למה עזורי לא יכול להביא שחקנים ממדינות יוגסלביה לשעבר?
למה עזורי לא יכול להביא שחקנים ממדינות יוגסלביה לשעבר?
כל הזמן עזורי אומר שלשקנים אםריקאים לוקח זמן להתאקלהם אז למה הוא מביא אותם הרי הסיכוי שייבוא שחקן כמו פנסטיל זה פוקס. אז למה לא להביא שחקנים ממזרח אירופה למרות שהם יותר יקרים אבל לפחות מעם ב-90 אחוז מאמן יודע מה הוא יקבל מהם לדוגמא רוסו וחלילוביץ ואילייב ווציביץ.
Re: למה עזורי לא יכול להביא שחקנים ממדינות יוגסלביה לשעבר?
השחקנים ה"יוגוסלבים" הם יקרים מאוד מאוד היום והם מצרך מבוקש בליגות הטובות באירופה שבהן זורם יותר כסף.
היום בכלל לא פשוט לפתוח את הכיס מספיק עמוק כדי להביא שחקן יוגוסלבי נורמלי והתקופה שבה קבוצות ישראליות הביאו
שחקנים ממוצא מזרח אירופאי בזיל הזול ובקלות (ע"ע חלילוביץ',רוסו,סולוב,אובארוב,גוסייב ורשימה בלתי נגמרת) פשוט
נגמרה.
לא כל יום ווצ'יצ'ביץ'.
היום בכלל לא פשוט לפתוח את הכיס מספיק עמוק כדי להביא שחקן יוגוסלבי נורמלי והתקופה שבה קבוצות ישראליות הביאו
שחקנים ממוצא מזרח אירופאי בזיל הזול ובקלות (ע"ע חלילוביץ',רוסו,סולוב,אובארוב,גוסייב ורשימה בלתי נגמרת) פשוט
נגמרה.
לא כל יום ווצ'יצ'ביץ'.
בסדר אני מבין שקשה היום מאוד להביא שחקנים מיוגוסלביה אבל אם כדורגל ישראלי רוצה להתקדם הוא חייב להביא רק שחקנים מיוגסלביה אני לא אומר שכל שחקנים מיוגסלביה טובים אבל רוב שהביאו בהביאו בשנות התשעים היו מצויינים. אבל רוב הזרים שמביאים היום הם זרים גרועים והם זרים לכדורגל. לכן חייבם לקנות זרים רק מיוגסלביה לשעבר.
אתה מסכים איתי שקשה להביא ושיקר מאוד ואתה ממשיך לטעון שצריך להביא רק שחקנים יוגוסלבים - תבין,אין כסף היוםקסאנו כתב:בסדר אני מבין שקשה היום מאוד להביא שחקנים מיוגוסלביה אבל אם כדורגל ישראלי רוצה להתקדם הוא חייב להביא רק שחקנים מיוגסלביה אני לא אומר שכל שחקנים מיוגסלביה טובים אבל רוב שהביאו בהביאו בשנות התשעים היו מצויינים. אבל רוב הזרים שמביאים היום הם זרים גרועים והם זרים לכדורגל. לכן חייבם לקנות זרים רק מיוגסלביה לשעבר.
להביא שחקנים יוגוסולבים ברמה סבירה ובטח לא כאלו שצריך להילחם עליהם יחד עם קבוצות מגרמניה/איטליה/צרפת/טורקיה/
יוון וכו'.
הכדורגל הישראלי רוצה להתקדם,השאלה באיזה מחיר של השקעה כספית.
משיח לשיטתך, אם הולכים לשוק צריך לחפש את מה שרך ויש לו עוד יום מדף אחד בלבד, כי בחיים לא יהיה לנו כסף לפירות/ירקות טריים ויפיפיים,
אני לא חושב שאתה הייתה לוקח כאלו 'סיכונים' עם שחקנים מוזרים, הזויים ולא מוכחים לו היה זה הכסף שלך על קו המאזניים.
עדיף לשלם ולדעת מה אתה מקבל ולא לחפש כל הזמן לחסוך ולמצוא מציאות, אם בב"ש היו עובדים נכון היו מביאים שחקנים ששיחקו בארץ ואתה יודע מה אתה מקבל מהם, אבל לא, חיפשו 'זול' כמו שאתה רוצה משיח- והנה
יש לנו זול לתפארת, ורק לסבר את האוזן, יש בב"ש השנה הוצאות מטומטמות של כסף שנזרק סתם על זרים שבכלל לא כאן, למה? כי לא הביאו שחקנים מעולים, הביאו בזול והרבה, תביא יקר וטוב, אתה לא צריך לא להחליף ולא להביא הרבה.
נ.ב- נראית לי קונספירציה של הסוכנת נסיעות, עושה קופה.
אני לא חושב שאתה הייתה לוקח כאלו 'סיכונים' עם שחקנים מוזרים, הזויים ולא מוכחים לו היה זה הכסף שלך על קו המאזניים.
עדיף לשלם ולדעת מה אתה מקבל ולא לחפש כל הזמן לחסוך ולמצוא מציאות, אם בב"ש היו עובדים נכון היו מביאים שחקנים ששיחקו בארץ ואתה יודע מה אתה מקבל מהם, אבל לא, חיפשו 'זול' כמו שאתה רוצה משיח- והנה
יש לנו זול לתפארת, ורק לסבר את האוזן, יש בב"ש השנה הוצאות מטומטמות של כסף שנזרק סתם על זרים שבכלל לא כאן, למה? כי לא הביאו שחקנים מעולים, הביאו בזול והרבה, תביא יקר וטוב, אתה לא צריך לא להחליף ולא להביא הרבה.
נ.ב- נראית לי קונספירציה של הסוכנת נסיעות, עושה קופה.
אין שום העיה להביא שחקנים מיגוסלביה. יש לנו כסף אנחנו יכולים להביא את מי שאנחנו רוצים.
הבעיה שעזורי החליט להביא בכסף 2 בלמים ואמריקאי אחד, במקום ללכת על בלם ב250 אלף דולר עם קבלות. אותו דבר הוא עשה גם בעמדת הקשר האחורי בקבוצה.
הבעיה שעזורי החליט להביא בכסף 2 בלמים ואמריקאי אחד, במקום ללכת על בלם ב250 אלף דולר עם קבלות. אותו דבר הוא עשה גם בעמדת הקשר האחורי בקבוצה.
כמו שמשיח אמר... בליגה האנגלית \ ספרדית \ איטלקית \... נותנים תשומת לב מיוחדת לשחקנים שגדלים במערב אירופה.
כל מי שנחשב חצי כישרון נחטף מיידית ע"י אחת מהנ"ל, על כן או שתוציא כ300000$ על שחקן ברמתו של וויצ'יצ'ביץ'.
או שתוציא 100000$ על שחקן בינוני מינוס, השחקנים שמגיעים מאפריקה ודרום אמריקה פשוט הרבה יותר זולים.
חוכמה מאוד גדולה לבקש מאלונה להניח את כל הביצים שלה בסל אחד (זר אחד טוב במקום שלושה לא ידועים) אבל מה היה קורה אם גם הוא לא היה משתלב?...
כל מי שנחשב חצי כישרון נחטף מיידית ע"י אחת מהנ"ל, על כן או שתוציא כ300000$ על שחקן ברמתו של וויצ'יצ'ביץ'.
או שתוציא 100000$ על שחקן בינוני מינוס, השחקנים שמגיעים מאפריקה ודרום אמריקה פשוט הרבה יותר זולים.
חוכמה מאוד גדולה לבקש מאלונה להניח את כל הביצים שלה בסל אחד (זר אחד טוב במקום שלושה לא ידועים) אבל מה היה קורה אם גם הוא לא היה משתלב?...
רק אהבה תנצח...
אני מבין שכולם פה חושבים ששחקנים יוגוסלבים הם מניות מובטחות אבל תבינו שאפילו לשכנע שחקן
סרבי/בוסני/קרואטי היום להגיע לישראל זו משימה קשה פי 10 ממה שהיה לפני עשור.
זה יקר,זה קשה מאוד,זה מצריך הרבה מאוד קשרים באיזור (וכן,גם עם המאפיות המקומיות,לא ניכנס
לזה) ובקיצור זה בטוח לא מה שאלונה צריכה העונה.
אני מניח שאם ב"ש תשאף ממש גבוה (לא רציתי להגיד אבל...אירופה) ותצטרך להביא חיזוק זר,אני
מניח שלא יביאו שוב 2 יוצקי בטון מגינאה או מזימבבואה.
סרבי/בוסני/קרואטי היום להגיע לישראל זו משימה קשה פי 10 ממה שהיה לפני עשור.
זה יקר,זה קשה מאוד,זה מצריך הרבה מאוד קשרים באיזור (וכן,גם עם המאפיות המקומיות,לא ניכנס
לזה) ובקיצור זה בטוח לא מה שאלונה צריכה העונה.
אני מניח שאם ב"ש תשאף ממש גבוה (לא רציתי להגיד אבל...אירופה) ותצטרך להביא חיזוק זר,אני
מניח שלא יביאו שוב 2 יוצקי בטון מגינאה או מזימבבואה.
אז מחליפים. אין מה לעשות. קורים דברים כאלה בכדורגל, בכל העולם. אבל הסיכוי שזה יקרה הרבה יותר נמוך מהסיכוי ש......... תחתים שני שחקניםם כמו בנגורה וטאצ'י, ותשחרר אותם לפני המחזור הראשון.... ועכשיו הוא מחפש עוד גנאי... בלם-קשר לא יודע כבר מה להגיד...nitsande כתב:חוכמה מאוד גדולה לבקש מאלונה להניח את כל הביצים שלה בסל אחד (זר אחד טוב במקום שלושה לא ידועים) אבל מה היה קורה אם גם הוא לא היה משתלב?...
כל הזמן אומרים אלי גוטמן "יודע לבחור זרים".... בולשיט לדעתי!!! תביא לי כסף לזרים וגם אני יביא לפה חלילוביץ', ו- ווצ'יצ'ביץ'. כשאין לאלי גוטמן כסף גם הוא מביא זרים חרא, כמו: סונארה...
הבעיה היא שבמקרה שזר במשכורת כזאת יוצא לא מוצלח העלות של להחליף היא כמו בנגורה טאצ'י וזולו ביחד...שמעון א כתב:
אז מחליפים. אין מה לעשות. קורים דברים כאלה בכדורגל, בכל העולם. אבל הסיכוי שזה יקרה הרבה יותר נמוך מהסיכוי ש......... תחתים שני שחקניםם כמו בנגורה וטאצ'י, ותשחרר אותם לפני המחזור הראשון.... ועכשיו הוא מחפש עוד גנאי... בלם-קשר לא יודע כבר מה להגיד...
כל הזמן אומרים אלי גוטמן "יודע לבחור זרים".... בולשיט לדעתי!!! תביא לי כסף לזרים וגם אני יביא לפה חלילוביץ', ו- ווצ'יצ'ביץ'. כשאין לאלי גוטמן כסף גם הוא מביא זרים חרא, כמו: סונארה...
בעניין טאצ'י, בפגישה שהתקיימה עם אלונה ועזורי מישהו שאל את גיא אם זה נכון שטאצ'י הוחתם לאחר אימון אחד...
עזורי ענה שבעיקרון כן, אבל בנוסף להרבה המלצות שקיבל עליו. כמו כן הדגיש שה"הימור" נלקח בצורה מחושבת בעקבות עלותו הזולה של טאצ'י.
רק אהבה תנצח...
זרים שהביאו בשנות ה-90 מיוגלסביה תרמו להעלאת רמה של ליגה לדוגמא מילאן אוסטריץ אם לו הוא אז הפועל לא היו מגיעים לשלב רבע גמר של גביע אופ"א אולי קשה יותר להביא היום זרים מיוגסלביה אבל אפשר פשוט מאמן ישראלי עצלן ומפגר ובמקום להבחא משם שחקנים הוא מביא זרים ששוים לתחת ב-90 אחוז ממקרים כמו אבמבמה למישה זוכר.
ווצ'יצ'ביץ' בלי קשר, שחקן בונדסליגה מוכח בניגוד לכל ''הפגיעות'' של הקבוצות הישראליות.messiah כתב:השחקנים ה"יוגוסלבים" הם יקרים מאוד מאוד היום והם מצרך מבוקש בליגות הטובות באירופה שבהן זורם יותר כסף.
נגמרה.
לא כל יום ווצ'יצ'ביץ'.

איזה המלצות?? ממי??? הוא סתם מזיין את השכל ! כל שחקן מעל 1.80 ס"מ, וקצת שרירים שמגיע לארץ, עושה פוזות של שחקן על כל המאמנים שיש לנו פה בארץ.nitsande כתב: הבעיה היא שבמקרה שזר במשכורת כזאת יוצא לא מוצלח העלות של להחליף היא כמו בנגורה טאצ'י וזולו ביחד...
בעניין טאצ'י, בפגישה שהתקיימה עם אלונה ועזורי מישהו שאל את גיא אם זה נכון שטאצ'י הוחתם לאחר אימון אחד...
עזורי ענה שבעיקרון כן, אבל בנוסף להרבה המלצות שקיבל עליו. כמו כן הדגיש שה"הימור" נלקח בצורה מחושבת בעקבות עלותו הזולה של טאצ'י.
כשאומרים המלצות לפעמים מתכוונים למועדונים מסודרים ומייצרי כוכבים שמהם יצא השחקן...שמעון א כתב:
איזה המלצות?? ממי??? הוא סתם מזיין את השכל ! כל שחקן מעל 1.80 ס"מ, וקצת שרירים שמגיע לארץ, עושה פוזות של שחקן על כל המאמנים שיש לנו פה בארץ.
כמו למשל אם תשמע על ילד בן 17 שב"ש החתימה אתה תתייחס שונה להחתמה אם תדע שהוא הגיע מנס טוברוק או מכפר קנא...
רק אהבה תנצח...
אם הוא מביא שחקנים על סמך מה שאתה אומר.... אני לא יודע מה איתך אחי.. לדעתי זה חובבני.nitsande כתב: כשאומרים המלצות לפעמים מתכוונים למועדונים מסודרים ומייצרי כוכבים שמהם יצא השחקן...
כמו למשל אם תשמע על ילד בן 17 שב"ש החתימה אתה תתייחס שונה להחתמה אם תדע שהוא הגיע מנס טוברוק או מכפר קנא...