עזורי - שלוש סיבות למה לא להוציא את קדוסי מההרכב
עזורי - שלוש סיבות למה לא להוציא את קדוסי מההרכב
1) כי כשכולם מדברים על תופעת הפרימדונות בקבוצה, קדוסי שורף קילומטראז' בכמויות. גם אם הוא לא מבקיע, הוא מטריד את ההגנה נון-סטופ וגם נותן תרומה הגנתית בכך שהוא מקשה על היריבה לצאת קדימה.
2) כי עם כל הכבוד לשעריו העתיד של הקבוצה הוא לא ליאור אסולין, ואם יש מישהו שכדאי לשלם עליו שכר לימוד זה קדוסי.
3) כי בארבעה משחקים שקדוסי לא פתח ספגנו תשעה שערים, ממוצע של 2.25 למשחק. הכנסתו של קדוסי בהרכב בקושי העלתה את הממוצע הזה ל 2.33 (שבע בשלושה משחקים) משמע לא ממש פגעה במשחק ההגנה. בהתקפה לעומת זאת כבשנו 1.25 שערים למשחק בלי קדוסי ו-2 למשחק איתו בהרכב.
2) כי עם כל הכבוד לשעריו העתיד של הקבוצה הוא לא ליאור אסולין, ואם יש מישהו שכדאי לשלם עליו שכר לימוד זה קדוסי.
3) כי בארבעה משחקים שקדוסי לא פתח ספגנו תשעה שערים, ממוצע של 2.25 למשחק. הכנסתו של קדוסי בהרכב בקושי העלתה את הממוצע הזה ל 2.33 (שבע בשלושה משחקים) משמע לא ממש פגעה במשחק ההגנה. בהתקפה לעומת זאת כבשנו 1.25 שערים למשחק בלי קדוסי ו-2 למשחק איתו בהרכב.
- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
Re: עזורי - שלוש סיבות למה לא להוציא את קדוסי מההרכב
מסכים ומחזק.
קדוסי משקיע ומראה איכפתיות.
בנתניה החלפתו הכריזה כי עזורי לא רוצה לנצח את המשחק.
ופניה לקדוסי - אסולין ורביבו השליכו חפצים בספסל כשהוציאו אותם במשחק נגד חיפה, תתחיל להשתולל גם אתה, רק ככה זה עובד.
קדוסי משקיע ומראה איכפתיות.
בנתניה החלפתו הכריזה כי עזורי לא רוצה לנצח את המשחק.
ופניה לקדוסי - אסולין ורביבו השליכו חפצים בספסל כשהוציאו אותם במשחק נגד חיפה, תתחיל להשתולל גם אתה, רק ככה זה עובד.
אביאל להזכירך מה היה במחזור הראשון? שעזורי בטעות חשב לא לפתוח איתו מהדקה הראשונה בהרכב?אביאל כתב:
ומה היה במחזור הרביעי שנה שעברה בלוד? שגיא עזורי החליט להשאיר אותו על הספסל?
אם יש מישהו שאלוף בלעשות הצגות למאמן זה הוא.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
אביאל כתב:ופניה לקדוסי - אסולין ורביבו השליכו חפצים בספסל כשהוציאו אותם במשחק נגד חיפה, תתחיל להשתולל גם אתה, רק ככה זה עובד.
אחרי ה"בינגו" של עזורי כמעט בכל שכירי החרב שהביא, גיל בלומנשטיין הוא תקוותו האחרונה לשמש לו עלה תאנה מול אלונה, כך שגם וולה לראש של עזורי לא יעזור לו..

מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
תהרוג אותי ניב, אני לא יודע מה יש לך נגד קדוסי....ניב כתב:
אביאל להזכירך מה היה במחזור הראשון? שעזורי בטעות חשב לא לפתוח איתו מהדקה הראשונה בהרכב?
ומה היה במחזור הרביעי שנה שעברה בלוד? שגיא עזורי החליט להשאיר אותו על הספסל?
אם יש מישהו שאלוף בלעשות הצגות למאמן זה הוא.
חושב שהוא חלוץ ליגה בינוני ולר יותר מזה.שמעון א כתב:
תהרוג אותי ניב, אני לא יודע מה יש לך נגד קדוסי....
יחד עם זאת מסכים שהוא אופציה הכי פחות גרועה אבל זה כבר משהו אחר ופה אשם עזורי שהגיע למצב שקדוסי הוא האופציה הטובה ביותר שלו.
להגיד על שחקן שכבש בעונה שעברה 18 שערים: "אם יש מישהו שאלוף בלעשות הצגות למאמן זה הוא"..... זה לא נראה לי כמו "חושב שהוא חלוץ ליגה בינוני ולא יותר מזה"ניב כתב:
חושב שהוא חלוץ ליגה בינוני ולא יותר מזה.
יחד עם זאת מסכים שהוא אופציה הכי פחות גרועה אבל זה כבר משהו אחר ופה אשם עזורי שהגיע למצב שקדוסי הוא האופציה הטובה ביותר שלו.
אתה שונא אותו, אחי.
אח יקר מה הקשר בין הדברים?שמעון א כתב:
להגיד על שחקן שכבש בעונה שעברה 18 שערים: "אם יש מישהו שאלוף בלעשות הצגות למאמן זה הוא"..... זה לא נראה לי כמו "חושב שהוא חלוץ ליגה בינוני ולא יותר מזה"
אתה שונא אותו, אחי.
מה הקשר בין יכולתו המקצועית (הלא טובה) לעובדה שכל פעם שהוא קצת רואה ספסל הוא נוהג לבעוט בדברים?
אתה לא היחיד שחושב שקדוסי לא מספיק טוב. יש עוד הרבה. זה לא הנקודה. פשוט מוזר להגיד על שחקן שהצליח פה בעונה שעברה, ועד עכשיו גם בליגה יכולת לא רעה בכלל (פתח בשלושה משחקים וכבש 2 שערים, תקן אותי אם אני טועה), "אם יש מישהו שאלוף בלעשות הצגות למאמן זה הוא"... מה רע בזה שהשחקן שמצליח, עובדתית, רוצה לשחק ולהוכיח את עצמו????ניב כתב:
אח יקר מה הקשר בין הדברים?
מה הקשר בין יכולתו המקצועית (הלא טובה) לעובדה שכל פעם שהוא קצת רואה ספסל הוא נוהג לבעוט בדברים?
אכן פתח ב-3 והבקיע 2, אבל אחד מהגולים לא היה במשחק בו פתח, אלא במשחק בו נכנס כמחליף (הפועל ר"ג בחוץ)שמעון א כתב:
אתה לא היחיד שחושב שקדוסי לא מספיק טוב. יש עוד הרבה. זה לא הנקודה. פשוט מוזר להגיד על שחקן שהצליח פה בעונה שעברה, ועד עכשיו גם בליגה יכולת לא רעה בכלל (פתח בשלושה משחקים וכבש 2 שערים, תקן אותי אם אני טועה), "אם יש מישהו שאלוף בלעשות הצגות למאמן זה הוא"... מה רע בזה שהשחקן שמצליח, עובדתית, רוצה לשחק ולהוכיח את עצמו????

קדוסי הוא מסוג השחקנים, כמו שנאמר פה, ששווה להשקיע בו לטווח הארוך.
על אסולין, עם כל הכבוד לכמות השערים ולעוצמה שהוא מביא איתו למגרש (לטוב ולרע) לא צריכה להיבנות הקבוצה.
לעומת זאת על שחקנים כמו מליקסון וקדוסי צריכה גם צריכה. החתמול בינגו של גיא לוי.
ממה שראיתי עד כה העונה לא מצליח לראות את הכישרון המיוחד והיכולת שהביאה את בלומשטיין להפועל ב"ש,
אך יכול להיות שבאימונים הוא מציג יכולת טובה, אני לא רוצה לשפוט על סמך מספר דקות.
נכון לעכשיו, אם אני המאמן, קדוסי אצלי באנקר בהרכב.
הפועל באר שבע ♥
במקום לחשוב אם להוציא את קדוסי מההרכב,שעד כה הוא מצויין,עזורי צריך לחשוב את מי לשים בהרכב במקום אייל שן או יוסי אופיר שלא עושים כלום במגרש.
נקווה שכבר מחר אחד משניהם יהיה על הספסל.
נקווה שכבר מחר אחד משניהם יהיה על הספסל.
nמצא המאמן את האשם העיקרי בספיגות קדוסי.יפה מאוד מר עזורי.חבל שלא האשים את סימיוני.הרי הכי נכון היה להחליף את אחד הקשרים הדפקטיביים שלו.בושה של מאמן!!!
- הפועל_מלחמה
חושב בדיוק כמוךyedidel כתב:1) כי כשכולם מדברים על תופעת הפרימדונות בקבוצה, קדוסי שורף קילומטראז' בכמויות. גם אם הוא לא מבקיע, הוא מטריד את ההגנה נון-סטופ וגם נותן תרומה הגנתית בכך שהוא מקשה על היריבה לצאת קדימה.
מסכימה עם ידידאל..
קדוי שחקן שנותן את כולו על המגרש, ולא מרגיש שהוא אלוהים בניגוד לשחקנים אחרים.
אחד השחקנים בקבוצה שבעיניי הכי מגיעה לו חולצת ההרכב!!
קדוי שחקן שנותן את כולו על המגרש, ולא מרגיש שהוא אלוהים בניגוד לשחקנים אחרים.
אחד השחקנים בקבוצה שבעיניי הכי מגיעה לו חולצת ההרכב!!
[font=Arial]עד מתי יוני 06 ?!
ג. שליט .[/font]
הקהל לא מקלל , אני אוהב את הפועל .
רוביק, הפועל = באר שבע, באר שבע = הפועל !!
גם כדורגל זו תרבות !!
ג. שליט .[/font]
הקהל לא מקלל , אני אוהב את הפועל .
רוביק, הפועל = באר שבע, באר שבע = הפועל !!
גם כדורגל זו תרבות !!
במיוחד מחזק את הסיבה הראשונה.
היו הרבה משחקים שבהם קדוסי לא בלט אבל הנוכחות שלו במגרש השפיעה גם השפיעה. כמו שאמר ידידאל, לבחור יש כושר גופני מטורף, רץ ללא הפסקה, עוזר להגנה, מדכא התקפות יריב ועוד. אמנם התפקיד העיקרי של חלוץ הוא לכבוש שערים - אז אמנם שערים אין לו מספיק נכון לעכשיו (ובנקודה זו אפשר להבין את העליונות של אסולין עליו) אבל עבודה שחורה הוא עושה.
היו הרבה משחקים שבהם קדוסי לא בלט אבל הנוכחות שלו במגרש השפיעה גם השפיעה. כמו שאמר ידידאל, לבחור יש כושר גופני מטורף, רץ ללא הפסקה, עוזר להגנה, מדכא התקפות יריב ועוד. אמנם התפקיד העיקרי של חלוץ הוא לכבוש שערים - אז אמנם שערים אין לו מספיק נכון לעכשיו (ובנקודה זו אפשר להבין את העליונות של אסולין עליו) אבל עבודה שחורה הוא עושה.