועברו לטוברוק ונתניה.
ככה שבשבילי הם לא שחקני בית ולא יהיו.
- שער חמש :D
כן איך ששמעתי שהם בארשבעיים אמרתי איזה פספוס זה שהם לא איתנו ..
חבל
חבל

- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
ONmyOWN כתב:האמת שלא מדגדג, כי שתיהם כבר מסוף ילדים א' לא נמצאים בהפועל באר שבע ועברו לטוברוק ונתניה.
זה בדיוק העניין. שכבר מאז הם לא איתנו, ואפילו שחקני בית קצת קשה לקרוא להם...
במקום שהיו ממשיכים באגודה, מאז עד הבוגרים...
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
- אדומה דרומית
אין לזה סוף, חוצמזה שלך תדע אם היו יוצאים מוצלחים אם היו נשארים באגודה "המפוארת" שלנו. טוברוק וגם נניה ידועות בהשבחת צעירים. זו המומחיות של טוברוק. אם הם לא היו שם, מי יודע אם חוץ מההורים שלהם מישהו היה שומע עליהם בכלל.
שמעון א, צודק לגמרי! לא כל מי שנולד כאן או שיחק שנה בילדים הוא שחקן בית.
"אולי בקיץ הבא הדברים ייראו אחרת." הם ייראו אחרת כי שוב יהיה מאמן חדש שיחליף את כל הסגל ויתחיל את ה"דרך" שלו, ללא שום המשכיות.
או שבעצם הם ייראו אותו הדבר...
לי מדגדג שמרוב מחסור וצורך בחיפוש זהות ושחקני בית יש הרואים בכאלו ששיחקו בילדים כשחקני בית ש"חייבים" להשיב "הביתה".
יאמר קצת נסחף לגבי אלמוג, אלונה דווקא ניסתה להביא אותו, לגבי חן, באמת קל לומר בדיעבד. כי אם מסיקה לא היה נאלץ לנטוש את הכדורגל, והיה מספק את התמורה הכספית וה"שמית" שלו, אף אחד לא היה פוצה את פיו על חן. חוצמזה שלא כל שחקן יכול להיות טוב בכל קבוצה, זה תלוי הרבה גם בכימיה עם המאמן, עם יתר השחקנים, בעמדה ששמים אותו ועוד מלא מרכיבים.
לי מדגדג שמרוב הצורך בשיוך, אני רואה בקדוסי ומאור כסוג של שחקני בית כבר, לפחות הם היו כאן שנה שעברה
"אולי בקיץ הבא הדברים ייראו אחרת." הם ייראו אחרת כי שוב יהיה מאמן חדש שיחליף את כל הסגל ויתחיל את ה"דרך" שלו, ללא שום המשכיות.
לי מדגדג שמרוב מחסור וצורך בחיפוש זהות ושחקני בית יש הרואים בכאלו ששיחקו בילדים כשחקני בית ש"חייבים" להשיב "הביתה".
יאמר קצת נסחף לגבי אלמוג, אלונה דווקא ניסתה להביא אותו, לגבי חן, באמת קל לומר בדיעבד. כי אם מסיקה לא היה נאלץ לנטוש את הכדורגל, והיה מספק את התמורה הכספית וה"שמית" שלו, אף אחד לא היה פוצה את פיו על חן. חוצמזה שלא כל שחקן יכול להיות טוב בכל קבוצה, זה תלוי הרבה גם בכימיה עם המאמן, עם יתר השחקנים, בעמדה ששמים אותו ועוד מלא מרכיבים.
לי מדגדג שמרוב הצורך בשיוך, אני רואה בקדוסי ומאור כסוג של שחקני בית כבר, לפחות הם היו כאן שנה שעברה
- Sir Alex Ferguson
כפי שכבר אמרו לפני גם שלום אביטן ואפריים דוידי לא היו במחלקת הנוער של הפועל ב"ש.onmyown כתב:האמת שלא מדגדג, כי שתיהם כבר מסוף ילדים א' לא נמצאים בהפועל באר שבע ועברו לטוברוק ונתניה.
2. על מה ולמה לראות את מליקסון וקדוסי כשחקני בית? אפשר להעריך את היכולות המקצועיות שלהם אבל כסוג של שחקני בית?אדומה דרומית כתב:אין לזה סוף, חוצמזה שלך תדע אם היו יוצאים מוצלחים אם היו נשארים באגודה "המפוארת" שלנו. טוברוק וגם נניה ידועות בהשבחת צעירים. זו המומחיות של טוברוק. אם הם לא היו שם, מי יודע אם חוץ מההורים שלהם מישהו היה שומע עליהם בכלל.
למי? לקדוסי שבכל הזדמנות אומר שהוא מעדיף ריחוק מהקהל ולחזור אחרי משחק כמה שיותר מהר הביתה (לגיטמי מבחינתו ועדיין רחוק מלהיות שחקן בית).
למליקסון שלמרות שקיבל את סרט הקפטן לא מראה מנהיגות, בורח מאחריות והוא הראשון שמוריד את הראש ובורח בריצה למנהרה לאחר הפסדים?
אפשר בכלל לערוך השוואה בין הנ"ל למישהו כמו אופיר חיים שהוא המודל לשחקן שהוא לא באר שבעי שנכנס לרוב הקהל ללב והיה בעל ערך כמו של שחקן בית?
3. עדי, איך את מרגישה? אני מקווה שאת מרגישה יותר טוב ואני מאחל לך רק בריאות.
שנית, אמרתי עוד בשנה שעברה את דעתי בקשר לחן עזרא ואחרים, והנה דעתי כבר לקיץ הקרוב אם לא לינואר - חן עזרא חייב לחזור, כמו גם אלירן אמזלג. יש שחקנים נוספים כמו עוז יפרח, רפי עמוס, אלירן אפריאט וזוהר חוגג שחייבים לחזור במידה ויוכיחו את עצמם. בנוסף יש לא מעט שחקנים צעירים (דודיזאדה, זגורי, אסולין, אלקיים) שחייבים לקבל דקות רציניות כדי שנוכל לבחון האם ועד כמה הם יכולים להיות חלק מהעתיד של הפועל באר שבע.